Hirdetés
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
Szellem.
üzenetére
Nem akarok riogatni, de szerintem ez valami szériahiba lesz az usb-s bt vevőkkel. Én nemrég vittem vissza a Laser Mouse 8000-et ugyanilyen okból, pontosan ugyanilyen indokkal.
Amit még kipróbálhatsz, hogy amennyiben WiFi-n jön a net, a broadcast channel-t átlököd másra, hátha zavarják egymást.
Illetve azért nézd meg egy másik gépben, ha tudod. Én szenvedtem vele, nem múlt el az istennek sem.A mobil egyébként igen, belezavarhat, legalábbis olvastam ilyet (hogy mennyire igaz, nem tudom). Próbáld ki. Kapcsold ki a mobilt, és tesztelj.
Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- OLED TV topic
- Továbbra is piszok jól néz ki a Crimson Desert
- potyautas: A teljesség igénye
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest