- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz
Francis Jr. #733 üzenetére
De a Novával nem tudsz beállítani a desktopra külön rácsszerkezetet fekvőre és állóra, csak a program tárolóra. Nem is igazán találtam olyan launchert ami ilyent tudna. De szerintem még mindig nem érted amit írtam. Gondolj bele, ha fekvő módban a gyorsindító bar jobboldalt van, a google kereső meg baloldalt, függőlegesen. Ha elforgatod állóba, akkor maradnak a helyükön, csak elfordulnak az ikonok/feliratok. A középső terület rácsa meg lesz pl. 6x6. Így maradnak az arányok. És mint írtam láttam már ilyent fényképen, és gyanúsan gyári google launcherrel!
-
direwolf
őstag
válasz
Francis Jr. #730 üzenetére
Nem erről van szó, én is a Novát használom. Az lenne a jó, ha fektetve és állítva is ugyan annyi lenne a rács (pl. 6x6), erre néz ki jó megoldásnak, ha a quick launch és a google kereső fix helyen van. Quick lanuch baron gondolom forognak az ikonok.
-
Pferi
senior tag
válasz
Francis Jr. #708 üzenetére
Az sd kártyát ha cseréled nem elég simán a régiröl az ujra átmásolni az adatokat számitogépen? Miota legutobb frissül a Chrome nekem is kinlodott, ugyhogy letöröltem és feltelepittem egy régebbi verziot apk-bol, az tökéletesen müködik, csak a play áruházban kell a frissitését kikapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest