-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
khalox
őstag
válasz
kelzsoca #282 üzenetére
Mivel itt végre megpróbálja valaki értelmesen leírni, mi történik az Android külső/belső SD-kártya kezelésével, ezért figyelek nagyon...
Amit eddig megértettem, az az, hogy
- a 4.4 a külső SD-re nem hagy mást rakni, csak adatot, és egy app ott is csak a saját mappájába írhat.
- ehhez - gondolom - kell az SD kártyán egy megfelelő fájlrendszer, ami nem mindegy, hogy mi.
- emiatt sokan anyáztak a felhasználók, de root joggal, valamint az SD-kártya elérésének a jogosultságait "kijavítva" (SD-fix app), utána a link2SD vagy hasonló cuccal ott folytatták, ahol abbahagyták.
- rendszerszinten talán nincs is olyan függvény, amivel egy alkalmazás egyértelműen el tudná dönteni, hogy hol van, - vagy van-e - az external SD-nek csatolási pontja(?).Ha jól értem, ti most arra törekszetek, hogy ezzel ne kelljen szívni.
Ami még nem teljesen világos, az, hogy azok a készülékek, amikben eleve nem volt felosztva a belső tárhely (emulált /sdcard csatolási ponttal?), azok elvileg akkor pont hasonlóan kezelik ezt a problémát, ami itt is készülne?
Őszintén örülnék, ha megtévedt lépteimet a helyes irányba terelhetném - és kijavítanád, amiben tévedek -, mert ez meglehetősen bosszant az Androidos készülékekben.
-
khalox
őstag
Értem, csak az alapján kérdezem, amit kelzsoca írt a (#253)-ban. Ha kiveszed a kártyát, akkor csak a /data tárhely marad, így arra kellene települnie annak, amit felraknál. Utána át tudod mozgatni az alkalmazást a külső kártyára, ha újból felmountoltad a telepítés után.
Lehet, hogy félreértek valamit, de én erre gondoltam. -
khalox
őstag
válasz
direwolf #180 üzenetére
De... ha rákeresel angolul, akkor tele van vele a net.
Páran azt mondják, hogy az oka, hogy a launcher előbb indul el, minthogy a rendszer az SD-kártyának megfelelő logikai csatolási pontot létrehozza, emiatt az azt hiszi, hogy azok az alkalmazások, amik a "kártyán" vannak, hiányoznak.
Ott a launcher kézi leállítása oldja meg a problémát, vagy az, hogy az alkalmazást visszamásolják a belső tárhelyre. Szóval nem a Wayteq miatt van. -
khalox
őstag
válasz
Biluxzsolt #8 üzenetére
Lesz itt majd 8Q tulaj egy egész horda, nem kell izgulni. Ha végre a Wayteq nem tolt el semmit, akkor nem nagyon lesz alternatívája a 8''-es készülékek között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest