Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
pukkancska
tag
Ha már így lesüllyedt ez a topics, akkor én is megengednék magamnak egy kérdést:
Aktivátor.
Mindenki azzal jön, hogy ne használd..., csak saját felelősségre..., én nem használnám... stb... stb..
Az igaz, hogy illegálisnak minősíthető, mert jogtalanul használsz valamit, és abban is mindenkinek igaza van, hogy természetes, hogy fizetek a rendszerért, ha már én akarom használni (vagy kell használnom pl. a munkám miatt).
Én is 100% az mellett vagyok, hogy természetes, hogy fizetek érte, mert én akarom használni (tipikusan pl. internet), játékok, céges programok, szabadidő eltöltés stb...
Ugyanakkor valamilyen formában azokat is megértem, akik nem tudnak érte fizetni, és inkább "lopottként" használják. Persze ha már a Win7-et akarja lopottként használni, akkor már kellett, hogy legyen pénze, mert ez a rendszer nem megy a PIII gépen. (megy...csak nem úgy ahogy kellene)
És itt jön a képbe a kérdésem:
Tehát, mindenki okos, mert tudja, hogy az aktivátort nem szabad használni, mert abból csak problémája lesz.
Igen.. De akkor itt megkérdeznék egy igazi okost aki tudja is, hogy mi mást művel (pontosan) az aktivátor a rendszerrel, azon kívül, hogy aktiválttá teszi a rendszert?
Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Háztartási gépek
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AliExpress tapasztalatok
- Assetto Corsa Rally
- Linux haladóknak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...