Aktív témák
-
Lac99
tag
Sziasztok! SOS segítség kellene. Következő a tényállás.
XP volt a gépen, most raktam fel 7-est, de eltűnt egy partícióm (a legfontosabb...), se intézőben, se total commanderben nem találom. Így volt a felosztás XP alatt:
- c: rendszer (150 gb)
- e: letöltés (150 gb) --> előbbi kettő egy WD 320 GB-os vinyón, két külön partícióban (tehát tutira csak a c-t formáztam telepítéskor)
- d: minden (200 gb) -> ez egy Maxtor vinyó
- z: zene (600 gb) -> ez egy másik WD
Most úgy áll, hogy c: a rendszer, d: a zene és e: a minden meghajtó. Mivel tudnám előcsalogatni a letöltéses partíciót? (c:-n jobb klikkel lemez mérete 150 gb, tehát remélhetőleg nem nullázódott). Windows 7 Professional 64 bit. Nem akarok hozzányúlni, nehogy nagyobb kárt csináljak... -
Lac99
tag
Sziasztok! Egyik ismerősömnek kellene internetezős gépet telepítenem (Asus P4P800SX, Intel Celeron 2,8 GHz, 1,5GB DDR RAM, 40 GB IDE HDD, Ati Radeon 9600XT). A kérdés: XP SP3 vagy 7? Ahogy nézegettem a minimális rendszerigényt, utóbbi is elfutna rajta, csak a 40 gigás merevlemez miatt merült fel bennem kétség (ami ráadásul IDE, nem SATA). Ettől függetlenül menne rajta a 7?
-
Lac99
tag
Sziasztok! Olyan feladatot kaptam, hogy egy frissen vásárolt Asus netbookra (Win 7 Starter, magyar nyelvű) tegyek angol nyelvet... Fordítva sikerült leírást találnom (angol nyelvűből magyarosítás), de így mi a teendő? Mivel angol nyelvből csak MUI-t találtam (itt), egyszerűen ezt az .exe-t lefuttatom és készen van? Ide nem is kell Vistalizator?
-
Lac99
tag
válasz WonderCSabo #46247 üzenetére
Köszönöm, de ez is angolról magyarító leírás. Nekem magyarról angolra leírásra lenne szükségem. :-)
-
Lac99
tag
Találtam egy ilyet, hátha így sikerül... Viszonylag egyszerűnek tűnik.
-
Lac99
tag
válasz WonderCSabo #46250 üzenetére
Rendben, azt nem is figyeltem. Akkor megpróbálom majd a te verziódat. Valamelyik csak fog sikerülni. :-) Köszönöm szépen a segítséget!
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
- Ez a mondat angolul?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest