- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
chapog
tag
Enyém lassan 30 napja (jan. 28) van szervizben azóta semmi válasz. Előtte már 1x volt szervizben szintén tapi hiba miatt, akkor szoftvert frissítettek az nem oldotta meg. Most panel cserét kértünk, de kezdek pipa lenni erre az ipari hulladékra, meg az Edigitalra.
Én azt javaslom add be, de ne készülj gyors ügyintézésre, aztán majd kiderül,h mi lesz vele. -
direwolf
őstag
Hozzáértésen ilyenekre gondoltam, hogy felismerni egy hibázó sd kártyát, vagy szarul megírt appot stb. Esetleg bekaptál egy vírust ("nem volt kompatibilis, szóval kénytelen voltam manuálisan leszedni az apk-t nekik" !)
Csak azért írtam, mert az általad írt problémák nem nagyon jöttek elő még itt a fórumon.
Az meg különösen érdekes (ahogy kelzsoca is írta) hogy a belső memória megtelik. Ilyent még nem láttam. -
kelzsoca
félisten
A belső tárhely nem tudom mitől telt meg, hiszen oda csak külső alkalmazások települnek, ahhoz a user nem fér hozzá, a belső "sd kártya" megtelhet természetesen, de az meg nem okoz fagyást vagy problémákat.
a recsegő rádió a napokban ütötte fel a fejét, erre egyelőre senki nem tud semmit mondani, a táblamagazin, fuso és egyéb appok valóban nem a legjobbak, javasolni is fogom a wayteq-nek hogy ezeket lehet kerülni kellene...(#1569) btz
Igen-igen, a módosítás használata után a beállításokban új menüpont érhető el.
-
btz
addikt
Érdekes. Nekem is ilyen készülékem van. Igaz jól oda kell vágni az érintőpanelnek, meg néha elő jön egy két bug de amit nyújt az teljesen korrekt ennyi pénzért, nem is várok tőle többet. Más problémám, lefagyások recsegő rádió, érintőpanel illesztés problémám nincs. Lehet hogy én egy jól összerakott példányt fogtam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- További aktív témák...
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest