Hirdetés

Aktív témák

• IdiotElf

csendes tag

Hello all lenne egy kis nagy problémám leírom hogy mivan előre sry a helyes írási hibáért és az ismétlésért csak már nagyon fel bosszantót 1 hete szervizben van a gép és semmit nem csináltak még vele és 1× má volt lent előtte "megcsinálták" de ugyan úgy szar volt :((
    Vettem egy ÚJ vga-tés egy új HDD-t !
    a régi HDD lemezólvasisi hibát írt a memtesz86 21 óra alatt nem írt memoria tesztet (többször is lelet futtatva +) win7 alatt több kék halál is volt több neven is a végén már. levittem a szervizbe ráraktak egy win xp sp3mat 32biteset én a win7 64 bites verioját használtam 4gb ram miat meg stb... win xp alatt is volt kék halál de néha csak sima újraindulás volt vagy minden játék exe hibát írt ki levittem a gépet megcsinálták azt mondták stb 4000ft vissza hoztam de játék alatt ugyan úgy kifagyott... 2 hete ott van a gép és még nem nyúltak hozzá én most vissza akarom hozni mert meguntam a várást szerintetek új hddvel és vgaval lesz még valami probléma így? ha a régi hdd már lemezolvasási hibát írt a végén meg fúra szinek is jelentek meg formáztam meg probáltam új wint rakni de ha ujra is rakta akkor is lemezolvasási volt... most egy új hddvel meg vgaval csak nem lesz már ilyen probléma ... a régi hdd megezt a pio modot is alkotta és nem lehetett át állitani sehogysem

ati drivere is panaszkodot a kék haláld e mind1 volt mit rakok fel nem teccet neki ezért vettem egy új karit meg hdd.t
    :O :O

Aktív témák