- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
egedis
csendes tag
válasz
krisztus76 #2163 üzenetére
Köszi.
Egy újabb LCD-én előjött már a menű de mindig kifagy a tablet. Lehet újabb LCD-vel kellene próbálkoznom -
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #2013 üzenetére
Működik, köszi!
-
btz
addikt
válasz
krisztus76 #2014 üzenetére
Igen. Elég fura egy jelenség. Vajon valahol máshol másik programmal tapasztaltak-e ilyen jelenséget? Próbáltam rákeresni googlen, de lehet hogy rossz szavakkal kerestem, mert semmi hasznosra nem bukkantam.
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #2009 üzenetére
Az elméletet ez sem dönti meg. Lehet, hogy egy bizonyos verziótól kezdve használnak egy olyan objektumot, amit eddig nem. De a jól működő apk-t én is megköszönném.
-
btz
addikt
válasz
Hát most én is találtam egyet, amire azt lehet mondanni (nem azt hogy kivállóan működik) hogy nem omlik össze percenként, de elég régi verzió, már vagy 3 éves apk, azóta elég sokat változott a maps. Ezt használni elég nagy kompromisszum.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Kérlek töltsd fel akkor a többieknek a jól működő maps.apk alkalmazást, köszönöm!
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #381 üzenetére
Nekem is rootolt, meg is jelenik, lejjebb tudom vinni, de a hangerő nem lesz kisebb a "normál" minimumnál.
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #379 üzenetére
Tök minimumra vettem mindent, de semmi se változott. Játékokkal próbálom, a zenelejátszás nem érdekes, azt fülhallgatóval szoktam. A túlvezérlést nem próbáltam
(#378) szabnorbert Voldemort nevét nem mondjuk ki!!!
-
direwolf
őstag
válasz
krisztus76 #371 üzenetére
Kösz a tippet, tényleg jó a progi, de a minimális hangerőn nem változtat
-
thetan
aktív tag
válasz
krisztus76 #371 üzenetére
Köszi megskubizom.
Más:
Könnyen virust kap az android rendszer? felmentem a sorozatbarát oldalra - kiváncsiságból hogy lejátsza a-e a készülék a filmeket, de egy csomó ablak feljött hogy ilyen meg olyan vírust kapott a készülék, és hogy kattintsak a viruskeresés linkre. ezek olyan becsali oldalak, - természetesen nem kattintottam semmire.
Letöltöttem egy vírusirtót rögtön, de nem talált vírust.Kérdés: kell -e vírusirtót felteni, ha igen melyiket.
-
thetan
aktív tag
válasz
krisztus76 #175 üzenetére
Én is a Novát ajánlom - nagyon jól lehet "tabletesíteni"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged