- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
ikori
csendes tag
Mindkettő TN paneles, A 2232BW betekintési szöge 170°, a 226CW-nek 160° (több helyen is ezt adják meg) így a két panel valószínűleg nem egyforma, bár minden más adatuk megegyezik, még a csatlakozóik is(15 pin D-SUB bemenet, DVI-D).
A 2232BW újabb verzió(bár ebben nem vagyok biztos!), valószínűleg jobb elektronikával, ami sokat számít, legalább annyit, mint a panel!
Kb. egyárban vannak, az a 20e eltérés néhány forgalmazónál nehogy fejfájást okozzon később! Kérdezz rá milyen garanciát adnak! Ha nem tudod itthon érvényesíteni, akkor nem éri meg a kockázat!
-
TeeJay
félisten
ne higyj a Samsung magyar oldalának mert PH! tesztben is ottvolt a 225BW illetve a 226BW és ők is azt írták, hogy a 226BW már 1000:1 kontrasztaránnyal van(és ha jól olvastam kb annyit is mértek rajta a progival)
226CW szerintem nem éri meg a plus 20ezret az újfajta háttérvilágításért
viszont a 2232BW csak 4-5ezerrel drágább a 226BW-nél szóval arra még én is kíváncsi leszek
amúgy árak itt összehasonlítva --> [link] -
Djuree
félisten
tudom melyik boltról van szó, én is vásároltam már ott
lehet ha szétnézel itt a bazárokban olcsóbban kijött volna, habár nem sokkal.
a vistához 2gb is elég bőven, de a jövő gémjeihez nem jön rosszul a 4giga.
azért csak 3,2-őt lát mert a 32 bites vista van fenn, asszem a 64bites már látja a 4gigát, de a vista totyikban megmondják a tutit.
biztos hogy elég lesz 2 évig ez a gép, persze akkor már (2 év múlva) nem fullon mennek majd a gémek csak médiumban, de hát akkor már a meduim graf 5ször olyan lesz mint most a high
lentebb említettem egy igen jó és olcsó moncsit, én azt venném. -
vittuka
aktív tag
Itt mindenki oyan könnyen dobáózik ezzel, hogy ''böven elég ne viccelj már''.. Azért ennyire nem egyszerü a helyzet... Fogalmazzunk úgy, hogy most kb elég alsóhangon. Colin dirt átlag 40 fps-eket produkál, lost planet is valahogy így.. colin folyhatna kicsit jobban is, de nincs gond vele. Viszont most dobálják majd az ennél is nagyobb igényü cuccokat, szerintem a full felbontást el lehet felejteni. Colinban lejjebb vettem az árnyékokat, mert ilyen gyors mozgásnál nekem nem elég 40fps. Egy fps játékot meg méginkább nem fog az ember így tolni, szóval butítani kell majd picit én aztmondom! ;)
-
Djuree
félisten
minden megy rajta fullon ne félj
azt a 6600-at ált. fel lehet húzni 3500-3600mhz-re is.
egyben vetted a konfigotzsír újan szakboltból vagy használtan itt a ph-n? mennyi volt?
én lecserélem xbox360-ra a gépem, meguntam hogy fél-1évenként vagyonokért fejlesztek.
venni akarok egy jó 22''-os wide moncsit hozzá.
[Szerkesztve] -
Khaal
őstag
Ez szerintem a te saját szemedtől függ... Nekem 8ms g2g P-MVA-s monitorom van és nem látok rajta utánhúzást. Mások állítólag a 4ms és 2ms között is különbséget tudnak tenni. Input lag ugyanilyen szubjektív dolog, van akit megőrjít, van aki észre sem veszi.
215TW játékra úgy halottam nem az igazi, de olvasgass bele a topikjába ott biztosan írják. Nem szoktam TN-es monitort ajánlani, de az újabbaknak állítólag már egész jók a színei, ha főleg játékra kell akkor jobban jársz velük.
Persze itt is érvényes, hogy le kell ülni elé, megnézni haveroknál, ismerősőknél, esetleg boltban mennyire zavaró számodra az input lag, mennyire látod a 8ms/2ms között a különbséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged