- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisztus76
csendes tag
válasz
direwolf #2012 üzenetére
Igen, valami új feature lehet benne, mert az összeomlás előtt valami felugró ablakot
szeretne megnyitni ahogy néztem.
Viszont az is elég fura, hogy a régi, és az új program se található meg az alkalmazások között,
uninstalálni is csak a titanium backuppal tudtam a régit. -
affli
tag
-
btz
addikt
válasz
direwolf #1656 üzenetére
Nekem is sikerült az átparticionálás elsőre, a rootolás is összejött azon a szinten, hogy felment a superuser prog, csak valamiért minden rootkérést megtagadott a programoktól. Aztán wipeltem és onnantól nem ment. Szóval mondhatom én is hogy a leírtak alapján elsőre sikerült, csak az utána következő dolgok nem. Talán ha felrakom a TWRP-t akkor én is visszatudtam volna rakni egy mentést.
-
LSiki
tag
válasz
direwolf #1624 üzenetére
Nahát ezt a neuralgikust meg kellett néznem mi a lónyálat jelent
Szerintem amúgy az akksija teljesen rendben van( az akksi kijelzés egy más téma). Hát hogy a kijelzőt cserélték-e, ebben nem lennék biztos. Viszont a hangszoró elhelyezésen (is) változtattak.
Az érdekesség hogy a honlapjuk viszont nem találtam meg ezt az új típust.
-
eight
senior tag
válasz
direwolf #1565 üzenetére
Nem igazán értem milyen hozzáértés kellene, nem csinálnak vele semmit, csak naponta átolvasnak egy tucat alkalmazást (ami nem fagy szét) és kész (olyanokat mint az index, mno, bors, port, stb), és hétvégenként meghalgatják a kabarét a rádióban (de azt most megmutattam, hogy lehet online is, nem csak fm-en keresztül).
A beállításokba biztos nem mennek bele, de még a böngészőt sem is használják. A legextrémebb dolog eddig szerintem amit csináltak a google térkép használata volt.
Ennyinek szvsz szakértelem nélkül is mennie kéne, még a tropa wayteq70dci-en is mennének ezek ha előszedném, igaz az meg 5 perc után kikapcsol ha akarom ha nemAzért köszönöm szépen a válaszokat, (+Newyorker, +btz). Ha nektek minden jó akkor biztos bennem vagy az én készülékemben van megint a hiba, gondolom ha olyan rossz lenne a termék akkor csak lenne valaki a prohardveren aki megmondané az őszintét, tehát csak simán megszívtam megint
szerk: typo
-
plömplöm
őstag
válasz
direwolf #1541 üzenetére
sztem legalább annyit olvastam már ezt a topikot (is), mint te
. pld mielőtt megvettem ezt a két tabletet a gyerekeknek, meglehetősen alaposan utánanéztem dolgoknak.
és továbbra is várom tőled a "pontosan" definícióját. emlékeim szerint én voltam eddig az egyetlen, aki konkrét adatokkal legalább megpróbálta pld a hosszú töltési időt másoknak megmagyarázni
Tűz: óhajod parancs. most kipróbáltam neked, mindkét tablet hangszórója furcsán recsegni kezd ebben az üzemmódban, van, hogy rögtön, vagy hogy csak néhány másodperc elteltével. de ez valami hardveres tervezésbeli probléma is lehet, amin szoftveres módszerrel talán nem is lehet segíteni, ezért az a hozzáállása a wayteq-nek, ami, és pld ezért is fejezhették be a gyártását, ha jól értettem a dolgot a 8Q beszerezhetetlenségéről és megszűnéséről. ha ez valakinek szempont, azaz akarja használni ezt a funkciót, velünk ellentétben
, akkor nincs mese, "javíttatni" kell a tabletet, ami ha nem javítható, akkor addig verni az asztalt, amíg a vételárat vissza nem kapjátok. a 7Q még kapható, de akciós, szerintem szabadulni akarnak azoktól is, érdekes lenne megnézni egy olyanon is ezt a hibát.
-
plömplöm
őstag
válasz
direwolf #1536 üzenetére
definiáld nekem légyszíves, hogy mi az a "pontosan", köszönöm
ha azt szeretnéd, hogy másodpercre pontosan megmondja neked, hogy mennyi ideig használhatod még a tabletet, akkor van egy rossz hírem, ez nem az az árkategóriájú készülék. ha a kategória szintjét nézed, akkor az én általam használt mód, azaz ahogy látom, ahogy napról napra merül az akku a használattól és feltöltöm az akkut, amikor várhatóan nem menne el egy újabb napot, akkor ennek teljesen megfelel. nemdebár.
-
kelzsoca
félisten
-
Bandit21
addikt
válasz
direwolf #1380 üzenetére
Én úgy értettem, amit írt, hogy a fogyasztást a futó folyamatok energiaszükségletéből számítja, ami a nem megfelelelő power profile megírásnak köszönhetően ilyen gatya.
