- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
plömplöm
őstag
válasz
Szigma70 #679 üzenetére
kicsit úgy érzem, mintha egy trollt etetnék...
az, hogy te az otthonod csendes magányában mivel kísérletezel, egyáltalán nem jelenti azt, hogy a hozzáértők is időzített bombát építenének be a termékeikbe. Lehet 10C-vel is tölteni bármilyen akkut, legfeljebb nem túl sokszor, és előbb-utóbb kirobbanó siker lesz belőle
. Lehet, hogy ők sem értenek ehhez: "The charge rate of a typical consumer Li-ion battery is between 0.5 and 1C in Stage 1, and the charge time is about three hours.", vagy ők: "Charging at constant current rates above 1 C does not reduce the overall charge cycle time and should be avoided. When charging at higher currents, the cell voltage rises more rapidly due to overvoltage in the electrode reactions and the increased voltage across the internal resistance of the cell. The constant-current stage becomes shorter, but the overall charge cycle time is not reduced because the percentage of time in the constant voltage stage increases proportionately.". Jja, és pld a GP sem ért hozzá, 0.8C-vel a töltési idő 2ésfél óra
a számításaimhoz egyébként hozzá tudsz szólni?
-
montezuma
tag
válasz
Szigma70 #523 üzenetére
Nekem alapból úgy van, hogy a Wifi kapcsoljon ki sleep módban, ez tuti működik, ha bekapcsolom, akkor jönnek az időközbeni levelek.
Most beállítottam, hogy a Wifi - energiatakarékosan - be legyen kapcsolva akkor is, ha a sleep módban van.
30 perc után küldtem magamnak levelet a PCről, pittyent a tablet és azonnal megkaptam.Úgy működik, ahogy vártam.
-
direwolf
őstag
válasz
Szigma70 #509 üzenetére
Én 4:3-ról váltottam. Nem a képarány számít (egyébként 16:10, nem 16:9) hanem a felbontás. 1280x800 már teljesen használható sztem.
A kijelző színeit a gyári háttérkép alapján ítélted meg? Mert az direkt fakó. Ha megnézel egy normális képet, az teljesen jó lesz. Nem egy OLED, de használható. HW is használható. Árkategóriáján felül teljesít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest