- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz
old_artist #13990 üzenetére
kicsit soká reagálok
Ez megoldotta összeszereléskor is a gépet. Azóta nem húztam szét. Minden esetben ezt el kell játszani, ha hasonlót produkál? Driver fent van.
-
attiati
veterán
LG 2252V-nél néha, ha bekapcsolom a gépet, nem lát jelet DVI-n. Vissza kikapcsol.
Aztán teljesen véletlenszerűen egyszercsak visszajön. Vagy ki-be kapcsolás után már lát.
Ez mitől lehet? -
attiati
veterán
válasz
Cthulhu Dawn #13770 üzenetére
szerintem mindegyiknek megy föl, amelyikbők kevés a készlet, és mindig frissen szerzik be a magasabb és magasabb devizaárfolyamokon
-
attiati
veterán
Szvsz semmi értelme 22"-on a full hd-nek (szvsz még 24"-on se)
Túl aprók a betűk, és erőltetés az egész.
Ha valamire kell a nagy felbontás, és a nagy munkafelület, akkor jó, de játék, és film miatt szerintem felesleges. -
attiati
veterán
válasz
Vasinger! #13736 üzenetére
A többség LG és Samsung.
Vga márkája szerintem nem számít, inkább az, hogy vigye az adott felbontást (minden nem őskövület darab már elvisz szerintem). És hogy milyen csatlakozók vannak a videókártyádon.
Lőjj be egy árat, és hogy mikre használnád a monitort.
ja és kereső, kereső, kereső
-
attiati
veterán
válasz
Kal-El #13666 üzenetére
Lehet benne valami, bár ha egyszer romlásnak indul, akkor nehéz nem közelről nézni.
Szerintem ami az emberek 90%-ánál rossz berögzült szokás, hogy háttérvilágítás nélkül nézi a monitort. Kislámpa sem elég!
Fel kell kapcsolni a szobalámpát, hogy ne legyen túl nagy fényviszonyeltérés.
Tanulni, vagy olvasni is szobalámpa+kis asztali lámpa kombinációnál kell.És ezt még tetézi, hogy legtöbben sötét szobában, magas fényerőn bámulják a monitort.
Ezzel kb egyformán rossz a munkahelyi neon+monitor kombináció. -
attiati
veterán
szerintetek egy 60hz-es tft mennyivel fárasztja kevésbé a szemet, mint egy 100hz-es crt?
Én arra számítottam, hogy egyáltalán nem fogja fárasztani, de mégis. A 60 hz lehet a kevés, vagy ez ilyen szempontból mind1?
-
attiati
veterán
a britt LG honlapról miért került le a W2252V?
szerk:
és ez HDCP-s vagy sem?
HDCP-nél x-et tettek, de DVI-D csatlakozónál meg az írják, hogy with HDCP -
attiati
veterán
válasz
Calogero #13632 üzenetére
3-5e ft-ot hozzáteszel, és jóval több értéket kapsz, ha később el akarod majd adni. (Bár valszeg 2-3 év múlva a 22"-os TN-ek semmit se fognak érni.)
Widetól ne félj, legalább a böngésző mellett elfér még egy msn vagy bármi más.Viszont ha 19" elég neked, én a helyedben nem vennék újan 19"-osat.
Mert az biztos, hogy 19" és 22" között 3-5e ftnál jóval nagyobb értékben a különbség. -
attiati
veterán
LG monitoroknál végülis mi lett azzal a problémával, hogy nem lehet kikapcsolni a dinamikus kontrasztot??
Az internet üzemmódon kívül a többi üzemmódban valóban állítgatja automatikusan a fényerőt? Viszont az internetes üzemmódban valóban nem lehet fényerőn kívül semmi mást (színt, kontrasztot) állítani?
Van valami custom üzemmód, ahol be lehet állítani mindent kedvem szerint?
Az elég gáz, ha vagy váltogató fényerő vagy a kimosott, előre beállított gyári színek közül kell választanom
. Jó kis kompromisszum.
-
attiati
veterán
hú emberek mit találtam!
Bár én már 600szor kiszámoltam, utánanéztem mindennek, de ez tartalmazza 15"-40"-ig a képernyő összes fontos tulajdonságát táblázatba foglalva (pixelméret, képernyőterület cm2-ben, képernyő méretei cm-ben....)
Éppen azt szimuláltam már, hogy mennyi a 24"-nál az az 51 cm oldalra, és 31 cm le-fel, amit be kell pásztázni a szememmel
Hát ekkora képernyőt legalább 70-80 cm-ből kényelmes nézni nyakfájás nélkül. Mindezt 0,27mm-es pixelmérettel
Átraktam crt-met 1152*864-es felbontásba, ami 0,268 mm-es pixelméret, ez megfelel nagyjából a 24" natív felbontás pixelméretének. Ezt tuti, hogy én nem látom 70-80 cm-ről, ha közelebb hajolok, akkor meg nyaktorna lesz elnézni a képernyő széleire.
Úgyhogy szerintem nekem marad 22", és még nagyobb a pixelmérete is.Pedig kellett volna az az 19xx*12xx felbontás, de az majd csak pár év múlva egy 40"-os 19xx*12xx-as kijelzőn lesz jó, brutális 0,45mm körüli pixelmérettel.
-
attiati
veterán
Lg monitorokat nézegettem
Vesa függeszthetőségtől, és a 2ms vs 5ms-tól eltekintve úgy nézem semmi különbség e három monitor között. Igazodjon el az ember a vélemények alapján
2242T: 42e ft, úgy nézem ez legalább nem csillog-villog, tetszik az egyszerű forma, nincs HDMI, de az a két vélemény totál csalódás volt, amit olvastam. Szerk: aszem ez ki is lőve
2252V: 51e ft, sajna csillogó zongoralakk fekete, de van HDMI (állítólag fura színek alapbeállításon?!)
2284F: 55e ft, csillog szintén, nincs HDMI, nekem nem jön be külsőre, de valamiért őt dícséritek legtöbbet.
-
attiati
veterán
LG monitoroknál mi a különbség a sok sok fantáziajelölés között?
Van benne valami rendszer? Q,V,F... -PF -
attiati
veterán
válasz
vizcsap #13570 üzenetére
A pixelméret határozza meg, nézz meg most egy adott monitor natívban, és ahhoz képest lődd be. Viszonyításként szerintem 17"-on 1280*1024 nagyon apró, a 19"-on 1280*1024 pedig nagyon jó.
30" natív 2560*1600 0,25mm
27" natív 1920*1200 0,303 mm
26" natív 1920*1200 0,2865mm
24" natív 1920*1200 0,27mm
22" natív 1680*1050 0,282mm
21" natív 1680*1050 0,27mm
20" natív 1600*1200 0,255mm (nem a wide)
19" natív 1280*1024 0,294mm
17" natív 1280*1024 0,264
15" natív 1024*768 0,297mm -
attiati
veterán
válasz
old_artist #13542 üzenetére
köszönöm szépen
megint kezd sokszereplőssé válni a lehetőség
-
attiati
veterán
válasz
old_artist #13538 üzenetére
Hú lehet, hogy megvennék egy használtat, és meg kéne néznem mielőtt beszerzem.
Egyértelműen látszik, vagy miről fogom felismerni, hogy melyik REV.-ről lesz szó? -
attiati
veterán
válasz
old_artist #13536 üzenetére
szerinted egy Fuji P19-2-nél a REV. számot hogy lehet megnézni?
-
attiati
veterán
egy láma kérdés
Pár (1-2) éven belül megszűnik majd a tv műsorok analóg sugárzása, és csak digitális lesz.
Azt hallani, hogy a tvket egy jelátalakító nélkül kukába lehet dobni. És a jelátalakító állítólag 20e ft körül van.Ha a monitoron nézem a tv-t, akkor gondolom a tv-tunner kártyának kell kompatibilisnek lenni a "digitális szórással", és nem a monitornak. Vagy monitorvételnél kell ilyen szempontból valamire figyelni?
Őszintén szólva még se monitornál, se tv-nél nem hallottam, hogy boltban reklámozták, vagy marketingelték volna, hogy "ezt vedd, mert ez már tudja ezt is" dumával.
-
attiati
veterán
válasz
old_artist #13523 üzenetére
formára is sokkal gömbölyűbb modell, mint a wideok, szerintem csak wild-ot érdemes választani manapság
-
attiati
veterán
mai körbetelefonálásom eredménye garancia ügyben:
LG: 72 óráig azonnali csere. 72 óra után átvállalják a szállítás költségét, ha garanciális a monitor, és jogos! Jogos pixelhiba esetén a 3. nap után és a 3. év vége között cserélik a monitort.
Samu: 3 napig azonnali csere. Utána 10 kg alatt nem vállalják a szállítás költségét, azt az ügyfél, vagy a bolt állja (de pl Ipon kiszáll a 3. nap után a garanciáztatás buliból, úgyhogy ez is fontos szempont). Ha a javítás költsége a monitor árának 80%-át meghaladja (ha jól értettem), akkor csak javítják, és nem cserélik a monitort.
Felhívták itt a figyelmem, hogy mostanában sokan próbálnak garanciát érvényesíteni, és akkor derül ki, hogy csak 1 év garancia van a monitorjukra. Mert csak a Samsung Magyarország által kiállított garancialevél jogosít 3 évre. A kereskedő, vagy az európai Samsung által kiállított csak 1 év. Szóval erre figyelni kell.HP: kiszállnak a helyszínre, és hoznak cserekészüléket jogos pixelhiba esetén.
szóval nem mind1.... Samu a legkevésbé szimpatikus mondjuk webáruházas rendelés, és vidéki szállítás esetén.
-
attiati
veterán
Megteszi, de tft-től ne várj tökéleteset. Vagy drága és lassabb, de jobban hasonlít a crt-dre, vagy olcsóbb, és gyors, de a tft technológia hátrányaival (nem kezel annyi színt, sötétedik, ha nem szemből nézed....) Amúgy mezei user-nek bőven megfelel, én is csak már túl sokat olvastam, és azért szemezek egy drágább tft-vel.
Viszont a tft cserébe kevesebbet fogyaszt jóval, mint egy hasonló méretű crt, és ami a legfontosabb, nem folyik ki a szemed.
-
attiati
veterán
Röviden technológia részeletek nélkü (ahhoz nem is értek):
TN-panel: oldalról, alulról, felülről nézve sötétedik, a színek nem teljesen élethűek, a monitor szélein bevilágításokat tapasztalhatsz fekete képernyőn, viszont rövid a reakcióidejük, tehát használhatóak gyors "mozgások" megjelenítésére is.
És olcsóbbak.xPVA: teljesen színhűek, minden irányból teljesen jól látható a kép. Nincs bevilágítás. Válaszidejük lassabb. Az S-PVA panelek válaszideje viszont már rövidebb. Drágábbak.
Kb ilyesmik az előnyök-hátrányok egymáshoz képest.
-
attiati
veterán
válasz
old_artist #13492 üzenetére
Köszi, tényleg elég sűrűn olvasom a topikot, de valahogy nem tűnt fel, hogy hp garanciáztatást dícsérte volna valaki.
Pedig nagyon jónak tűnnek! -
attiati
veterán
Volt már valakinek HP monitor garanciáztatása?
Most beszéltem szervízzel. Ezek tényleg képesek pixelhiba esetén kijönni házhoz (nekem Pesttől 250 km) tök ingyen, és hozni a hibás monitor helyett egy tesztelt pixelhibamentes monitort? Ha ez tényleg így van, akkor döbbenet jó, és nyomába se ér az agyonmarketingelt, istenített Samu garancia. (az se rossz, de hp-t meg senki nem reklámozza)
Szervízben ezt az infót kaptam szóról szóra. Legyenszíves valaki olyan megerősíteni, aki a két szemével látta, saját bőrén tapasztalta!
köszi
-
-
attiati
veterán
Kösz srácok!
Szóval nincs egyértelmű trendErre számítottam
-
attiati
veterán
Az új év elején várható egyértelmű tendencia, hogy merre indulnak monitor árak?
(ha csak találgatás, akkor nem fontos)
-
attiati
veterán
Akinek van rálátása több TN paneles 22"-os wide monitorra, mit ajánlana most?
Pixelgari fontos, ne legyen típusbetegsége, árban 60 körül. +/- 5,6 e ft nem számít, csak jó legyen
Esetleg pivot funkció előny, és ha emelhető lenne, az szuper.
Bár pixelgari miatt LG és Samura szűkül a mezőny, ugye?Samu T220-at néztem ki, esetleg más, jobb versenyző? Vagy ez tökéletes lesz az elvárásaimnak?
3-4 hónapja körbenéztem, akkor se jutottam dűlőre.
-
attiati
veterán
Anubis és Celf
Helyileg hol, és melyik boltban vettétek a T220-at?
(hátha ott most a Samu paneles sorozat fut
)
köszi előre is!
-
attiati
veterán
válasz
dJ Peer #13331 üzenetére
A "nyomit" arra érthetik, hogy wideképernyő, tehát a felbontása is.
Más a képaránya, mint a régi hagyományos crtk-nek.
Olvass utána, hogy mi a különbség a wide és nem wide között.És a videókártyád lehet, hogy nem támogatja a wide felbontásokat. Azért nem látod.
De majd valaki okosabb megmondja. -
attiati
veterán
válasz
Terminator_ #13326 üzenetére
kösz szépen, akkor nem dobom ki a munkahelyi monitorokat tömegével
-
attiati
veterán
válasz
Terminator_ #13289 üzenetére
szürke vibrálást úgy érted, hogy szürke képernyőn olyan, mintha egy 60hz-en működő crt lenne?
Melóhelyen jópáréves lg-k és samuk vannak, és azt hittem, hogy szarok.
-
attiati
veterán
látszik mekkora pénzügyi gond van a világban
pang az érdeklődés az egyik felforgalmasabb hardware topikban is
-
attiati
veterán
HP 2275w-ről tudtok már valami tesztet?
-
attiati
veterán
Voltam saturnban, mondom kipróbálom, hogy hogy lehet megnézni Samu monitorok paneltípusát.
De az hogy lehet, hogy kontraszt állításnál "no avaible" szerepelt. Nem lehetett az értékét változtatni. Így paneltípusokat se tudtam megnézni
-
attiati
veterán
be tudnátok lőni egy Fujitsu-Siemens P19-2 használt 3 éves monitor reális árát?
Figyelembe véve, hogy használt, és mennyire időtálló a mérete, technológiája
-
attiati
veterán
válasz
old_artist #12214 üzenetére
Végülis semmi grafikára nem használnám, úgyhogy annyira nem számítana.
Ég és föld?
Szted 2275w rossz választás lenne? (nekem már talán túlzottan jó paraméterei vannak, net, póker, film, játék használatra)
-
attiati
veterán
válasz
old_artist #12197 üzenetére
Jövő héttől fogsz tudni mondani új forgalmazókat HP 2275w-re? Bőven 100 alatt??
Hmm, most aszem 98 a legolcsóbb, az nincs sokkal 100 alatt
Egyébként mennyire hátrány neki, hogy Eizo Samu paneljét megkapta, de elektrónikáját nem?Attól tartok ezeknél az új HP-knél, hogy csak azért van jó hírük fórumokon, mert még nincs elég sok embernek ahhoz, hogy kijöjjön hibájuk. 2275w-ről pl semmi teszt nincs még. Így nem merem megvenni. Jó lenne boltban megnézni kiállítva, nem csak úgy vakon webshopból kattintgatásra rendelni 100.000 ftért.
Illetve Sickboy-nak ajánlottad Samu 2253BW-t. T220 nem jó annyira, hogy ajánlani merd?
-
attiati
veterán
válasz
phpmoli #12163 üzenetére
Ezt most mire írtad. Ez kérdés vagy válasz?
DrGonzo22: köszi, akkor már pivot sem játszik
old_artist: nagyon kiváncsi leszek. Hol veszed? Mert itthon még csak egy boltban kapható, azt is szerintem webáruház. Azért kérdem, mert szívesen megnéznék én is egy HP 2275W -t kiállítva.
-
attiati
veterán
Pivot funkciót egyáltalán használja valaki? Mennyire hátrány ha nincs rajta?
Az tényleg csak annyi, hogy pördít egyet valaki a monitoron, és már szoftveresen be is állítja függőlegesre a szöveget?
-
attiati
veterán
válasz
pinnacle #12153 üzenetére
Hát a 17"-ost 1280*1024-ben kellett volna használnod. Minden más felbontásban mosódik a képe, főleg betüknél.
Sztem az elszíneződés nem normális dolog, az valami hiba lehetett.Kint van az első hsz-ben egy táblázat, ha ott elosztod a szélesség cm-t a szélesség pixeldarabjaival, akkor megkapod a pixelméretet. Ettől függ, hogy mekkora "karaktereket" látsz a monitoron. Ilyen szempontból 17 és 20" a legrosszabb választás. De elvileg lehet növelni betűméretet is windowsban.
15" natívban 0,297mm
17" 0,264mm
19" nem wide 0,294mm
20" wide 0,258mm
21" wide és nem wide is 0,27mm
22" wide 0,282mm -
attiati
veterán
válasz
Terminator_ #12136 üzenetére
Betekintési szög inkább alulról-felülről vészes.
Most jártam körbe
- MédiaMarktot: sztem silány a monitorkínálat
- E-Digitalt: Philips Brilliance 20"-os valóban 57e ft. Az összes 20-22"-os monitort 1024*768-on járatják :S, semmit nem lehet rajtuk így normálisan megnézni.Egyik helyen se értettek az eladók nagyon a dologhoz. Olyan szinten sem, hogy hogy lehet betűméretet növelni windowsban :S
-
attiati
veterán
válasz
Terminator_ #12133 üzenetére
Saját vélemény, de ha nem akarsz drága monitort, vagy nincs extra színhűség elvárásod, akkor nyugodtan. Biztos láttál már TFT monitort haveroknál, erre arra. Dönts el, hogy láttál e extra nemtetsző dolgot színkezelésében, oldalról homályosodásban, vagy fekete bevilágításában. Ha nem láttál ilyet, akkor nyugodtan válasssz TN-eset. Nem lesz crt szín, fekete, és betekintési szög minőség, de cserébe előnyök is vannak.
Menj el boltba, nézzd meg oldalról a képét, és a színeit. Legtöbb helyen filmek mennek rajta. Nem hiszem, hogy még ne láttál volna TFT monitort. Te is beleesel abba a hibába, mint én, hogy olvasgatsz, holott gyakorlatban egyből látod.
-
attiati
veterán
irodai használatot? ez miből szűrted le?
"A monitorok dizájnja letisztult és egyszerű, így első ránézésre is látszik, hogy irodába szánták őket."külső alapján?
Állítólag ipon tesztek nem mérvadóak, meg ez csak egy előzetes. Tesztet kéne róla olvasni, én is ezzel a monitorral szemezek.
-
attiati
veterán
Létezik összefoglaló oldal, hogy melyik márka melyik típusát milyen panelkombinációkkal szerelhetik? Samut tényleg csak kibontás, bekapcsolás után lehet leellenőrizni panel szempontból?
Illetve manapság mennyire időtálló, jó vásár egy FS P19-2?
Egyenlőre ők maradtak:
Samu 2253BW
HP LP2275W (
FS P19-2 -
attiati
veterán
Cathfaern, wwhy:
Most már meg vagyok győzve, nem is gondoltam arra, hogy összehúzom böngészőt. És korábbi hsz-ek alapján pivot is működik. Úgyhogy wide-ot is bátran bevállalom, ha olyanra esik a választás.
képpontméret: 17" natívban 0,264, ennél kisebb egyetlen kombináció létezik, a 20" wide natív (0,255). 24" wide is csak 0,27. Kicsi képpontot mahinálást már nem vállalom be
De már jelentősen szűkült így is. Marad egy 19" nem wide (0,294), vagy 22" wide (0,282).
-
attiati
veterán
valaki kéket írt
fehér jobb is.
Elvileg egy 1680*1050 elforgatva 1050 széles lesz és 1680 magas, és az 1024*168-ra (4:3) optimalizált weboldalak akkor pont elférnek 1050*1680-on. Elvileg.
Holnap kipróbálom melóhelyen nem IE-ben, CTRL és görgetéssel.
Költői kérdés: de a divaton és a szabvány erőltetésén túl egyáltalán mire jó wide? (ha valaki nem filmezik). Mert csak a filmiparból jöhetett a nyomás. Úgy értem, milyen előnyöm lesz wide-ból? Had szóljon már mellette is valami
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
phpmoli #12096 üzenetére
Szóval ki tudom iktatni kicsi pixelméret hibáit úgy, hogy nem lesz zavaró semmiben, és semmilyen hátránya nem lesz?
IE-ben próbáltam, és DPI növelésével windows beállításnál, de egyik másik szövegrész kockás lett, a többi fura mód éles maradt. Volt szövegrész, ami aránytalanul nagy lett, és belógott másik szövegre.
-
attiati
veterán
Nem bírom leszűkíteni 19-22", wide-nemwide kombinációból a kört.
Képpontméret miatt collt nem tudok valasztani.
Wide vs. nem wide hezitálás miatt meg képarányban nem tudok dönteni.Sokat olvasok, netezek (film, tv is gyakran) monitoron + szemüveges vagyok. Ezek miatt lenne fontos a szövegek korrekt megjelenítése.
Wide monitoron milyen gondok jöhetnek még elő, amikre nem gondoltam? (pl. honlapoknál szélen kék csík, vagy nem középre rakja a szöveget....) Lehet még más is? És hogy lehet őket orvosolni?
Apró képpontot gondot ki lehet valahogy teljesen küszübölni? (hiába nagyítok betűméreten munkahelyi 17"-oson, egyes weboldalakat nem érint, másokon meg aránytalanul felnagyítja a weboldal egyes részeit, és azok eltakarják a login/pass mezőket, vagy más szövekeget. Van olyan is, hogy "kockás" lesz a felnagyított betű széle.)
Ha wide, képpont hátrányai nem megoldhatók, akkor gyakorlatilag maradna a 19" 5:4-es monitorválaszték
.
Valaki gyakorlatban jártas segítsen légyszi a témában
-
-
attiati
veterán
teljes káosz:
Bemeneti videojel: analgóg, DVI
Csatlakozó típus: DVI, 15 tűs DIN
Interfész: Analóg (15 tűs D-Sub) / digitális (DVI-D) HDCP-vel,1. Most ezek közül melyik a mérvadó? Gondolom a csatlakozó.
2. HDMI és HDCP között mi a különbség?
3. videókártyán kell lenni külön HDMI vagy HDCP csatlakozónak? vagy egy mezei PCI-E-s videókártya már kompatibilis ezekkel a monitorokkal? -
attiati
veterán
Samsung 2263uw-n az a pici kiegészítő USB kijelző mit tud? alkalmas külön szoftver, pl tv tunner program futtatására?
-
attiati
veterán
Viszont van munkahelyemen egy 17"-os samsung monitor (elvileg integrált videókártya).
Napi 10 órában számokat kell rajta néznem.1024*768-ban jó a betük mérete, de tök homályos. Megfájdul a fejem tőle.
1280*1024-ben tű éles, de ott meg iszonyat picik a betük. (szemem sem az igazi ennyire)
Hiába állítok be large fontot, meg betűtípusnál nagyobb méretet, csak a menüsor betűit nagyítja fel, meg ikonokat, de vannak programok és weboldalak amiket nem érint. Pl miniatűrben látom PH fórumot is. Ráadásul a ctrl+görgetéssel nagyítás nem is működik IE-ben. Vagy ha működik is pl. a munkaprogramomban, ott meg ha képernyőt váltok, elfelejti a beállítást, és újra pici lesz. Pedig átlag félpercenként váltogatok.Kezdek tőle megőrülni, hogy lehet felnagyítani homályosodás nélkül?
-
attiati
veterán
válasz
forceberg #11896 üzenetére
Szinte mindenhol mást írnak.
Gondolom egy 19"-os samsung és dell vagy akármilyen másik monitor képponttávolságán gyakorlatilag szinte alig lehet különbség, ha mindkettő 1280*1024 natív. Ugye?Mert láttam már 19"-os Viewsonicra 0,262 mm-t és 19"-os Samura 0,292 mm-t is. Pedig ilyen különbségek a 17 és a 19"-os 1280*1024-es monitorok között vannak.
-
attiati
veterán
válasz
Terminator_ #11901 üzenetére
Ami nem akad. Mert 1024*768-as 17"-os crt felbontás után 1600*1200-at talán még 10fps-el se vinné el mostani videókártyám.
Már korábban is kérdeztem, de most elég erősen gondolkodom egy 22"-oson, de ez még visszatart. Szóval ti ezt hogy oldjátok meg? Lehet kis ablakban is játszani? Vagy hogy?
(videókártyába beruházás szinte kizárt) -
attiati
veterán
hogy lehet okosan megoldani, hogy egy 22"-os tft monitoron tudjak játszani normális sebességben egy ősrégi videókártyával? (mint ahogy a mostani 17"-os crt-men)
-
attiati
veterán
1. ha tudom a monitor képernyőjének méretét cm-ben, és a felbontását, akkor ki lehet számolni valahogy a képpontméretet? (úgy általában kérdezem, nem egy adott monitorra)
2. elképzelhető, hogy pl két 17"-os monitor képpontmérete eltér (egyik sem wide)
3. létezik valami táblázat az egyes képernyőméretek képpontméretéről?
Nem okoskodás, szőrszálhasogatás miatt kérdem.
-
attiati
veterán
Ti4x: igazából tényleg csak egy ilyesmi linket vártam volna, igazán köszi!
skylaner: "szerintetek Fujitsu-Siemens milyen választás Samsunghoz képest?"
Csak erre a kérdésre szerettem volna tapasztalatot.
A csatis kérdésre jött válaszra írtam, hogy felfogva.de részemről befejezve
-
attiati
veterán
szerintetek Fujitsu-Siemens milyen választás Samsunghoz képest?
ja és csatlakozóknál mi a különbség a DVI-D és DVI-I között?
-
-
attiati
veterán
ez lehetséges? [link]
az árfigyelő grafikonon mai nappal egy hatalmas törés van
kevesebb mint felére esett volna az ára a samu olednek?igaz, hogy off, de ez a topik megy a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G7 C27G73TQSR 2K/240hz
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest