- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
revex345
csendes tag
Üdv!
Megcsináltam az átparticionálást 5-1 módban, Kelzsoca leírása alapján.(Köszönjük!)
Minden rb. sikerült, minden rb. működött.
Ma tettem a gépbe egy 32G sd kártyát és át akartam particionálni 6-0 módba plussz 32G SD kártya.
előtte a TWRP -vel csináltam mentést is. De nem tudtam átparticionálni 6-0 módba , mindig megmaradt az 5-1 felállás.
Gondoltam mindegy, akkor így marad és visszaállítottam a rendszermentést is.
Közben a fórumon megtaláltam Cappa72 által feltöltött két rendszermentést a 6-0 és az eredeti 1-5 rendszerről., ezeket lementettem az sd kártyára és először 6-0 verziót próbáltam TWRP-vel visszaállitani, elvileg megcsinálta, de újraindítás után csak Wayteq logo jött be és semmi nem történt hosszú ideig, Aztán megpróbáltam az eredeti rendszermentést visszaállítani ezzel hasonlóan jártam.
A végén a TWRP-ben már össze-vissza nyomogattam a menüket, és most ott tartok, hogy a tablet kijelzőjén a bal alsó sarokban csak annyi van kiírva: FASTBOOT mode…
és nem történik semmi elég hosszú ideje, semmilyen gomb nyomásra nem reagál ki sem lehet kapcsolni.Reggelre hagytam teljesen lemerülni az akkut, és töltőre rakva próbáltam éltre kelteni, de nagyon furcsán viselkedik. Nagyon sokára jelenik meg a töltést jelző ikon a kijelzőn, valamint egy ideig látni az ikont majd átvált sötét képernyőre aztán vissza az ikonra ami a töltést jelzi. Ezt egy párszor megcsinálja,majd végül marad a sötét kijelző. Olyan mintha nem is venné a töltést.
Ilyenkor lehet-e még valamit tenni, vagy kezdjen szétbontani alkatrésznek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged