Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
HunTurul
üzenetére
Kiemelt felhasználó az nem rendszergazda-szintet takar?
Én rendszergazda vagyok, voltam, és eddig még nem találkoztam ilyen gonddal, pedig én is már egy jóideje Smart Securityt használok. Annyit tudok javasolni, hogy próbáld ki a legújabb Smart Securityt, ez most a 4.2.40.0-s verzió. Időről időre folyamatosan fejlesztgetik az UAC-kompatibilitást, szóval könnyen lehet, hogy ez megoldja a gondod. -
törölt tag
válasz
HunTurul
üzenetére
A Win7 sajnos egyelőre ilyen. Gondolok itt arra, hogy amit az egyik nap még engedett, azt lehet, hogy másnap már nem engedi. Én is jártam már úgy, hogy egy általam létrehozott mappába egy szintén általam létrehozott fájlt nem engedett bemásolni. De az a furcsa, hogy az egyik nap engedi, másnap már nem biztos. Egyelőre semmi logikát nem fedeztem fel ebben, ugyanis ez akkor is előfordul, ha minden jogot megadsz magadnak egy mappára, és ha te vagy az atyaúristen a gépnél, esetleg még arra is vetemednél, hogy az UAC-t is kikapcsolod, akkor is előjöhet. Csak tudnám, hogy miért!
Aktív témák
- Apple MacBook
- Linux kezdőknek
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- E-roller topik
- Battlefield 6
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- 179 - 180 - 189 - 190 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest