- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android szakmai topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
Aktív témák
-
pukkancska
tag
Ha már így lesüllyedt ez a topics, akkor én is megengednék magamnak egy kérdést:
Aktivátor.
Mindenki azzal jön, hogy ne használd..., csak saját felelősségre..., én nem használnám... stb... stb..
Az igaz, hogy illegálisnak minősíthető, mert jogtalanul használsz valamit, és abban is mindenkinek igaza van, hogy természetes, hogy fizetek a rendszerért, ha már én akarom használni (vagy kell használnom pl. a munkám miatt).
Én is 100% az mellett vagyok, hogy természetes, hogy fizetek érte, mert én akarom használni (tipikusan pl. internet), játékok, céges programok, szabadidő eltöltés stb...
Ugyanakkor valamilyen formában azokat is megértem, akik nem tudnak érte fizetni, és inkább "lopottként" használják. Persze ha már a Win7-et akarja lopottként használni, akkor már kellett, hogy legyen pénze, mert ez a rendszer nem megy a PIII gépen. (megy...csak nem úgy ahogy kellene)
És itt jön a képbe a kérdésem:
Tehát, mindenki okos, mert tudja, hogy az aktivátort nem szabad használni, mert abból csak problémája lesz.
Igen.. De akkor itt megkérdeznék egy igazi okost aki tudja is, hogy mi mást művel (pontosan) az aktivátor a rendszerrel, azon kívül, hogy aktiválttá teszi a rendszert?
Aktív témák
- Újra elérhető az Android 17 Beta
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Autós topik
- Jön a Metal Gear Solid Master Collection Vol. 2, benne az MGS4-gyel is
- Gitáros topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Okos Otthon / Smart Home
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 242 - Lenovo ThinkBook 16p (G6 IAX) - Intel Core U9 275HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest