- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
Francis Jr. #708 üzenetére
Az sd kártyát ha cseréled nem elég simán a régiröl az ujra átmásolni az adatokat számitogépen? Miota legutobb frissül a Chrome nekem is kinlodott, ugyhogy letöröltem és feltelepittem egy régebbi verziot apk-bol, az tökéletesen müködik, csak a play áruházban kell a frissitését kikapcsolni.
-
Pferi
senior tag
válasz
szundybence #626 üzenetére
Pl. bemész a kecskeméti Edigitalba, megveszed a tabletet, felmész a köv. emeletre és beülsz a Mekibe. Ott van konnektor és nyilt wifi hálózat, mindent kipróbálhatsz a gépen. Ha valami nem stimmel, pixelhiba stb, visszamész az üzletbe és rögtön kicserélteted egy másikra.
-
Pferi
senior tag
válasz
blackfacee #610 üzenetére
Nekem is ilyen tokom van az első pillanattól kezdve a tabletemen, és nagyon jól védi! Nem lóg bele a képernyőbe sehol, annyi a gondja hogy a hdmi nyílásnak nincs kivágva a helye.
Én csak ajánlani tudom a tablethez. -
Pferi
senior tag
Nagyon jó az akkuja a 8q-nak! Valamikor a hét elején töltöttem fel, napi 1-2 óra netezéssel állandó wifi kapcsolattal úgy hogy soha nem volt kikapcsolva még most is 42%-on áll. 1 hét készenléti idö nekem meglesz (az én használatomban). Nagyon meg vagyok elégedve vele.
-
Pferi
senior tag
válasz
sultansmith #146 üzenetére
A honlapjukon ha megnézed egy termék adatlapját meg lehet nézni hogy melyik szaküzletükben vásárolható meg az áru. Jelenleg még a központi raktárukban sincs. HA pontos a raktárnyilvántartásuk.
Nekem azért jó az Edigital mert itt a lakóhelyemen van az üzlet, vásárlás előtt megnézhetem, ha vásárlás után valami gond van vele 5 perc alatt visszaviszem és kicserélik. -
Pferi
senior tag
Affene, az Extreme Digital kifogyott a tabletből, úgy látszik kapós lett
1 hét múlva én is rendelek egyet magamnak. Annak örülök hogy Kelzsoca és Cappa72 foglalkozik ezzel a típussal is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest