Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
G.F.
aktív tag
Én is megtaláltam ezt a cikket, gondolkodtam is, hogy így kéne upgrade-elni a 7100-ast, de végül maradtam a tiszta telepítésnél. A seven olyan gyorsan, és szinte beavatkozás mentesen települ, hogy szerintem nem érdemes megkockáztatni az ilyenfajta trükközést. Kb. 1,5 óra alatt minden a helyén volt, gondolok itt azokra a progikra, amelyekkel dolgozom. Az apróbb testreszabásokat és ritkábban használt progik telepítését meg elvégzem menetközben. Így nem nagyon esett ki időm a munkámban. Ezért mélyen egyetértek veled. Nem kell buherálni, mert hosszú távon nem kifizetődő...
Aktív témák
Aktív témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- PlayStation 5
- Macska topik
- Autós topik
- Sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest