- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A Honor profi iPhone másolásban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutális összegeket fektet a Samsung az AI fejlesztésekbe
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
need
addikt
válasz
bobsys
üzenetére
köszi elxör hogy elolvastad

Ha a sambán nem azonos a felh.név/jelszó a windows7 fiókommal akkor ha rá kattintok a vinyóra közli hogy az eszköz használtban van! Ha azonos akkor nem fogadja el a jelszót

ez az egész röhejes! Ha a sambán nem adok jelszót akkor müködik rendesen látom és használni is tudom a hálózaton keresztül a vinyótDe ettől még röhejesebb amikor a win 7 tartalmát nem tudom megosztani a multis lejátszóval "elolvastam mindent előre hátra vissza oda keresztbe-hosszába videót néztem elolvastam a biztonságról a jogokról az örökölt jogokról..regystery átírás.. de még ezzel nincs vége van ismerösöm aki szintén win 7 használ igaz ő 32 bitest végig néztük a beállításokat az alpontokat a fő pontokat a mellékletet az almamelléketek a biztonságot a jogokat Látni lehet megosztást de csak az alap helyzetet amit a win 7 megoszt de amit én akarok azt nem. Komolyan mondom volt olyan srác akikek az sikerült mondtam neki gyere el ba*d+ és mutasd meg! "
És a multis tulajdonosok 90% azt mondja hogy szerencse kell hozzá vagy össze jön vagy nem!
NA EZ A RÖHEJES!
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest