Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Aktív témák
-
HunTurul
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Találkoztam egy érdekes dologgal, mégpedig a Win7 és a Smart Security kapott egy picit össze. (Windows 7 Professional és Smart Security 4.0.474.0) A Problémám a következő:
XP-nél és (eddig) Win7-nél is kiemelt felhasználói joggal gond nélkül lehetett szabályokat létrehozni. Majd hirtelen ezt nem tudtam megvalósítani, mert a "a beállítások módosítása sikertelen" vagy hasonló hibaüzenettel nem hozta létre a szabályt. Kérdeztem az illetékeseket is, szerintük CSAK rendszergazdai joggal lehet szabály létrehozni.
De ha eddig működött, akkor hirtelen miért nem? Sőt, az probléma felbukkanása óta másik gépen sikerült is megvalósítani ezt. Akkor ezentúl számoljak azzal, hogy 10-ből 3 gép véletlenszerűen ilyen lesz?
Valakinek van valami ötlete? A segítséget előre is köszi.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest