Új hozzászólás Aktív témák
-
Sylar_
tag
ja, de attól függ mennyivel drágább ez a tágabb spektrumú panel, mint a normál
én is jobb szeretnék mondjuk egy SPVA panelt, de a 24-es nagy nekem, a 22-esek között meg nem nagyon van olyan ami nem TN
magával a TN panellel amúgy csak egy nagy bajom van, ez a bevilágítás, amelyik monitornál minimálisra tudják csökkenteni az már jónak mondható
ha használom úgyis előtte ülök, és nincs akkora arcom, hogy ne férne bele a betekintési szögbe, ez max. akkor probléma ha családi házimozizásra akarja használni az ember, és az újabb tn paneleknek már a színei sem rosszak
-
Sylar_
tag
itt egy újdonság, kíváncsi leszek rá: LG L227WT [link]
ha szép lesz a feketéje és esetleg még a magasságát is lehet állítani akkor egész értelmes monitor lesz... -
Sylar_
tag
Dell 2407WFP: 1920x1200, GF2 MX400: max. 2048x1536 (75Hz)
ez alapján elvileg el kell vigye, a gond nélkül már más kérdés, mert elég határeset, valszeg lassú lesz és melegszik is, majd utóbbit nézd meg, nehogy abból is kijöjjön a füst
én kezdetnek kisebb felbontást állítanék be, nem muszáj 1920x1200-on futtatni, ill. meggondolnám, hogy szenvedjek-e pár hónapig, ami nem kis idő, főleg ha ott figyel az ember orra előtt egy ilyen király monitor, és ne vegyek-e egy használt kártyát valami értelmes ár/teljesítmény arányban ami még kijön a pénztárcámból, de te tudod, majd meglátod hogy muzsikál a gf2, utána ráérsz eldönteni -
Sylar_
tag
hát nem vagyunk egyformák, te az ergonómiát helyezted előtérbe, Vortex csak a panelt nézi, én meg olyat akarok ami jól is néz ki, jó panel van benne, ergonómikus és nem vészes az ára, ezért keresem a HP-t
ha csak a kinézet érdekelne már rég megvettem volna a Dell E228WFP-t, annak az ára is elviselhető, viszont nem írnak túl jókat a paneljéről és a magasságát sem lehet állítani (bár utóbbival még kiegyeznék, mert nagyjából pont jó magasságban van rögzítve)
a Viewsonicnak lennének tök jó monitorai jó panellel jó árban jó kinézettel, ha nem raknák őket marha magas állványra állíthatóság nélkül, ami meg esetleg állítható, annak szintén béna a panelje (VX2255wmb)
és ott a Samsung 215TW amiben nagyon frankó panel van, ergonómikus, letisztult design, csak a fentiekhez képest 30-cal drágább és ezért csak 21 colt kapsz, ha 22-es lenne már venném is, mivel a benne lévő panel minősége megéri a plusz pénzt, de a mostani 20-asomról 21-esre nem lenne túl sok értelme váltani
még egy pár HP w2207 review, ha valakit érdekel:
[link]
[link]
[link]
[link]
[Szerkesztve] -
Sylar_
tag
válasz
Vortex07 #1327 üzenetére
nem értetted amit írtam, a képet nézed, de a keretet is látod
hacsak nincs totál sötét a szobában, vagy nem hordasz ilyen ''kapucnit'', akkor látni fogod a környezetet is, nem csak a panelt
az nem baj, hogy téged annak a kinézete már nem annyira érdekel, de attól még nem kell lekicsinyelni azt akit igen
amúgy az egyszerű design is lehet szép és az ultra pedig ronda -
Sylar_
tag
válasz
Vortex07 #1312 üzenetére
miért ne menne a design után? amennyit előtte ülsz, ugyanannyit bámulod magát a monitort és nem csak a képét, de ha még csak nem is használod akkor is ott díszeleg az asztalod közepén, szóval minimum, hogy jól nézzen ki
lehet benne bármilyen jó panel, ha hányás keretbe teszik akkor a fene megette az egészet, mert nem szívesen ülök le elé - ez persze fordítva is igaz, hiába a szép design, ha béna a panel, de a design ugyanolyan fontos a választásnál
egyébként én is a HP w2207-et keresem, jobb szeretném megnézni vétel előtt, hogy van-e rajta pixelhiba, mint webshopból zsákbamacskát rendelni
szólj ha találtál boltot ahol árulják
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Berserker: Khazan
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- SAMSUNG (LS27DG502EUXEN) 27" G5 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS32D700EAUXEN ) 4K GAMER MOITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS32DM700UUXEN) 4K SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged