Hirdetés

Aktív témák

• mycso

veterán

válasz Morden24 #10415 üzenetére

Szia, a TC-től független. Intézős másolgatásnál is elkopik a ram, illetve most egy 3/4 órára itt hagytam a gépet, az esetet kikapcsoltam teljesen és most 98%-on áll a ram kihasználtság...

A virtuális memóriát alapban a windows kezelte, majd átraktam kézibe 250MB-6GB majd 6.5GB-8GB értékre, mind3 esetben ugyan ez a tünet.

Ilyen vírusirtó, antyspy-malware-stb. programból már talán nincs is olyan amit még nem futtattam le, de egyik sem talált semmilyen problémát/problémás fájlt/futó alkalmazást.
    (természetesen a vírus, stb. kergetőkből csak az eset + windefender fut a többit csak ennek a problémának a kedvéért indítottam el)

A futó alkalmazások között pedig soha semmilyen folyamat nincsen ami kimagaslóan sok ramot zabálna, tehát ezért vagyok tanácstalan, mert nem látom mi fogyasztja el. (egy win reinstallon már túl vagyok a helyzet változatlan, illetve lehet a friss telepítés után nem volt meg ez a probléma csak valamelyik win frissítés után --> ezt nem nagyon figyelgettem egyesével)

Miközben írom ezt a regényt közben eszembe jutott egy alapvető dolog amivel nem foglalkoztam, pedig mindenhol megemlítettem...utorrent --> nemrégiben ezt is frissítettem a legújabbra.
    Most, hogy kilőttem úgy néz ki meg sem moccan a memória kihasználtság (olyan 20 körül áll). Hát ha ez valóban megoldja, akkor ez nagy amatőrség volt a részemről, hogy nem jutott eszembe. Már mindenféle vírus, program satöbbi felmerült, de ez még nem...

Na várok egy órácskát, hanem mozdul a ram akkor megvan a bűnös. (ami érdekes a utorrent sem foglal semmi extrát a ramból a futó folyamatok között...)

Aktív témák