Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Aktív témák
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült felrakni vhd-ba egy Win7 Ultimate-t. Fut rendesen minden. Úgy is van, ahogy a Lurdy-ban elmondták az egyik MS szemináriumon.
Amit hiányolok, hogy így nem tudok beállítani rendszer hibernálást.Azt írja, hogy a funkciót egy rendszer folyamat letiltotta....
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Van rá lehetőség arra, hogy működő Win 7 Prof-ból valamilyen módon vhd-t készítsek, és utána onnan indítva használjam a rendszert, vagy ez csak a magasabb verziókkal lehetséges?
Ha lehetséges, akkor milyen eszközzel lehetséges? Wimtovhd eseteleg?
-
misimagaki
aktív tag
Mégis csak lenne egy kérdésem.
A Command Prompt ablakban a betűk méretét bármire állítom nem változik a méretük, és olvashatatlanul kicsik maradnak. Találkozott már valaki ilyennel? -
misimagaki
aktív tag
válasz
misimagaki
üzenetére
Ne konfiguráljatok éjszakás műszak után hálózatot. Felcseréltem két számot az IP címben
(fix IP címeket használok). Két reggel szenvedtem vele, aztán miután ülve elaludtam a tanácstalanságban, hagytam a fenébe. Úgy látszik ma fittebb voltam... 
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Eddig RC (Ultimate) volt egy HP6730b notebookon. Most feltettem egy próbaverziós Profot, és nem tudom beállítani a wifi kapcsolatom. Az RC alatt tökéletesen működött.Megadtam neki minden adatot, kapcsolódik is a routerhez. A routerben is ott vannak a noti adatai. A win is azt mondja, hogy kapcsolódva, de nincs internet kapcsolat, mert Nem azonosított Nyilvános hálózatnak tekinti a hálózatom. Már több órája túrom a beállításokat, és nem tudom mit állítsak át, hogy menjen. A router egyébként rendben, hisz XP alól tudok netezni. Teljesen tanácstalan vagyok...
Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Assassin's Creed: Valhalla
- Battlefield 6
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- 27% - ASUS Prime 850W 80 PLUS Gold ATX 3.1 Táp!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(fix IP címeket használok). Két reggel szenvedtem vele, aztán miután ülve elaludtam a tanácstalanságban, hagytam a fenébe. Úgy látszik ma fittebb voltam...