Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
válasz
james008bond
üzenetére
Asus, hát a google a barátod és rákeresel a lapod típusára. Majd asus honlapról leszeded a lapodhoz megfelelő frissítést. Majd hasonlóan kell csinálni, min itt le van írva. De elsőnek google-t nézzd meg. Ez segít egy kicsit.
-
válasz
james008bond
üzenetére
Ha nem volt még BIOS frissítés, akkor próbálld meg.
Amúgy nekem ilyen vinyó eltűnésem annó egy abit lap (bios frissítve) egy maxtor vinyóval csinálta ezt. Vagyis hasonlót, nekem pl újra indítás után nem találta a vinyót. A vinyó jó volt, mert az új lappal már jól megy az a vinyó is. De lehet hogy akkor egy lap csere is lehet belőle. De mindenképpen egy bios frissítést próbálj meg rajta végezni.
Szerk. Sata-nál minden elsődleges. Véletlenül nem RAID - SATA dugóba dzgtad a vinyót?
Mert van külön (néhány alaplapon) dedikált RAID sata vezérlő. A lap könyvét üsd fel, és néz szét benne. -
válasz
james008bond
üzenetére
Hali!
Nem használsz esetleg A-Squared-et?
Fire.
-
Morden24
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
Magától biztosan nem tűnt el.
Vagy registry buherálás, vagy valami tweaker program okozta.
Egyébként van ott egy olyan (jobb klikk a kedvenceken), hogy restore favourite links. Gondolom az működhet. Vagy szépen ráállsz a Desktopra, Downloadsra, és nyomsz egy jobbklikket a kedvenceken, aztán meg hozzáadást.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
james008bond
üzenetére
Tudom hogy úgy is lehet, pár perc után screensaver majd rá pár perc és kikapcsol a monitor én így állítottam be megszokásból.
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest