- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
biztos figyelmetlenül olvastam, mert valamiért azt gondoltam, hogy nem csak a lapozó van áthelyezve, hanem kvázi csináltál egy amolyan "100 megás" partíciót, mint amit pl a W7 is létre szokott hozni adott esetben. Azon meg nem csak a lapozófájl van ugyebár, ezért fejeztem ki aggályaimat a dologgal kapcsolatban. Ha csak a lapozó van, akkor teljesen mindegy valóban, mert ha nem éri el, akkor megcsinálja újra a rendszerpartíción.
De akkor meg mire vársz még? Ennyi idő alatt 100Terrát le lehetett volna hiddenezni...

Mondjuk könnyen beszélek, mert ha összejön, ha nem, én akkor is tanulok megint valamit, az hogy Te esetleg vért izzadsz, az már nem érdekes...

Fire.
Aktív témák
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest