-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
egedis
csendes tag
Nem tudom. Nyílván felmérte a szervíz mikor kell elengedni a terméket "végleg'.
A sorozatos szervízzel szív a szervíz, a tablet tulaj és a márkák sem tesz jót.
Így elköszöntünk egymástól kaptam egy utalványt amit még aznap beváltottam az Edigital-nál 2 ezer Ft ráfizetésel vettem egy Lenovo A8-ast. -
Toma
tag
btz! Lehet, de hangsúlyozom, nem egy gagyi töltőt küldtem rá, hanem a Wayteq saját bölcsőjéhez kapott szivargyújtó töltőt, amiben elviekben kéne lennie túlfeszre valami védelemnek nem? Egyébként az autó elektronikájához is külön vásároltam egy feszültségingadozásokat kiszűrő kis kütyüt, ami elvileg ezeket megakadályozza.Mivel a 8Q-t az út további részében már nem tudtam igénybe venni navigálásra, így a telefonom vette át a szerepét, többször is töltőre dugva (nem a wayteq-re, hanem egy másik töltőzsinórra) és a telefon hibátlanul töltött működött kb 1000km-en keresztül....Mindegy garanciális a készülék, nem hinném, hogy én hibáztam volna!
-
LSiki
tag
Te valamit félre értettél, persze lehet hogy én nem írtam elég egyértelműen.
Ha a vámon megfogják mondatra célzol, az nem azt jelenti hogy lefoglalják (persze ha csak nem kémcuccot vagy egyéb korlátozás alá eső dolgot rendeltél).
Ez azt jelenti hogy a csomagodat visszatartják és bekérik tőled a fizetési papírokat (számla, banki átutalás), majd ennek fényében vagy kifizettetik veled az ÁFA-t vagy nem.
Ezért írtam még pontos összegeket is.UPDATE:
Igen, vannak ilyen kínai és egyéb illetőségü kereskedők. Ezért kell mindig előtte tájékozodni az adott webshopról. Hogy messzire ne is kelljen menni ezért.
[link] -
LSiki
tag
Nem igazán értem ezzel a hasonlattal mire akarsz célozni. Mert ha te komolyan gondolod amit írtál akkor erősen el vagy tájolva.
Egyértelmű hogy fillérekért nem fogsz több százezer forintos cuccokat kapni, aki ezt hiszi az valóban ne is rendeljen.
Sőt aki már rendelt külföldről és van halvány lövése arról mire kell figyelnie, ez a link csak azoknak szólt.
Ez egy klasszikus amit én nem ismerek az csak szar lehet típusú hozzászólás volt részedről.És igen, nem kellett visszaküldeni.
Gyanítom nincs PP-od, ezért kis magyarázat. Pénz a Banggood-tól a PP-re, majd onnan a bankkártyára.
-
LSiki
tag
Konkrétan ezt a választ egy Banggood-ról rendelt Cube tabletről írom. Amúgy az edigi-től például hétfő este írt levelemre várok választ, banggood (és geekbuying is) a megadott 48 órán belül válaszolt.
Hibás eszközre pedig kapásból ajánlottak és adtak visszatéritést.
Ezt csak úgy megjegyeztem. -
Nem biztos, hogy minden eszköz támogatott, illetve ha pl. a build.prop-ba belepiszkáltál (akár az lcd density átállításal is akár), akkor rögtön nem lesz kompatibilis. Itt is tárgyalják.
-
kelzsoca
félisten
Ez főként azért van ,mert egy power_profile nevű konfigurációs fájlt nem töltenek fel megfelelő adatokkal, tehát ebbe a konfigurációs fájlba kellene beírni az xy alkatrész fogyasztásával kapcsolatos adatokat, ez rendre szinte az összes kínai készüléknél hiányzik.
-
btz
addikt
Nekem most feltűnt hogy a Google Térkép egyáltalán nem szerepel a Beállítások menü -> Alkalmazások menüpont alatt. Talán annaki is köze van az applikáció hibájához.
Volt egy Streetview nevű system app, ezt kitöröltem, ezzel úgy néz ki kicsit ritkábban jön elő a hiba, de előjön így is. Tényleg mindenkinek megy rajtamkívül? -
LSiki
tag
Előre leszögezem nem vitatkozni akarok csak meditálok még mindig.
Jó esetben eladom 10K-ért, többet nem adnak érte. Rászánom a javítatási összeget 25-27K(mert ugye a posta költség is költség). Akkor garázdálkodhatok 35-37K környékén, de ez inkább kevesebb.
Mit ajánlasz helyette? Hasonló kvalitású, viszonylag hosszú üzemidejű cuccost.
Amit így hirtelen találtam és még megvennék, Lenovo TAB A8- 39.9 K.
Mégegyszer mondom nem kötözködöm, csak gondolkodom.Azért számolok mert bár én garanciásan szeretném a már korábban felvázoltak szerint, de ennek kicsi az esélye.
-
-
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
MTK Droid Tools. Ezzel tudok csinálni teljes mentést a tabletről, mielőtt bármi mókolásnak (Recovery csere, ROOT, Particionálás) neki állnék?
Ennél a készüléknél igen, mivel adb felől alapból rootolt.
A visszaállítást az SP Flashtool-lal kell csinálni
Igen, de ez fokozottan veszélyes.
-
kelzsoca
félisten
Köszi a visszajelzést, feltöltöttem máshová.
-
-
A 3e recovery-vel ugyan nem, de Kelzsoca-csomagban ott van kapásból a lehetőség a gyári recovery-t lecserélni twrp-re. És érdemes is.
Aztán itt a komplett TWRP mentés:
Alapmentés, ami egyedül a 6-0 átparticionált verzióval nem kompatibilis.
6-0 átparticionált verzióra -
kelzsoca
félisten
Gyári firmware van a szervizben, azt húzzák fel rá.
Az RKBatchtool rockchipes eszközökhöz van, ide is van ilyen flash tool, de az teljesen más.
A komplett firmware eddig egyik MTK SoC-al szerelt készülékhez sem került ki, nem véletlenül, mivel a flashelés elég kényes művelet, így könnyen brickelhető az eszköz.
Éppen ezért készül minden ilyen eszköz mellé recoveryből telepíthető "biztonsági másolat" a gyári rendszerről, mert ennek használata sokkal biztonságosabb, és azonos eredmény érhető el vele.
Tehát nem kellett volna rögtön szervizbe küldeni, megvárhattál volna engem, vagy cappa72 kollegát és helyrehoztuk volna a készüléked. -
Kitkat root zip.
forrás: xda
Igaz amit linkeltem az a 2.02.A 2.4-es
-
LSiki
tag
Amennyiben a Beállítások - Megjelenítés - Alvó mód -ra gondolsz, akkor valóban az ott beállított szerint kellene kikapcsolnia a képernyőnek és természetesen tudja a készülék (legalábbis nálam).
Ezt csak a Fejlesztői lehetőségek - Nem kapcsolódik ki ( A képernyő soha nem kapcsol ki töltés során ) menüpont írja csak felül töltés esetén.
-
Sailing1326
újonc
Szia!
Igen próbáltam, de nem történt semmi változás.
Viszont!Egy gyors kikapcsolás bekapcsolás után - kicsit többet gondolkodott, mint amikor korábban csináltam ilyet - fogta és pár widgetet eltávolított*, viszont a főmenüben megmaradt, tehát nem törölte csak a kezdőképernyőről tűnt el az ikon.
*teljesen különböző progik ikonja tűnt el: időkép; mozilla; pinterest; notes; - én nem találtam logikát ebben.Lehet, hogy az egyik app rakoncátlankodott?
Esetleg van ötlet, hogy tudom ezt kideríteni, hogy legközelebb elkerüljem?Köszi!
Üdv,
Peti
-
abc987
csendes tag
Az talán nem, mert át van partícionálva, 6-0, és egy 16 gigás sd kártya van benne. A belső tárhelyen még 5,42 giga az elérhető, nem sok mindent raktam még rá.
A neten kerestem most rá és igaz telefonokhoz írják, hogy egy alkalmazás telepítése meglet szakítva ezért írja ezt az üzenetet. Megoldást mégnem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Napelem
- iPhone topik
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- Hardcore café
- Hová lett 1000 mAh?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest