Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Íme, a Samsung válasza a hajlítható iPhone-ra
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Visszatérhet a csepp notch és a 90 Hz
- Készül a 200 megapixeles iPhone
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Apple iPhone 17 - alap
- Bővül a One UI 8.5 béta, régebbi Galaxy készülékek is csatlakozhatnak
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Nem akarok riogatni, de szerintem ez valami szériahiba lesz az usb-s bt vevőkkel. Én nemrég vittem vissza a Laser Mouse 8000-et ugyanilyen okból, pontosan ugyanilyen indokkal.
Amit még kipróbálhatsz, hogy amennyiben WiFi-n jön a net, a broadcast channel-t átlököd másra, hátha zavarják egymást.
Illetve azért nézd meg egy másik gépben, ha tudod. Én szenvedtem vele, nem múlt el az istennek sem.A mobil egyébként igen, belezavarhat, legalábbis olvastam ilyet (hogy mennyire igaz, nem tudom). Próbáld ki. Kapcsold ki a mobilt, és tesztelj.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest