- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 50 - apám nevében
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
biztos figyelmetlenül olvastam, mert valamiért azt gondoltam, hogy nem csak a lapozó van áthelyezve, hanem kvázi csináltál egy amolyan "100 megás" partíciót, mint amit pl a W7 is létre szokott hozni adott esetben. Azon meg nem csak a lapozófájl van ugyebár, ezért fejeztem ki aggályaimat a dologgal kapcsolatban. Ha csak a lapozó van, akkor teljesen mindegy valóban, mert ha nem éri el, akkor megcsinálja újra a rendszerpartíción.
De akkor meg mire vársz még? Ennyi idő alatt 100Terrát le lehetett volna hiddenezni...

Mondjuk könnyen beszélek, mert ha összejön, ha nem, én akkor is tanulok megint valamit, az hogy Te esetleg vért izzadsz, az már nem érdekes...

Fire.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 512GB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest