Aktív témák
-
válasz
negyedes
üzenetére
Csak h tisztázzuk a kritikus akku szint az ahol a noti lelövi magát ugye? 5 alá nem tudom vinni, csak egy kis csellel meg pár újrapróbálkozással 4%-ra tudom átállítani.
Az zavar h eddig nem volt vele gond, február óta így megy 6-nál kapott töltőt most meg azon aggódok mikor gondolja úgy h leáll.JA azt is tudni kell, hogy h amikor régen eljutott az 5%-ig akkor ugye leállt és nem lehetett bekapcsolni, amikor be akartam csak villogott a töltő ledje, most 7-8%-os ugyan ilyen leállásnál vissza tudom kapcsolni fel is áll.
Na mindegy, minden esetre nekem csalódás ez a dolog az akkuval, csak az akku miatt van notim, amúgy nem is kéne. ha kábelhez vagyok kötve ott az asztali is.
Aktív témák
- PC Játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest