- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
horlaci
csendes tag
válasz
Looserke #453 üzenetére
Nálam is rossz az akku százalék kijelzés.
Az üzemidőt nem próbáltam, de nálam 40%-ról kb 1 perc alatt esik nullára. Sokszor nem érek el a töltőig, míg magától kikapcsol.
A töltési ciklusokkal nem változik a dolog, és én a használatban lévő különbségekkel sem tapasztaltam változást. (Akár csak alvó üzemmódban van, akár videot nézek ugyanez a helyzet)
Kb. a 6. töltési cikluson vagyok túl, de nincs javulás.Csinálok egy üzemidő tesztet én is, hátha az akksi rossz.
-
thetan
aktív tag
-
zoli03
őstag
-
montezuma
tag
Egy napja már nyúzom, de nem értek hozzá.
Jó megfogni, viszonylag nehéz, van benne anyag és masszív benyomást kelt.
Kicsit nehéz órákon át kézben tartani a 8"ost, de meg kell szokni, de annyival nagyobb is a kijelző.Antutu: 19581, még nem játszottam.
Képe megfelelő, tiszta éles, de láttam már jobbat.
OTG kábel működik pendrájvval.GPS 15 perc alatt nyílt terepen beállt elsőre, aztán szépen követ házak között is.
A hangja közepes, a rádiója nem csúcs
Csak 6 kedvenced lehet a rádióban, ez kicsit furcsa, de a többiben rádió sincs.Lassulást, lagalést, leállást nem tapasztaltam.
A védő fóliák elég rosszul, pöttyösen vannak rajta, így azt vagy leveszed, nincs pötty, de nincs védelem sincs, egyelőre hagytam.
Védő fóliát nem találtam hozzá, magad vághatsz, ha kell.
Más méret, mint a szokásos 8"osak, valszeg csak a saját tokja jó hozzá, de az kapható, nem drága, nem is túl elegáns.
A hátlapja fehér, az eleje fekete (Panda). A képekről azt gondoltam, fekete.Amire vettem arra jó, eddig nem bántam meg.
-
mikoljan
tag
-
montezuma
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest