- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
Aktív témák
-
odorgg
addikt
Hali!
Van egy laptopom, amire feltettem a win 7et, de mivel a integrált grafikus vezérlő nem támogatja az aero megjelenítését,(GMA915) ezért nagyon ocsmány, bugyirózsaszín, vagy nem is tudom milyen, de nagyonronda színe van a tálcának és az ablakoknak
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Amugy nemigazán értem microsoftékat, hogy mértnem aplikáltak bele az OS-be 1-2 aero mentes témát
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.
Mert jó ez a Win7, de nekeljen már másik gépet venni azért, hogy ne úgy nézzen ki a monitor, mintha lehányták volna
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Spórolós topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FRISS ÁRU!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Na ennek orvosolására, kellene nekem valami olyan téma, amelyik megváltoztatja a tálca és az ablakok színét. Persze olyan theme lenne a legjobb, amihez nemkell sem patch-et, sem mindenféle windows buherátort feltelepíteni, amik tönkrevágják a rendszert. Utobbiakkal próbálkoztam, de az összes ilyen rendszer fájlokat módosítgató témaváltoztató progi, egy kalap sz@r
Jelenleg a windows classicot használom, mert ennek legalább elviselhető kinézete van. Szóval akinek van ötlete hogy honnan lehetne beszerezni AERO mentes témát, tehát átlátszatlant, annak feletébb tudnék örülni 
Bisztos vagyok benne hogy sokat dobott volna a rendszeren, pláne azoknak a felhasználóknak, akiknek az integrált VGA-ja nemüti meg az AERO mércéjét.