Ennél sokkal egyszerűbb lenne egy olyan progi, ahol minden készülékhez be lehetne állítani a V max és min értékeket és onnantól %-os csökkenést lehetne kimutatni.
-
Bandit21
addikt
válasz
direwolf #1378 üzenetére
Andoid assistant fennvan, azon meg tudom nézni, ha akarom, de épp ezt próbáltam (úgy tűnik nem érthetően, bocs) leírni, hogy ahogy én használom 2 nap alatt nem merül le, ilyen időközönként pedig nem felejtem el töltőre dugni sem, így mindegy hány %-ot is mutat igazából. Az androdid belső akku monitorja miért nem ezt a V értéket nézi?
-
Bandit21
addikt
válasz
direwolf #1362 üzenetére
Az én tabom memoria elrendezéséhez nem lett hozzányúlva így az egyesről nem tudok beszámolni, nem lát plusz tárhelyet. Az én accountom is feledésbe ment (a Google play-es, oda bejelentkeztem, a g play ezután bjelentkezve vett eleve, előtte nem néztem) de ez nem nagy szám. A gmaps pedig eddig is fagyogatott. (Kérdezni is akartam már, másnak is van-e ilyen baja?) 20 min netezéssel mentem most le 86-rol 82%-rá előtte rr 3 futott.
-
Francis Jr.
csendes tag
válasz
direwolf #737 üzenetére
Valóban nem teljesen értettem a szándékod. ☺ A Nova launcherrel igazad van, rosszul emlékeztem, és valóban csak a menüben lehet vízszintes rácsot állítani. A megoldás részben a dock4droid lehetne, azt tudod az oldalhoz rendelni, viszont én nem találtam abban sem fix dock funkciót, csak előugróként hajlandó üzemelni...
-
Francis Jr.
csendes tag
válasz
direwolf #731 üzenetére
Biztosan forognak, de ha a fekvő helyzetben megnöveled a rács sűrűségét, akkor nem nyújt. Fekvő helyzetben a képernyő felbontásának fordulnak az arányai, ha pl 800px-et osztasz 6 felé, akkor mindig szélesebb lesz, mint ugyanolyan osztóval mondjuk 600px. Tehát sztem egy arányos képernyőhöz ha áll mondjuk 8x10 az osztás, fekvőben 10x8. (ikonsűrűség ízlés dolga) Ugyanolyan osztással fektetve mindig szélesebb lesz. Sztem.
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz
direwolf #524 üzenetére
Folyamatosan olvasom elejétől.
Csak párhuzamot írtam a tab és a személygépkocsi(autó) között.
Mert még a tab energiával megy és az ha elfogy igen kikapcsol és épp így van az autó a benzinnel.
Ha elromlik az üzemanyag színt jelzője és kifogy a benzin az autópályán,az ember a leállósávban várja a "csodát"! Mert nem tudott számolni a maradékkal,mert nem volt visszajelzése.
Épp ez a helyzet a tabnál is,hogy ha sokáig nem változik akkor nem kell csodálkozni,ha lemerül.
Pont Te jegyezted meg [itt] és kelzsolca [is] megerősítette.
Ennyi!
Nem hinném hogy rajtad kívül ezt még valakinek magyarázni kellett volna. -
NomAAd5
csendes tag
válasz
direwolf #506 üzenetére
Köszi, az új indító feltétele megoldás lett mindkettőre. A Nova-ra esett az én választásom is.
#507 Looserke
Ha heteken keresztül nem javul, csinálok egy ilyet. Tegnap megint lemerült, és érdekes módon most kb. 33%-ig nagyjából folyamatos volt a merülés. Először ~50%, másodjára ~41%, harmadszorra ~33%, ha így folytatódik, a hatodik lemerülés tényleg 0% körül lesz. :-) -
Szigma70
addikt
válasz
direwolf #510 üzenetére
Nem a háttér alapján ítéltem, hanem pld. a Média Márktos demó alapján, ami szép piros
Tényleg sokkal fakóbb volt a mellette lévő többi tabnál. Volt ott egy Lenovó, egy Prestigo, másik WayteQ meg ki tudja még. A vas egyébként meggyőző volt, nem volt akadás, a fogása és a kidolgozása sem volt rossz, a hangerő az nagyon kevésnek tűnt.
A konfig és vele az ára az most BestBuy sztem. Bár én a GPS-t elcsrerélném még egy giga ramraWifije jó? Mert eddig a többi WayteQ ebben volt a leggyengébb
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
direwolf #420 üzenetére
Miért szeretnéd integrálni?
Egyébként több dolog miatt sem sikerülhetett:
1. Nem adtad meg az alkalmazás számára a megfelelő jogokat (rw-r-r)
2. Az alkalmazásban lib fájlok vannak, ami ha nem kerül be a system/lib könyvtárba (a megfelelő jogokkal itt is) akkor problémák lehetnek. -
direwolf
őstag
válasz
direwolf #418 üzenetére
Beragadt a Google Play Services process egy sikertelen ROM-ba intgrálás után (tényleg, tudja valaki, hogy kell ennek a frissítését ROM-ba integrálni, mert inden mást sikerül, de ezt nem
) Leszívta az akkut 2 nap alatt, és a grafikon szerint szépen lineárisan jelezte a merülést. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy használt a stat törlés. Még egy teljes ciklus kell lassabb merüléssel, hogy tényleg igaz legyen.
-
kelzsoca
félisten
válasz
direwolf #255 üzenetére
A 6:0-s módosításkor a FR és reboot alatt már bent kell lenni a külső sd-nek?
Célszerű a mod elvégzése előtt behelyezni egy erre a célra elkülönített micro SD kártyát.
Illetve ha így használom a rendszert, nem okoz gondot ha usb-n rádugom a pc-re? Ha jól tudom ilyenkor lemountolja az sd-t.
Igen, jól tudod, lemountolja a belső tárhelyet, mint ahogyan azt gyári állapotban is megteszi, az ilyenkor a belső tárhelyre áthelyezett alkalmazások, ha éppen futnak akkor bezáródnak, illetve eltűnnek az app draweből is, tehát nem látszanak, amíg aktív a csatolás PC felé.
Ez problémát nem okoz, a rendszer ilyen esetben fel is hívja a user figyelmét hogy alkalmazások záródhatnak be, ha mountolja a belső tárhelyet.ui: a multiuser... nem direkt maradt ki, természetesen pótolni fogom, köszönöm hogy szóltál.
(#254) Looserke
Nincs gond, mert lekövetjük a módosításokat.
-
válasz
direwolf #237 üzenetére
Akkor oda kerülnek a fényképek, képernyőképek.
Azonban, lesz egy ilyen lehetőség, hogy a teljes USB-tár hozzácsapható lesz a telepítési helyhez, és a fizikai SD veszi át a "belső SD" (azaz USB-tár) helyét.
Ekkor a telepítéshez rendelkezésre álló méret 6GB lesz, a képen pedig egy fizikai 8GB-os kártya lesz az USB-tár.
-
khalox
őstag
válasz
direwolf #180 üzenetére
De... ha rákeresel angolul, akkor tele van vele a net.
Páran azt mondják, hogy az oka, hogy a launcher előbb indul el, minthogy a rendszer az SD-kártyának megfelelő logikai csatolási pontot létrehozza, emiatt az azt hiszi, hogy azok az alkalmazások, amik a "kártyán" vannak, hiányoznak.
Ott a launcher kézi leállítása oldja meg a problémát, vagy az, hogy az alkalmazást visszamásolják a belső tárhelyre. Szóval nem a Wayteq miatt van. -
kelzsoca
félisten
válasz
direwolf #168 üzenetére
Húzd ki az alkalmazás ikonját, vagy ha van a főképernyőn, csak nyomj rá, tarts lenyomva és húzd ki jobbra az új oldal létrehozásához.
ui: a modulok-háttérképek-beállítások trió pedig a főképernyőn tetszőleges helyen hosszan nyomva tartásával hozható elő.
(#167) krisztus76
Hamarosan kikerülnek ezen módoítások: custom recovery, átpartícionálás, kis türelmet kérünk.
A /data partíció tartalmát már gyári 3e recovery esetén is le tudod menteni, illetve vissza tudod állítani a korábbi mentést.
-
-
Toma
tag
válasz
direwolf #157 üzenetére
Tokon, még annyit eszközlök ma, hogy a töltés LED helyét apró bőrlyukasztóval átdöföm, szeretem látni, mikor töltött fel.A HDMI nem hozzáférhetősége igazából nem is érdekel. Aki tokkal is szeretné látni a töltöttségi szintet, annak ajánlom a play áruházból letölthető No LED progit! Annyi észrevétel még, hogy az előző Wayteq 7"-os tabletehez képest a 8Q éjszaka egyetlen százalékot sem merült kikapcsolt állapotban. A 70DCI jócskán ejtett a töltöttségi szintjéből így is, vadonat új korában is!
-
kelzsoca
félisten
A készülékben lévő NAND több részre van osztva, az utólag telepített alkalmazásoknak 1.1GB tárhely van (ez a /data partíció) a nagyobb alkalmazások kiegészítő adatai (pl: játék) azok pedig a belső tárhelyre (/sdcard partíció) kerülnek át ami 5GB-os.
Ezen tárhelyek a jövőben összevonhatóak-módosíthatóak-megszüntethetőek lehetnek amennyiben készítünk a tablethez ilyen módosításokat.
ui: Mivel a készülékeken lévő rendszer már 4.4 Kitkat verziójú, ezért a root is picit bonyolultabb.
Jelen pillanatban a vroot nevű alkalmazással is megoldható (minimum verzió: 1.7.3) de remélhetőleg lesz hozzá saját megoldás is hamarosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Villanyszerelés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest