Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
LordDarkness
üzenetére
Nekem ket vincsim van (konfigom) a 160-as az XP-e a 320-as most mar a W7_32-e de siman nem lehet bootmenut csinalni csak ha Bcdedit -el szerkesztel.
A rendszerben csak egy aktiv C:\ lehet ezert pl az EasyBCD 1.7.2 sem lehet mert ha a W7 aktiv akkor az XP-s C:\ eleve mas betukiosztast kap.
Valahol itt olvastam ha jol emlekszem csak nem tudom mar kinek a "tollabol" szoval nem a sajat tudomanyom, de ha van kedved akkor kiserletezhetel vele termeszetesen sajat felelosegre.# Meghajtó:\Windows\system32\Bcdedit /set {ntldr} device partition=x:
Megjegyzés: Ebben a parancsban az x: az aktív partíció meghajtóbetűjele.
# Meghajtó:\Windows\system32\Bcdedit /set {ntldr} path \ntldr
# Meghajtó:\Windows\system32\Bcdedit /displayorder {ntldr} /addlastEn ugy oldom meg a dolgot hogy rack-be tettem az XP-s vincsit - azert hogy csak akkor menjen ha szuksegem van ra - es az alaplap F12-es Bootmenubol inditom ha rovid idore van ra szuksegem, ha tovabb, akkor atallitom a BIOS-ban a bootsorrendet.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest