- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
HunTurul
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Találkoztam egy érdekes dologgal, mégpedig a Win7 és a Smart Security kapott egy picit össze. (Windows 7 Professional és Smart Security 4.0.474.0) A Problémám a következő:
XP-nél és (eddig) Win7-nél is kiemelt felhasználói joggal gond nélkül lehetett szabályokat létrehozni. Majd hirtelen ezt nem tudtam megvalósítani, mert a "a beállítások módosítása sikertelen" vagy hasonló hibaüzenettel nem hozta létre a szabályt. Kérdeztem az illetékeseket is, szerintük CSAK rendszergazdai joggal lehet szabály létrehozni.
De ha eddig működött, akkor hirtelen miért nem? Sőt, az probléma felbukkanása óta másik gépen sikerült is megvalósítani ezt. Akkor ezentúl számoljak azzal, hogy 10-ből 3 gép véletlenszerűen ilyen lesz?
Valakinek van valami ötlete? A segítséget előre is köszi.
Aktív témák
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest