- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Az a ciki, hogy előttem egy nemhasználatos üvegajtó van, és még a falra sem tudom felszerelni.
Azt kéne tudnom,hogy az az Asus mennyire dől előre... Képeken annyira nem látszik.
Amúgy nővérem monitorja is 5ms-os és engem zavar játékokban az elmosódása.
Hát ha mennek mediumon a gamek akkor semmi gond. -
törölt tag
Végül is megbarátkoztam a wide-al.
A "felesleges" részre kirakom majd az msn-t, vagy everestet, vagy akár RSS csatornákat...
Akkor a 3 eshetőség közül:
ASUS VW222S
ASUS VK221D
ACER P221W
szerintem az ASUS VW222S lesz, bár az a 2ms, csak g2g, a valódit nem írják sehol.
Meg nekem fontos lenne, hogy ne hajoljon nagyon előre a képernyő, mert kicsi az asztalom, és a képemben lesz. Ezért lehet az acer a nyerő a talpa miatt. Ha meg már nem is 2ms az asus, a másikban még webcam is van.
Gondolom ehhez kell egy erőseb VGA, mint az x1950pro. -
törölt tag
Az első részre nem válaszolok, már álmos vagyok.
Clear Type valamennyit segít az egyik problémán...
Semmiképp sem lesz wide, mert ezen kívül még két zavaró tényező is van...
Akkor: Azért nem crt-t veszek, mert nem szeretném, hogy kiégesse a szememet, és el sem fér az asztalomon. -
törölt tag
Hát nem tudom, ennyire nem értek hozzá.
Én a 19 colosomat azért használom 1024*768-ban, mert 1280*1024-ben nagyon kicsi minden. Meg már ott is sok a hely a weboldalak mellett.Amúgy az hogy lehet, hogy Furky 22"-os-án 27cm a látható terület (PH! esetén), az én 19"-osomon pedig 35cm?
-
törölt tag
-
katt777
félisten
Nem beszéltem marhaságot. Írtam is, hogy nem vagyok képben a Samsungok 4:3 üzemmódját illetően, és csak azért feltételeztem, hogy nincs (de azt is, hogy csak nem talál valamit), mert ezt írta. Felhívtam a figyelmét arra is, hogy Samsungos kollégától várjon pontosabb választ, mert én nem tudok többet segíteni.
Akkor írtam volna marhaságot, ha azt mondom: sehogy nincs benne 4:3 üzemmód, és ennyi.
Másrészt elég komoly képzavar "marhaságot beszélni", én legalábbis még egyetlen marhát sem láttam, aki bármi marhaságot mondott volna. -
metrichye
csendes tag
Szia!
Pesttől 220 km-re lakom, itt egy bolt sem tart ilyen monitort, csakis rendelésre hoznak. Akkor meg nem mondhatom, hogy köszi nem kell. Az első 2db 223BW-t egy boltban vettem, de a boltos gyerek azt mondta, hogy visszaadja az árát, mert nem éri meg neki a Pestre futkozás drága benzinnel, mert amúgy csak 2-3 hetente jár, a többit hozza viszi futár, viszont ezt a típust, ha hibás személyesen neki kell bemutatnia valamelyik nagykernél. Ezért gondoltam, hogy bárhol máshol is így járhatok, ekkor döntöttem a netes rendelésnél, mert gondoltam hozza-viszi a futár. Aztán végülis onnan is hibásat kaptam. Visszakaptam az árát, ekkor döntöttem a 2232BW mellett, voltam 2 nagy elektronikai áruházban, még csak nem is hallottak ilyen monitorról, telefonálgattak mindkét helyen fél órát, majd közölték, hogy talán január végén, de még csak körülbelüli árat sem tudtak mondani. Én bele is mentem volna, de Faterom gondolta, hogy meglep, hátha a németek nem árulnak sz@rt. Aztán mégis. Én kivártam volna január végét, de így jártam. Pestre meg nem éri meg felmenni nekem 15 ezerért, hogy egy monitort kipróbálhassak, gondoltam ezért van a 3 napos pixelgari, és nem hittem, hogy ennyi a hibás termék, vagy, hogy ennyire peches leszek, már nem tudom mire vélni! -
Sylar_
tag
hát nem vagyunk egyformák, te az ergonómiát helyezted előtérbe, Vortex csak a panelt nézi, én meg olyat akarok ami jól is néz ki, jó panel van benne, ergonómikus és nem vészes az ára, ezért keresem a HP-t
ha csak a kinézet érdekelne már rég megvettem volna a Dell E228WFP-t, annak az ára is elviselhető, viszont nem írnak túl jókat a paneljéről és a magasságát sem lehet állítani (bár utóbbival még kiegyeznék, mert nagyjából pont jó magasságban van rögzítve)
a Viewsonicnak lennének tök jó monitorai jó panellel jó árban jó kinézettel, ha nem raknák őket marha magas állványra állíthatóság nélkül, ami meg esetleg állítható, annak szintén béna a panelje (VX2255wmb)
és ott a Samsung 215TW amiben nagyon frankó panel van, ergonómikus, letisztult design, csak a fentiekhez képest 30-cal drágább és ezért csak 21 colt kapsz, ha 22-es lenne már venném is, mivel a benne lévő panel minősége megéri a plusz pénzt, de a mostani 20-asomról 21-esre nem lenne túl sok értelme váltani
még egy pár HP w2207 review, ha valakit érdekel:
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
jolti05
őstag
77ért vettem LordDream-ben, de senkinek sem ajánlom.
(1) Azt mondták, Samsung nem vállal subpixelre garit, úgyhogy ha 3 napon belül jön 1 subpixelhiba, attól még nem cserélik vissza. Na én ezt nem így tudom...
(2) Nem adtak garilevelet, be kell baktatnom köv.7végén, mert most nincs.....
Hangszórót pedíg nem kaptam, meg is lepődtem! Nem alapfelszerelés?? De ezt most nagyon komolyan kérdezem!?
wwhy: Thx, ajánlom mindenkinek, eddig szupiJátsszani is!
-
jolti05
őstag
Szia.
[link]
Itt feketének van feltűntetve, már amennyit látok belőle egy 10 éves tv-n
Lord Dreamland-be akarok elnézni hétfőn. Írtam nekik mailt, hogy fekete-e.
Egyébként előző moncsim egy Samsung 713N, szürke kávás, szóval tudom milyen, de kifejezetten feketére gyúrok, nagyon tetszik, szóval nagyon bízom benne, hogy mégis lesz fekete!
A 225BW-hez elvileg van rászerelhető hangszóró: [link]
Ezenkívül a 225BW-hez jár egy opcionális hangszóró is(...) -
jolti05
őstag
Tudom, sorry, csak fél12kor már kihalnak az agysejtjeim
Vistaboy: HDMI: Danke, olvasok(k)
Előbb vagy utóbb mindenkinek lesz BL-drive-ja. Csak elképzelhetőnek tartom, hogy mire elérhető áron lesz, addigra már minden monitor HDCP-s lesz, és a feledés mezején fog úszkálni az összes 205BW és 225BW
Szóval megint meg vagyok kavarodva, hogy most 20'', vagy 22'', ilyen támogatás, olyan támogatás...igen, megy a szenvedés, de hát b**meg, nyár van, meleg van
[Szerkesztve] -
Fel
addikt
A probléma tényleg létezik. Te a szerencsések közé tartozol (ahogy én is, mert eddig semmilyen hangot nem ad ki magából az enyém ..kopkop..). Nem minden példány csinálja, és nem is mind hasonlóan hangosan. És ha jól vettem ki a fórumos hsz-ekből, akkor inkább a nagyobb méretű kijelzőknél jelentkezik (20''w ill 19'' 5:4-től)
Ha vásárláskor megnézitek a monitort a boltban akkor érdemes a fényerőt levenni alacsony értékre, mert a gyári beálítás 100 körüli, és ekkor nem ad ki zajt a táp...
Gondolom a Samunál, úgy vannak vele, h a tűrésbe belefér ennyi hiba...szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest