Hirdetés

Aktív témák

• Teasüti

nagyúr

Sziasztok!
    Lenne egy érdekes problémám.
    X64-es win7 alatt felraktam az Avira ingyenes változatát, és napokkal később (most), azon kapom magam, h inaktív a program, még a rezidens része se töltődött be. :F
    Egyszercsak ellenőrizni akartam egy pendrive-ot és nincs sehol a keretrendszerben (legördülő menü), se a tálcán, stb.
    Se baj, elindítom...
    Avira start és hiba.
    Megkerestem az elérési útját, és ledöbbentem ott, h nem tudtam megnyitni a főkönytárát. :F
    Úgy viselkedik a win, mintha mondjuk a "system volume information" mappát szeretném megnyitni, vagyis lehetettlen, nem enged be.
    Namost az Avira főkönytáramból lett egy 0 bájtos vmi, amit se megnyitni, se törölni nem lehet. :W
    Program kezelőből az uninstall sikertelen volt, azt írta a win, h már el lett távolítva és törli a listából a programot. :Y

Ejnye no, akkor újratelepítem. Telepítő elindít, felkínálja a módosítás lehetőségét (tehát akkor a registry-ben még mindig bent van, vagyis nem volt uninstall), ráböktem a javításra.
    Ekkor egyesével az összes írandó fájlra kaptam egy hibát (error code: 5), h nincs hozzáférése. Tehát kaptam háromezer-készázhuszonhat hibát...

És akkor most itt vagyok és írom ezt. :)

Van erre vkinek vmi ötlete?
    Ezer forintos kérdés:
    Mi történt a vírusírtómmal???

Remélem tudtok mondani vmi okosat! :R

Köszönöm!

Aktív témák