Új hozzászólás Aktív témák
-
vedini
őstag
hali
tegnap vettem egy 24" Acer-t, eddig MVA paneles monitorom volt, és sokkal rosszabbra számítottam. Ahhoz képest, hogy TN paneles egész jó, oldalról nem vészes nézni, inkább felülről nézve mennek el a színek, de onnan általában senki se nézi
A feketéje is meglepően jó, alul minimális a bevilágítás, meg amin meglepődtem, hogy egészen homogén a kijelző, nincsenek foltok
film nézésnél sincs az a jelenség mint a ph-s tesztben a 245B-vel, amikor is alul villódzik a panel
szóval meg vagyok vele elégedve, a 20"-hoz képest méretbe nagyon nagy ugrás, aki 24"-re áhitozik az előbb nézze meg élőbe mert bazi nagy, elég távolról kell nézni, hogy ne legyen zavaró min 50-70cm
és az ára is nagyon korrekt volt, ajánlom mindenkinek -
vedini
őstag
A 24"-os Acer AL2416WB, ET.F16WE.A02-es cikkszámmal biztos, hogy PVA paneles nem?
-
vedini
őstag
mostanság valaki találkozott Acer AL2416Ws esetleg Wb-s moncsival ami pva paneles?
pontosaban: ET.F16WE.A02 sorozatút keresek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest