-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
rooland
senior tag
Bocsánat nem spammelni akarok, csak annyi, hogy én megválnék ezen tablettől. Egyszerűen nem használom eleget, ne álljon itt szegény. Ha bárkit érdekel.
ELADÓ -
rooland
senior tag
Én is csatlakoznék az akksi % problémához. ~45% irreálisan lassan merül. Volt hogy játszottam rajta egy fél órát 3/4 fényerőn és 1%-ot sem csökkent. És utána 45% alatt pár perc alatt össze esik 0%-ra... elég gagyi.
Tudom írtátok már többen ezt. Esetleg talált már valaki tuti megoldást? -
rooland
senior tag
Sziasztok! Azt hogy tudom beállítani, hogy gépelés közben ajànljon fel magyar szavakat? Magyarra van beállítva minden, de úgymond nem ismer egy darab magyar szót sem magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged