- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Ez érdekes, gondolom érzékeli mire van állítva a felbontás xp-ben aztán az alapján adja a képet. Nem hallottam olyanról hogy analógon ez megoldható lenne. Szerintem natívban adja ki a képet a játék, csak középre berakja amit beállítasz felbontást, köré meg nyomja a feketét.
Én 3x20''-ról már semmit se látnék a szövegből a monitoron, ph így is 110%-ra van nagyítva, pedig kb. 20''-ról nézem. Mondjuk filmeket meg legalább 1,5-2 méterről szoktam, de van hogy 4-ről.
[Szerkesztve] -
Khaal
őstag
Valami olyasmit olvastam róla, hogy az új patchet felrakva beállíthatóak wide felbontások is, de a játék csak sima szélességű képet ad. Gondolom te is ezt tapasztaltad, milyen verziójú a játék? Azt hiszem 1.4-es patch csinálja ezt. Gondolom be lehet állítani valahol a felbontásokat, próbálj ki egy sima 4:3-as vagy 5:4-es felbontást, azt már szét fogja húzni.
-
Vistaboy
veterán
Csak DVI-VGA-ról tudok. De lehet hogy van az ellenkezője is...
Mondjuk a TFT-k digitális jelekkel dolgoznak, amelyiken nincsen DVI, abban kell hogy legyen valamilyen átalakító-féle. De különállót nem tudok.
L@co: Ha játékra kell elsősorban, akkor jó lesz egy TN-paneles is. Mondjuk Én személy szerint Samsung-ot ajánlanék (205BW, vagy 206BW), utóbbi 2ms-es, előbbi 6ms-es de olcsóbb. Szélesvásznú jobb játékhoz is (Hacsak nem tolsz sok régi játékot, de a legtöbb driver-ben benne van a képarány fixálása), filmekhez nem kérdés, hogy wide kell. A DVI-re is figyelj, mivel a képarány-fixálás csak ilyen monitorokon működik.
Ui.: Ha nem favorizálod a Samsung-ot, akkor próbálhatsz mást is. Én azért ajánlottam, mert Nekem már régóta az van (205BW), és semmi baja nincsen.
[Szerkesztve] -
Vistaboy
veterán
Na, szóval az a helyzet, hogy mégiscsak új monitort kell venned, ha kell a 4:3-as kép.
Olvasd el ezt a fórumot, különösen az utolsó hsz-t: [link]
Idézek:
''Whenever I try to play with either SpellForce 1, WarCraft 3 or Heroes of M&M5 the display stretches the image and won't leave it on 4:3 scale. I would be better of with two black vertical lines on the left and the bottom. But there is no option for it in the Control Panel.
EDIT:Solved, I have to buy a monitor (again) with DVI interface...''
Megoldás: DVI-t kell használnod... -
Vistaboy
veterán
Azt már nem tudom, Nekem idáig nem volt ilyen, hogy hiányzott ez a funkció.
Tedd fel a Vistát...(Abban benne van, láthatod...
) Csak vicc...
Mod: Esetleg tegyél fel egy driver-t a monitor-hoz, mert mintha azt láttam volna, hogy Plug&Play Monitor-ként van írva.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- Gitáros topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest