- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
válasz
icram45 #5963 üzenetére
Pontosan mit szeretnél 4:3ban használni? Nekem Samsungom van, és nvidia kártyám, de nekem nem ugrik vissza az alapbeállításra az Nvidia Control Panel-ben. Próbaképp beállítottam az Nvidia Control Panel\Display\Change flat panel scalling-ot "Use Nvidia scalling with fixed-aspect ratio-ra, leAPPLY-ztam majd a felbontást átállítottam 1280x1024-re, megint leAPPLY-ztam, és tökéletesen működik.
Lehet morcos leszel, de én arra tudok még gondolni nálad, hogy nem alkalmazod a beállításokat, miután megváltoztattad őket, és amikor átmész másik részre, akkor az addigi beállítások elvesznek. Szóval az Apply-t nyomogassadVagy az Alkalmaz-ot
Nem tudom neked milyen nyelvű az oprendszered, illetve az nvidia control panel. vagy nvidia vezérlőpult...
-
katt777
félisten
válasz
icram45 #5961 üzenetére
Akkor jobb az LG. Azt hittem, Samsungok is tudnak ilyet, annyi Samsungos kolléga van itt, de talán majd segítenek neked, ha erre járnak. Alapból az LG is szétnyújt mindent, hiába állítok driverben bármit, de tényleg csak egy menüpont a beállításoknál nekem, bármilyen 4:3-as képaránynál elérhető és aktiválható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest