Hirdetés
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
crazyec3
csendes tag
Üdvözletem.
Akadt 1 apró problémám amit immáron vagy 1 hónapja nem sikerült megoldani sehogy se, így végső reményeim Ti vagytok. Rá is térnék a lényegre.
64-bites Win7-et használok, egy ideig szépen is ment minden, majd kb 1 hónapja jelentkezett először a probléma: minden fut rendesen, majd egyszercsak el kezd közel 100%on pörögni a proci és gyakorlatilag lefagy minden kb 2-3percre. Utána rendesen megy minden míg el nem telik egy kis idő(mondjuk 1óra), amikor újra ezt csinálja...
Megnéztem task managerben mégis mi lehet ez ami ennyi erőforrást használ, majd sajnos azzal találtam magam szemben, hogy teljesen mind1 mit futtatok ( böngésző, video player, játék) mindig az adott program használ 95-100%ot.
Következő lépés: jó legyen vírus. Mindenféle csoda programot, egyik sem talált semmit. Rendben. Format C. Friss windows, új remények. Fail. A probléma még mindig fenn áll.
3. lépés: Úgyis tervben volt egy nagyobb upgrade, így megsürgettem az alkatrészek cseréjét. Új proci, semmi. Új alaplap, semmi, Új VGA+táp, semmi. Kezdek picit fusztrált lenni(természetesen összepasszol minden alkatrész nem csak vaktában vásárolgattam). Driverek is up-to-date-k.
4. kör: Jó biztos a 64-bit windows rossz, legyen 32bit. Nem nyert.
Most jelenleg itt tartok, minden ötletem elfogyott és Ti vagytok az utolsó reményeim
Remélem sikerül valami megoldást találnunk.Előre is köszönöm:
Kovács Krisztián
Aktív témák
- World of Warcraft
- Apple MacBook
- A Far Cry TV-sorozat showrunnere nem konkrét játékot adaptálna
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Remélem sikerül valami megoldást találnunk.