-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francis Jr.
csendes tag
Ha valaki nem tudná esetleg, akkor a fejlesztői menüt a build számra való 7x koppintással lehet előhozni, ott lehet az usb debugging-ot is bekapcsolni. A nova launcher-eseknek pedig beállításokban hang le 2-3 másodpercig a labs menü előhozásához. Más: google naptár idol2s gyári app 4.3 működik, ugyan ez a 8q-n 4.4-el nem hozza be a névnapokat. Ötlet?
-
Francis Jr.
csendes tag
válasz
direwolf #737 üzenetére
Valóban nem teljesen értettem a szándékod. ☺ A Nova launcherrel igazad van, rosszul emlékeztem, és valóban csak a menüben lehet vízszintes rácsot állítani. A megoldás részben a dock4droid lehetne, azt tudod az oldalhoz rendelni, viszont én nem találtam abban sem fix dock funkciót, csak előugróként hajlandó üzemelni...
-
Francis Jr.
csendes tag
válasz
direwolf #731 üzenetére
Biztosan forognak, de ha a fekvő helyzetben megnöveled a rács sűrűségét, akkor nem nyújt. Fekvő helyzetben a képernyő felbontásának fordulnak az arányai, ha pl 800px-et osztasz 6 felé, akkor mindig szélesebb lesz, mint ugyanolyan osztóval mondjuk 600px. Tehát sztem egy arányos képernyőhöz ha áll mondjuk 8x10 az osztás, fekvőben 10x8. (ikonsűrűség ízlés dolga) Ugyanolyan osztással fektetve mindig szélesebb lesz. Sztem.
-
Francis Jr.
csendes tag
Lehetséges, hogy elég lenne a másolás, bár abból kiindulva, hogy minden sd-nek van egy saját azonosítója, én úgy gondoltam, hogy biztos ami biztos alapon megkímélem magam a plusz felmerülhető gondoktól.
A chrome-os ötletet meg köszönöm, nem is volt eszemben, de mindjárt keresek is valami régebbi apk-t!
-
Francis Jr.
csendes tag
Sziasztok!
Az én 8q tabletem már másfél hónapja teljesít jó szolgálatot, alapvetően meg vagyok vele elégedve. A kijelző szerintem nagyon szép, rendkívül jól használható, és nem is túl energiaigényes, bár hozzá tartozik, hogy kb. a minimum felett egy lehelletnyivel használom a legtöbbet, beltérben. Az akku nálam jól teljesít, visszafogott használattal 3-4 napot ki szokott bírni. A hirtelen merülés probléma nálam 5% alatt jelentkezik, onnan szinte szabályos visszaszámlálást produkál a masina. Akkuval nekem egyszer akadt problémám, még kb. 1 hetes korában, lemerült a készülék, és a notification led másodpercenkénti villogtatásán kívül semmi egyébre nem volt hajlandó, holott kb. 12 órát lógott a töltőn. Az hozta a megváltást (nem a Wayteq szervíz, mert az ügyintéző hölgy közölte, hogy ő még nem is látott ilyen készüléket...), hogy valahol olvastam egy fórumban, hogy ha "nagyon" lemerül egy akku, akkor lehet, hogy a gyári töltővel nem tér magához, egy alacsonyabb áramerejűvel kell próbálkozni. Rádugtam az 1A-es telefontöltőt, és láss csodát, feléledt a készülék, 1%-os töltöttséggel már bekapcsolt, és onnantól gond nélkül használta a saját töltőjét, csak úgy látszik, hogy az a pár másodperc (regenerálás?) kellett neki. Kelzsoca leírása alapján megkapta (megkaptam) a root jogot, aktiváltam a multiuser-t, és átpartícionáltam a vasat a fordított (5GB\1GB) arányokra, hogy az sd esetleges cseréje esetén se kelljen az appokat újratelepíteni. A TWRP szerintem nagyon felhasználóbarát, szintén ment a masinára. (Ezúttal is még 1x köszönet kelzsocának
)A KitKat sokkal okosabban használja a RAM-ot, mint a JB, összehasonlítási alap az Alcatel Idol 2s. Míg a tabon a fizikai memória 50-60%-a szabad, addig az Idol kb. 80-85%-ot csipeget el a RAM-ból, kb. ugyanazokkal az appokkal felvértezve...Egy problémám van, amire idáig nem találtam sem megoldást, sem magyarázatot: nagyjából 2 hete nem tudom használni a Chrome böngészőmet normálisan, mert nem hajlandó kinyitni a tab a nyitott ablakokat a gombbal, ami egyébként tökéletesen számon tartja, hogy épp hány oldal van nyitva... 2 héttel ezelőttig tökéletesen működött, más böngészők tökéletesen működnek, egyéb más eszközökön a chrome megintcsak tökéletesen működik...
Ha valakinek lenne ötlete - javaslata szívesen venném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest