-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
@Kelzsoca: A Cube U27GT-S-hez lehet használni a Wayteq-hez készített tooljaidat?
@Többiek: Esetleg aki rendelt ilyent, és volt Wayteq-je, a GT-S-ben javították az akkukijelzést és a kijelző érzékenységét/érzéketlenségét?
-
direwolf
őstag
Csak szólok, hogy nálam valamelyik frissítéssel megjavult a google térkép.
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #2013 üzenetére
Működik, köszi!
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #2009 üzenetére
Az elméletet ez sem dönti meg. Lehet, hogy egy bizonyos verziótól kezdve használnak egy olyan objektumot, amit eddig nem. De a jól működő apk-t én is megköszönném.
-
direwolf
őstag
Olvasom a történéseket, és számomra annyira hihetetlen ez a "magától" elrepedő screen probléma, hogy annak ellenére, hogy velem nem történt még ilyen soha, de gugliztam kicsit a jelenség után.
Ezt találtam: "the only way a screen could crack by itself that i've heard about is from an extreme temperature change very quickly"
Az a helyzet, hogy nem csak a sérülésektől kell óvni, hanem a hirtelen hideg-meleg változástól is. Namost ha ez az egyetlen lehetőség, ez akkor sem garanciális -
direwolf
őstag
Én is az akku kijelzésre gondoltam, nem a teljesítményére. A hangszóróra is panaszkodtak páran. A kijelzőt meg ha jól emlékszem kelzsoca említette, hogy azért nem tud a Wayteq rendelni a jelen modellből, mert kijelzőt cseréltek. Úgy tűnik akkor mindenen változtattak amire volt panasz, és semmin ami jó. Példát vehetnének róluk a "nagyok"
-
direwolf
őstag
Hozzáértésen ilyenekre gondoltam, hogy felismerni egy hibázó sd kártyát, vagy szarul megírt appot stb. Esetleg bekaptál egy vírust ("nem volt kompatibilis, szóval kénytelen voltam manuálisan leszedni az apk-t nekik" !)
Csak azért írtam, mert az általad írt problémák nem nagyon jöttek elő még itt a fórumon.
Az meg különösen érdekes (ahogy kelzsoca is írta) hogy a belső memória megtelik. Ilyent még nem láttam. -
direwolf
őstag
válasz
ThorsHUN #1457 üzenetére
Nekem csak minimálisan gyengébb, mint az átlag telefonok. Van egy olyan gyanúm, hogy nem az a baja, hogy érzéketlenebb, hanem kicsi a tapintási kör, és baromi pontosan kell rányomni, hogy ne érzékeljen csúsztatást. Ezt leginkább a pasziánsznál veszem észre, mikor a pakliban egy oszlopra akarok nyomni, és azonnal vonszolást érzékel.
-
direwolf
őstag
Múltkor kérdeztem, hogy OTG kábelből létezik-e Y, amivel egyszerre lehet tölteni és használni.
Találtam ilyent: OTG Hub
Igaz, hogy azt írja Samsunghoz, de a csatlakozó microusb, úgyhogy tuti univerzális. -
direwolf
őstag
válasz
kelzsoca #1359 üzenetére
Első tapasztalatok battery fix telepítés után:
1. Megjelent egy 5,9Mb-os sdcard1 mount a meglévő mellé
2. Elfelejtette a Google fiókjaimai, újra fel kellett vennem őket. Érdekes módon csak a saját felhasználómnál, a többinél megmaradtak...
3. Minden reboot után "az email alkalmazás sajnos leállt" hibaüzenetet fogad, és a Google maps is leáll ha belenagyítok (ez úgy tűnik random, úgyhogy nem valószínű, hogy összefüggésben van a fixel) -
direwolf
őstag
Megoldható az, hogy az otg kábelre dugott eszköz mellett tölteni is lehessen a tabot? Kerestem Y kábelt, de nem nagyon találok.
-
direwolf
őstag
Ünnepek alatt pihent egy kicsit a tab, így 11nap és 18 óra lett a készenléti idő
Wifi-t nem kapcsoltam ki, de a szinkronizálást igen. Néha volt egy-két 10 perces passziánsz menet a vécén. -
direwolf
őstag
válasz
gyurkikrisz #1300 üzenetére
32 ezer vs. 52 ezer. Ha hajlandó vagy kifizetni több, mint 60% felárat, akkor hajrá!
-
direwolf
őstag
Nincs gond az összeszereléssel, jók az illesztések. Igaz, ha erőből tekergetem, egy picit jobban recseg-ropog, mint a márkásabb tabok, mert a hátlap "gagyi" műanyag. De hát valahol le kellett spórolni azt a 100 dolcsit amivel kevesebbe kerül
Ha fém hátlapot szeretnél, akkor barátkozz meg a szar wifi vétellel. Tapasztalatból írom.
-
direwolf
őstag
Nem fog.
@kelzsoca: ezt írtam, hogy be lehet állítani, és a tv ezt is fogja kiírni, de a kép egy felskálázott 1280x800, és a 16:10 képaránynak megfelelően ott vannak kétoldalt a fekete szélek. 16:9-es film lejátszásakor meg alul és felül is, ahogy a tablet képernyőjén.
Szét lehet húzni a tv-vel fullscreenre (torzítva) de ettől natív nem lesz. -
direwolf
őstag
8 nap készenléti idő folyamatosan bekapcsolt wifivel, napi 10-15 perc net olvasással, 1-2x fél óra ebook olvasással, és napi 10 perc wc-n passziánszozással
Ku.vanagy respect a hardvernek -
direwolf
őstag
válasz
Francis Jr. #733 üzenetére
De a Novával nem tudsz beállítani a desktopra külön rácsszerkezetet fekvőre és állóra, csak a program tárolóra. Nem is igazán találtam olyan launchert ami ilyent tudna. De szerintem még mindig nem érted amit írtam. Gondolj bele, ha fekvő módban a gyorsindító bar jobboldalt van, a google kereső meg baloldalt, függőlegesen. Ha elforgatod állóba, akkor maradnak a helyükön, csak elfordulnak az ikonok/feliratok. A középső terület rácsa meg lesz pl. 6x6. Így maradnak az arányok. És mint írtam láttam már ilyent fényképen, és gyanúsan gyári google launcherrel!
-
direwolf
őstag
válasz
Francis Jr. #730 üzenetére
Nem erről van szó, én is a Novát használom. Az lenne a jó, ha fektetve és állítva is ugyan annyi lenne a rács (pl. 6x6), erre néz ki jó megoldásnak, ha a quick launch és a google kereső fix helyen van. Quick lanuch baron gondolom forognak az ikonok.
-
direwolf
őstag
Láttam már több képen más taboknál, hogy a launchernek fekvő módban egyik oldalt van a gyorsindítója másikon a google search, álló módban meg alul felül (tehát nem változik a helye). Úgy néz ki, mintha az orig google launcher lenne tablet módban. 8Q-n esetleg lehet ilyent? Elég idétlenül néznek ki állítva az összenyomott widgetek
-
direwolf
őstag
válasz
plömplöm #702 üzenetére
Bár tényleg totál OFF, de ezzel teljesen egyetértek. Modellezésben használt akkukat lehet tölteni 2-3, vagy akár 4-5C-vel, de ezek az akkuk kb. 50-100 töltés után kukában végzik. Főleg, ha versenyre használt akkukról van szó, mert azoknak ugye illik maximális teljesítményt nyújtaniuk. És itt is igaz a jó öreg ökölszabály: vagy gyorsan töltöd, vagy sokáig használod. Kicsit leegyszerűsítve a nagy töltőáram az anódot nagyobb mértékben roncsolja, ezzel az akku élettartama csökken.
-
direwolf
őstag
válasz
kelzsoca #556 üzenetére
Igen, a visszajelzés szarakodik. A kiolvasott fesz értékek folyamatosan csökkennek, a százalék meg áll, mint a cövek. Nálam átpartícionálás+root+multiuser van mint lényegi változtatás. A Battery Monitor Pro nem hiszem, hogy bejátszik, legalábbis többi androidos eszközömön nem. Esetleg Nova launcher
-
direwolf
őstag
HDMI kimenetről azt azért jó ha tudjátok, hogy mivel 16:10 a tablet képaránya, a tvké meg 16:9, vagy lesz kétoldalt fekete csík, vagy torz lesz a kép, attól függően, hogy eredeti képarány van beállítva, vagy teljes képernyőre széthúzás a tv képmegjelenítésében.
-
direwolf
őstag
Azt tudja valaki, hogy a MS Office Mobile miért nem kompatible a tabunkkal?
-
direwolf
őstag
válasz
Biluxzsolt #526 üzenetére
Lehet, hogy félreértettelek, sorry
-
direwolf
őstag
válasz
Biluxzsolt #521 üzenetére
"valamit nem értettél meg az előzményekből"
És ezen mit nem? Mert hogy már erről megy az eszmecsere régóta, és rooland kolléga is erre reflektált.
Én meg erre: "Mondjuk a leállóba sokszor látni olyan arcokat akiket ez meglepett." -
direwolf
őstag
válasz
Biluxzsolt #519 üzenetére
Ezt most poénnak szántad? Mert annak jó, de ha komoly akkor valamit nem értettél meg az előzményekből.
-
direwolf
őstag
válasz
Szigma70 #509 üzenetére
Én 4:3-ról váltottam. Nem a képarány számít (egyébként 16:10, nem 16:9) hanem a felbontás. 1280x800 már teljesen használható sztem.
A kijelző színeit a gyári háttérkép alapján ítélted meg? Mert az direkt fakó. Ha megnézel egy normális képet, az teljesen jó lesz. Nem egy OLED, de használható. HW is használható. Árkategóriáján felül teljesít. -
direwolf
őstag
Lementettem a statot a Battery Monitor Pro-ból, és feltöltöttem ebbe a google sheetbe
Ha valaki hozzáértő ( kelzsoca vagy cappa72?) rápillantana, talán ki lehetne deríteni belőle valamit.
-
direwolf
őstag
2. azok tűnnek el, amik az SD-re vannak áthelyezve. Elegáns megoldás egy másik launcher használata, pl. nekem a Nova nagyon bejött.
3. a képből úgy vág ki, hogy landscape állásban a vízszintes szélességre (ha görgetést állítottál be akkor az összes képernyőd alapján számol), portraitben a függőlegesre illeszkedik. Tehát ha szép háttérképet szeretnél, akkor egy 1280 magas képet használj. Szélességet nem tudom pontosan. -
-
direwolf
őstag
válasz
kelzsoca #429 üzenetére
A felső réteget lehámoztam már a beüzemelés után. Az alsó elvileg touchscreen védő, az nem akadályozhatja a kapacitás átvitelt. Vagy tévedek?
Amúgy LG F6-omon "komoly" 750Ft-os "fólia" van, és nem okozott még használati problémát.
Még annyi, hogy direkt forszírozott teszteknél perfekt működik a touch, csak néha, játékok közben mintha belassulna az érzékelés, vagy nem tudom. Nehéz ezt megfogalmazni, leginkább olyan mint a PC-n mikor lagol a játék.
-
direwolf
őstag
Azt nem vette észre még senki, hogy egy picit mintha késne az érintés érzékelés, és nagy ritkán nem is érzékel.
Leginkább a reflexjátékoknál érezni, amikor gyorsan, és ütemre kell nyomkodni. -
direwolf
őstag
válasz
direwolf #418 üzenetére
Beragadt a Google Play Services process egy sikertelen ROM-ba intgrálás után (tényleg, tudja valaki, hogy kell ennek a frissítését ROM-ba integrálni, mert inden mást sikerül, de ezt nem
) Leszívta az akkut 2 nap alatt, és a grafikon szerint szépen lineárisan jelezte a merülést. Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy használt a stat törlés. Még egy teljes ciklus kell lassabb merüléssel, hogy tényleg igaz legyen.
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #381 üzenetére
Nekem is rootolt, meg is jelenik, lejjebb tudom vinni, de a hangerő nem lesz kisebb a "normál" minimumnál.
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #379 üzenetére
Tök minimumra vettem mindent, de semmi se változott. Játékokkal próbálom, a zenelejátszás nem érdekes, azt fülhallgatóval szoktam. A túlvezérlést nem próbáltam
(#378) szabnorbert Voldemort nevét nem mondjuk ki!!!
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #371 üzenetére
Kösz a tippet, tényleg jó a progi, de a minimális hangerőn nem változtat
-
direwolf
őstag
Próbálta valaki az ART runtime-ot?
-
direwolf
őstag
válasz
gradient99 #354 üzenetére
Nekem ugyan ez a gondom a hanggal, a minimális is hangos éjjel
-
direwolf
őstag
válasz
mikersz1 #341 üzenetére
Kicsit tényleg ropog ha csavargatod, de nem vészes. Anyagok teljesen okésak, csak egy picit élesre sikerült a széle. De ez nem sorja!!!
Lehet, hogy a származása és az ára alsó kategóriát sejtet, de az erős hw, a folyamatos működés és a bika akku nagyon nem ezt tükrözi! Egyedül az 1Gb RAM amibe bele lehet kötni. -
direwolf
őstag
válasz
kelzsoca #253 üzenetére
Köszönjük a remek modot!
A 6:0-s módosításkor a FR és reboot alatt már bent kell lenni a külső sd-nek? Illetve ha így használom a rendszert, nem okoz gondot ha usb-n rádugom a pc-re? Ha jól tudom ilyenkor lemountolja az sd-t.
Bónusz kérdés: a multiuser modot direkt nem raktad bele a csomagba?
-
direwolf
őstag
Pontosan mire is jó az, ha az "alapértelmezett írási hely"-et átállítom a külső SD-re? Mert programokat telepíteni nem fog oda, ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest