- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Na, megjött végre a jó kis Dell UltraSharp 2408WFP monitorom, első ránézésre kicsit kicsinek tűnt a dobozában, de amikor kicsomagoltam és összeraktam, már észrevehetően nagyobbnak tűnt. Most ahogy ezeket írom, rendesen furcsa egy 20"-os Samu után hogy mennyivel szebb és nagyobb a képe.
A kontrasztot 50-re, a fényerőt 30-ra állítottam, mégis sokkal világosabb és teltebb a képe, mint a réginek. Nem tudok betelni vele.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt állok, és szeretném kikérni a véleményeteket hogy mit érdemes venni manapság? Legalább 24"-osat akarnék (Full HD-felbontás kell, mert elsődlegesen filmeket néznék rajta + játék, de az ritkábban). Az én kiszemeltem:Dell UltraSharp 2408WFP
Ez most olyan 150K környékén kapható ha jól tudom. Ez lenne az a határ, amiből gazdálkodhatok, drágábbat nem akarok venni.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Lacusch69 #8027 üzenetére
Nézd, én nem azt akartam ezzel mondani hogy nem hiszek neki.
Elhiszem, hogy aki nálam sasszeműbb, vagy csak nagyobbak az elvárásai, azt zavarja. Csak azért írtam le hogy engem nem zavar, hogy megnyugtassam azokat, akiknek esetleg nincsenek nagy elvárásaik. Egyébként erről már régebben volt egy vitám itt, még tavaly, akkor a TN+Film panelt fikázták sokan, én pedig akkortájt vettem a monitort, és mondtam hogy nekem nagyon szép a képe. Mások szerint szar.Ízlések és pofonok különbözőek, akinek kell, az vegye meg a 2ms-es monitort, akinek meg élethű színek, az vegyen S-IPS, S-PVA és ilyesmi panellel szerelt csúcsmodellt.
-
Vistaboy
veterán
Csodálkoztam is az előbb, amikor azt állítottad hogy zavar 5ms-en az ilyesmi. Én pedig a 6ms-en ebből semmit sem vettem észre. Mondjuk én sem vagyok egy megszállott FPS-fan, inkább RPG és Tomb Raider-rajongó vagyok, de azért a Crysis-t végignyomtam, szóval nem állítom hogy nem játszok FPS-sel. De én még nem tapasztaltam utánhúzást, pedig ez nem is a legkorszerűbb és legújabb darab, amilyen moncsim van.
-
Vistaboy
veterán
Szia!
Nekem Samsung SyncMaster 205BW van, ami ugyanolyan, mint amit kinéztél, csak 20"-asban. Csak jót mondhatok róla, már megvan egy pár éve, de még pixelhibát abszolút nem találtam rajta. DVI az természetesen van rajta, TN+ Film paneles, de ettől függetlenül szép a képe. Ha olcsó és jó monitort keresel, akkor ajánlom a Samsung-okat. -
Vistaboy
veterán
válasz
hardzsi2 #2472 üzenetére
FIGYELEM!!!
Akinek problémája akad a linkeléssel, az itt találja a választ!!!Amúgy Nekem Samsung 205BW van és meg vagyok vele elégedve. Ha olcsó, játékra és filmnézésre való wide-moncsit kerestek, Én ajánlom. Esetleg még a 206BW-t.
-
Vistaboy
veterán
válasz
diegoam #1119 üzenetére
Ha ugyanolyan felbontásban használod, mint a régi monitort, ugyanolyan játékokkal, akkor el fogja bírni. De pl. wide-moncsinál az 1440x900 már gázos lehet. Ha csak az asztalt fogod 1440x900-ban használni, a játékokat nem, akkor jó lesz. Bár érdemesebb lenne egy új VGA.
Ui.: Miért kellene alaplapot cserélned? Vegyél pl. egy GeForce 6800GT-t, vagy még a 7800GS is, ha jól tudom AGP-s. Ezek a kártyák már nem olyan drágák, és ha sokat játszol (Bár akkor már nem Ti4200-al nyomulnál, nem?), akkor jobban járnál velük.
Shad0w: Hát igen, ez Murphy törvénye. Ha van az embernek pénze, csak drágán kap cuccokat, ha nincs, akkor mindenhol akciók vannak...Én majdnem minden upgrade-nél így járok. Ha megveszek valamit, mert úgy gondolom, ennyiért megéri, akkor tuti, hogy minimum egy héten belül legalább egy 20-assal olcsóbb lesz...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Pako_VF #1107 üzenetére
Hát a Te eseted elég kacifántos. Tudom Magamról, milyen érzés az, ha nincsen zsé.
Mégis inkább azt mondanám, hogy inkább a kisebbet vegyed jobb panellel, mert ugyan az XBOX-hoz csak igazán HDTV kellene, legalább a filmekhez és a grafikai munkákhoz legyen jó a képe. És ahogyan Te is mondtad, nem fél évre vesz az ember monitort, ha már beruházol, válaszd a jobbat. A nagyobb méret egyedül filmekhez jobb, mivel a 20-22-es monitornak is agyanakkora a felbontása, a többi szempont alapján mindegy, melyiket veszed.
-
Vistaboy
veterán
A cikknek a hsz-eiben írta valaki, hogy 20K-val több. De ez igaz lehet, mert egyedül talán a 22-esnél egy picivel kevesebbel kerül többe, de a 206BW és a 2032BW között tuti hogy van annyi.
A kontrasztaránynál nem sokat veszel észre TN+Film panelnél, mert ezek az értékek csak akkor igazak, ha 100%-on használod a monitort, ami már vakító, ezért úgysem úgy fogod használni.
Sokkal szebb a TFT képe a CRT-nek a képétől, ezt majd Te is észre fogod venni.
hitman,: Nem fogod megbánni, jó kis monitor ez, Nekem a kistesója van, 205BW, és semmi bajom sincsen vele. Ez ráadásul már 2ms-es, tehát játékra Neked pont jó lesz.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Szia! Szerintem nem éri meg a plusz pénzt az újabb (2032BW), a 206BW és 226BW is ugyanazt tudja, mint az, és 20K-val többe kerül. Ez csak az újdonság jellegéből fakad. Egy kicsit más design, lehet hogy egy picit szebb, de 20K-t nem ér (Szerintem).
Az pedig, hogy Neked megéri-e a 20'' és a 22'' közötti árkülönbség, azt Neked kell eldöntened. A felbontásuk ugyanakkora. -
Vistaboy
veterán
válasz
hitman, #1088 üzenetére
Idézet a HWSW-ről:
''A feketéből fehérbe, majd újra feketébe (Black to Black, b2b) váltás, amit tipikusnak is neveznek, csak egy speciális eset, nem sokat mond a tényleges válaszidőről A szürkeárnyalat váltások ennél sokkal hosszabbak lehetnek, és hosszabbak is. (Különösen az xVA panelek esetén.)
Éppen ezért sokkal többet mond, ha a szürkéből szürkébe (Gray To Gray, g2g) adják meg a válaszidőt.
Ugye minden ''színváltás'' egy bizonyos szürkeárnyalatbó egy másik szürkeárnyalatba történő váltás. Tessék arra gondolni, hogy típustól függően egy szubpixel 64 vagy 256 állásban tudja átengedni a háttérvilágítás - elvileg- fehér ''színét''. Ezek mind szürkeárnyalatok. a színeket most felejtsük el, mert ezt csak a szubpixelek elé helyezett színszűrők biztosítják. Tehát a három szubpixel egyenkénti, beállítás szerinti szürkeárnyalat váltása világosból sötétbe, vagy sötétből sötétbe stb.... határozza meg a válaszidőt.
Az ''overdrive'' technológia hivatott ezt a folyamatot felgyorsítani, is így a szürkeárnyalatok terén is, a válaszidőt ''elviselhető mértékűre csökkenteni.
Ezért is tértek át a panel és monitor gyártók a sokkal jobban értelmezhető és a valósághoz közelebb álló g2g válaszidő megadására.
Sajnos azonban, itt is egy kis marketing trükközésnek vagyunk tanúi, hiszen nem egy súlyozott átlagot adnak meg a szürkeárnyalat váltások területén a gyártók, hanem a számukra legelőnyösebb és természetesen leggyorsabb szürkeátmenet értékét. Így lehetnek - jelenleg - 3-4 ms-os monitorok a piacon.
Ezek a monitorok, és ez különösen igaz az xVA (PVA, S-PVA, MVA, S-MVA) típusokra, általában gyorsabban váltanak szürkéből szürkébe, mint feketéből fehérbe és vissza feketébe. (Ami ugye, tulajdonképpen a szürkéből szürkébe egy speciális változata.'' -
Vistaboy
veterán
válasz
hitman, #1066 üzenetére
Persze. Miért ne lehetne? Nekem is egy Samsung SyncMaster 205BW van, a natív felbontása 1680x1050, és bár most már Vistám van, előtte még XP-vel is használtam. És semmi gond nem volt vele. Sőt, ha egyszer kipróbálod, akkor nem is akarsz többet 4:3-asat...
Bár elsőre furcsa lesz, hogy kicsinek látod az ikonokat és a betűket, de mindent lehet az oprendszerben állítani, így ezeket kikorrigálhatod, ha zavarnak.
Mod: Ha a játék támogatja a wide-felbontásokat, akkor semmi bajod nem lesz vele. Ha nem, akkor sem, mert a driver-ben be lehet állítani a 4:3-as fixálást (Nvidia scaling with fixed aspect ratio), csak arra figyelj, hogy mindenképpen DVI-s moncsit vegyél, mert csak azzal működik.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
A fent említett kontraszt-arányok csak virtuálisak, legalábbis szerintem, mert azok csak a drágább panellel szerelt monitoroknál valós értékek. Az 5ms és a 2ms között már nincsen egetverő különbség. Nekem a 205BW 6ms-es, és játszok is vele. Néha észrevenni egy kis kép-törést, de nem vészes.
Az EZ-Zoomingról csak ezt a német meghatározást találtam, de mivel utálom a német nyelvet, lövésem sincs, mit jelent. Ha találok angolt, leírom:
''ez Zooming ist die Änderung der Auflösung mit nur einem Tastendruck''
Találtam angolt:
''ez Zooming Switch resolution modes with the touch of a button'', azaz az ''EZ Zooming'' annyit tesz, hogy felbontást válthatsz egy gombnyomással.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Most így hirtelen nem néztem az árakat, de ha nem sokkal drágább, inkább a 20''-os 205BW-t vegyed meg. A 19''-os wide-monitorok vertikálisan csak egy 17''-esnek felelnek meg, erre majd figyelj! Én is azért vettem 20''-osat annak idején, mert nagyon kicsinek láttam a 19''-es monitort (A TESCO-ban láttam egyet kitéve, azt hittem, 17''-es...
). Ha sokkal drágább, vagy nem zavar a kis méret, akkor ez is jó lesz.
-
Vistaboy
veterán
Csak DVI-VGA-ról tudok. De lehet hogy van az ellenkezője is...
Mondjuk a TFT-k digitális jelekkel dolgoznak, amelyiken nincsen DVI, abban kell hogy legyen valamilyen átalakító-féle. De különállót nem tudok.
L@co: Ha játékra kell elsősorban, akkor jó lesz egy TN-paneles is. Mondjuk Én személy szerint Samsung-ot ajánlanék (205BW, vagy 206BW), utóbbi 2ms-es, előbbi 6ms-es de olcsóbb. Szélesvásznú jobb játékhoz is (Hacsak nem tolsz sok régi játékot, de a legtöbb driver-ben benne van a képarány fixálása), filmekhez nem kérdés, hogy wide kell. A DVI-re is figyelj, mivel a képarány-fixálás csak ilyen monitorokon működik.
Ui.: Ha nem favorizálod a Samsung-ot, akkor próbálhatsz mást is. Én azért ajánlottam, mert Nekem már régóta az van (205BW), és semmi baja nincsen.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Na, szóval az a helyzet, hogy mégiscsak új monitort kell venned, ha kell a 4:3-as kép.
Olvasd el ezt a fórumot, különösen az utolsó hsz-t: [link]
Idézek:
''Whenever I try to play with either SpellForce 1, WarCraft 3 or Heroes of M&M5 the display stretches the image and won't leave it on 4:3 scale. I would be better of with two black vertical lines on the left and the bottom. But there is no option for it in the Control Panel.
EDIT:Solved, I have to buy a monitor (again) with DVI interface...''
Megoldás: DVI-t kell használnod... -
Vistaboy
veterán
Azt már nem tudom, Nekem idáig nem volt ilyen, hogy hiányzott ez a funkció.
Tedd fel a Vistát...(Abban benne van, láthatod...
) Csak vicc...
Mod: Esetleg tegyél fel egy driver-t a monitor-hoz, mert mintha azt láttam volna, hogy Plug&Play Monitor-ként van írva.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
Fatal1tyUSER #666 üzenetére
A világos folt a képernyő közepén nem normális dolog, Nekem a 205BW-n nincs semmi ilyesmi, pedig az is TN-paneles. A bevilágítás az alacsony betekintési szög velejárója, sajnos ez tényleg a TN-el jár.
A fehér háttéren látható szürke pont egy ún. sub-pixelhiba. A színes LCD képernyőn látható pixelek mindegyike gyakorlatilag 3 darab téglalap alakú sub-pixelből áll. Ez a három sub-pixel képviseli a piros, zöld és kék színt, melyek összemosódva fehér színt adnak. Ha hiba van az LCD-n, akkor általában nem a teljes pixel (azaz sub-pixel hármas) hibás, hanem rendszerint csak valamelyik színösszetevő, azaz sub-pixel.
A gyártón múlik, hogy cserélik-e garanciában a sub-pixelhibás monitort, általában 5-6 sub-pixel és 3 teljes pixel-hiba esetén szokták. De a felső kategóriás monitoroknál egy sub-pixelhiba esetén is szokták.
[Szerkesztve] -
-
Vistaboy
veterán
De a legnagyobb baj az, hogy addig, amíg nem veszel egy Blu-ray meghajtót és egy olyan VGA-t, ami támogatja, addig nem is tudod meg, hogy mi az igazság.
Esetleg Valaki kölcsönadna egyet, hogy ki tudjam próbálni???
Mod: smc: Jól tudod. Ott van a matrica. De ha nem támogatja, akkor mindek tették rá? Biztos arra gondoltak hogy Aki egy 8800GTS-t vesz, az úgysem 205BW-t vesz hozzá és akkor úgysem derül ki...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Nem hagytam ki, nem általánosan mondta a gépre hogy nem kompatibilis. Külön fel volt sorolva, idézem:
''Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @2.40GHz Yes,
System Memory: 2048MB Yes,
Operating System: Windows Vista Yes,
Graphics Card: NVIDIA GeForce 7800 GTX Upgrade,
Graphics Card Driver: 7.15.11.5824 No,
Blue-ray Disc Drive: Not Found No,
Software Player: PowerDVD Ultra Yes,
Display Connection Type: Digital (without HDCP) No.''
Tehát itt ki is emeli külön a monitort, hogy nem kompatibilis. A monitor kézikönyve szerint viszont igen. Kinek van igaza?
Mod: Ja, bocs, most látom hogy a korábbi hsz-emre írtad, akkor ezt vedd tárgytalannak. Az előtted szóló f-zsoci-nak üzentem...bocs...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Na, speciel most ez jó kérdés volt! Ugyanis Nekem is PONT 205BW van! És hát ugye, van rajta egy szép kis matrica, hogy ''DVI with HDCP'', ami ugye azt jelenti hogy ismeri a HDCP-t.
DE!
PowerDVD BD Advisor-ja szerint viszont nem (Szép piros karikával kiemelve).
Mondjuk, lehet hogy csak a VGA miatt mondta, és ha lenne egy 8800GTS a gépemben, akkor megjavulna, de ezt sajnálatos módon a közeljövőben nem tudom kipróbálni...
Mindegy, reménykedjünk. Nem véletlenül van rajta az a matrica sztem... -
Vistaboy
veterán
Egyszerűen annyi a lényeg, hogy ha a monitorod és a videókártyád nem támogatja a HDCP-t (High-bandwidth Digital Content Protection), akkor azt a számítógépen nem tudod lejátszani.
Ez azt jelenti, hogy be kell szerezned az ezzel kompatibilis meghajtókat és kijelzőket, személyi számítógép esetén grafikus kártyát és monitort. Ennek elmulasztása esetén gyakorlatilag le kell mondanod a nagy felbontás minőségéről, és a DVD-nél alig jobb felbontásban leszel kénytelen élvezni a filmeket. -
Vistaboy
veterán
válasz
Avicularia #436 üzenetére
Detto, Nekem Samsung 205BW-n sincsen semmilyen folt. Lehet hogy típushiba.
-
Vistaboy
veterán
Baromság, nem baromság, ez az igazság... (Még rímel is...
). Addig meg nem lesznek olcsóbbak az itthon vásárolt cuccok, amíg ezer kereskedőn mennek át (Importőr -> Nagyker -> Kisker -> Üzlet -> Áfa, Béfa, Céfa, stb.).
Mod: U.S.A.-ban nyilván nem megy rá ennyi ''pluszköltség''...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
A közvélemény-kutatás alapján a gamerek egyöntetű 35-35%-os szavazati aránnyal (A többi játék a közelébe sem ért) a Starcraft II-t és a Diablo III-at várták a legjobban. Szerintem a Blizzard azzal hogy bejelentette a Starcraft-ot, megnyugtatta a jónép felét. Meg aztán, amennyi rajongója van a Diablo II-nek, bolondok lennének ha nem készítenék el a folytatását.
Na de ennyit off-ban, térjünk vissza a monitorok-hoz. -
Vistaboy
veterán
Szerintem igen ha nem támogatja. Másrészről viszont ez az egész a driver-eken is múlik. Lehet hogy egy újabb driver-ben kiköszörülik ezt a csorbát. De azokban a játékokban amikben már benne van a wide-support, semmi bajod nem lesz. Gondolom, hogy nem a Diablo II miatt kell a 8800?
-
Vistaboy
veterán
De, kompatibilis, csak a ''Flat Panel Scaling'' nem működik, azaz pl. 4:3-as felbontású játékot nem tudsz 4:3-as képarányban használni. De ez nem akkora baj, az újabb játékokban már natívan lesz Wide-támogatás.
Mod: most olvasok vissza, és ha Windows alatt is olyan, akkor gáz...
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Minden TFT-nek natív felbontásában van a legszebb képe, de nem sokkal rosszabb az sem ha nem abban használod. Csak akkor nyúlik meg a kép ha pl. 16:9-es felbontást használsz a 16:10-es monitoron. Pl. az 1680x1050-es natív felbontású monitoron szép az 1280x800 is, mert az ugyanúgy 16:10-es. És eléggé alacsony ahhoz hogy jobban fussanak a játékok.
Mod: Be tudod állítani az Aspect Ratio-t a driver-ből, és akkor a 4:3-es felbontások is jók lesznek. Az enyhe képminőség-romlást pedig ellensúlyozhatod a látványjavítókkal.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
-
Vistaboy
veterán
válasz
KriszBoy #255 üzenetére
Próbáljatok ki másik driver-t. A natív Wide-felbontásokat támogatják a driver-ek. És tegyétek fel a monitor driver-ét is (Ha csak Plug&Play-ként van, bár úgy is kellene működnie).
Mod: Ha semmi sem jön össze, próbáld meg a PowerStip-el (Ha jól emlékszem, ezzel lehet egyedi felbontásokat hozzáadni a driver-hez.)
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
válasz
motasoft #231 üzenetére
Hidd el, ott lesz az. Nekem Pl. most 7800GTX-em van, Vista alatt 158.18-as driver-rel és benne van az 1680x1050. Plusz a monitor ugye Plug&Play-es, tehát automatikusan lövi be a felbontást. Ha pedig felrakod a saját driver-ét, akkor tuti hogy jó lesz.
Szóval: Ne félj, vedd meg a monitort nyugodtan, biztosan ki tudod használni. A natív felbontások benne vannak a driver-ekben és a kártyákban is.
Mod: Olvasd el ezt a fórum végét, ott is volt egy hasonló gond: [link]
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Hát sajnos így vagyok Én is vele. Tavaly vettem, akkor még 100K volt, most maximum 50K-ért tudnám eladni és még így is jó üzletet csinálnék vele. A probléma az hogy 50K nem elég egy új monitorra...
Novemberben volt egy ''nagygenerál'' csere a gépen (MB,CPU,RAM,ház,táp,monitor), és a részleteit nyögöm még januárig, úgyhogy egyenlőre marad. Mondjuk Én abszolút nem hallom a ''sípolást'', pedig sokszor használom éjjel a gépet. -
Vistaboy
veterán
Olvasgatom a fórumot és nagyon sokan szidjátok a Samsung-ot. Lehet hogy Én vagyok azon kevesek egyike akinek nem zúg (Hacsak nem felülről hallgatom, de az esetek többségében ugye nem), vagy csak szerencsém van?
-
Vistaboy
veterán
válasz
pityeszka #98 üzenetére
Az a játék motorjától is függ. Ha az 1024x768-as felbontást kezelő részét jobban optimalizálják, akkor akár az is lehet, hogy 800x600-ban lassabb lesz, mint úgy. Meg persze a driver-eken is sok múlik.
tomiee85: Nekem 7800GTX van, nincsen húzva és Nálam az Oblivion-nál pont fordított a helyzet: Ha a HDR-t kikapcsolom, akkor engedi az élsimítást, benyomom melléje a Bloom-ot és lassabb, mint a HDR. Bloom nélkül gyorsabb, de úgy meg sz*r-ul néz ki.
[OFF]Mod: De az a topik nem a játékokról szól, térjünk vissza a monitorok-ra...
[/OFF]
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Bocs, az előbb elfelejtettem mondani, hogy azért hoztam fel példának a 205BW-t, mert az a 206BW-től csak ebben a két dologban tér el és van közöttük kb. 10K különbség árban. Tehát ha árérzékeny vagy akkor vessél arra is egy pillantást.
Ha viszont nem vagy árérzékeny, akkor inkább valamilyen S-IPS paneles monitort ajánlok (pl. Dell UltraSharp 2007WFP), vagy Samsungnál maradva a Super PVA-s 215TW-t. [link] -
Vistaboy
veterán
válasz
N3v3r7and #43 üzenetére
Én ajánlom az 1280x800-at. Elég szépek a játékok ezen a felbontáson is már, és ha még megdobod 8x-os Anizotróp szűréssel, egész pofás lesz. Én pl. a Stalker-t így játszom 7800GTX-el egy 20''-os 205BW-n és egészen gyorsan és szépen fut. (Ja, és Vista alatt, úgyhogy XP alatt még gyorsabb lesz).
-
Vistaboy
veterán
válasz
Nantucket #27 üzenetére
Nem minden DVI-kábel jó minden monitorhoz. Nekem a 205BW mellé volt csomagolva a jó, ami működik is rendesen. Haver áthozta egyszer az LG monitorát és nem működött vele a kábel. Az Ő kábelét áthozva már jó volt. Próbáld ki másikkal.
Ja, a driver-t állítsd vissza default-ra, lehet hogy a régi beállítások kavarnak be.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest