- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
icram45
csendes tag
válasz
Adamka3kerék #6000 üzenetére
Pfff... Talán megnéznéd a hivatalos oldalon...
Itt van minden adat, amire szükséged lehet:
[link] -
icram45
csendes tag
Jeeeee!! Sikerült végre megoldani! Kellett hozzá egy registry file, amit félóra gúglizással végre megtaláltam:
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1684
Mostmár engedi!
Viszont 1024*768-at valamiért nem. Az összes többivel működik, csak ezzel nem.
-
icram45
csendes tag
Applyoztam persze. Amint rányomok az applyra visszaugrik. Próbáltam úgyis, hogy elöbb állítok felbontást, és aztán arányt, de nem megy
Amúgy arra kéne, hogyha régi 2D-s játékot nyomok, vagy olyat, ami 3d de nemtámogatja a widescreent. Windowed módban meg nem akarom, mert akkor állandóan kifut az egér a képről
-
icram45
csendes tag
válasz
katt777 #5960 üzenetére
Végignéztem az összes beállítást, és nincs ilyen lehetőség
Csak az nvidia driverben van lehetőség, de az meg nem müködik, mert akármire állítom, visszaugrik arra, hogy a monitor nyújtsa
Pedig működnie kéne, hiszen, ha analóg kábellel kötöm be a gépre, akkor nincs ilyen opció a VGa kártya driverén.
-
icram45
csendes tag
Sziasztok!
Van egy hatalmas problémám!
Vettem egy Samsung SyncMaster 223BW widescreen monitort. Ezt szeretném használni 4:3 képarányban. Nvidia driverben erre van is lehetőség, de hiába állítom arra, hogy tartsa meg a felbontás arányát, állandóan visszadobja arra a lehetőségre, hogy a szétnyújtsa a képet
Mi lehet a baj? Próbáltam már mindent, de nem engedi, hogy más arányt használjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest