- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAAd5
csendes tag
válasz
blackfacee #610 üzenetére
Legfeljebb 1 mm-nél kisebb mértékben lóg be ott, ahol a vágási élen levő festék vastagabban került fel, egyébként meglehetősen pontosan a kijelző széléig ér.
-
NomAAd5
csendes tag
Ha valakit érdekelne ehhez a géphez való eredeti tok kedvező áron, vessen egy kattintást ide.
-
NomAAd5
csendes tag
válasz
direwolf #506 üzenetére
Köszi, az új indító feltétele megoldás lett mindkettőre. A Nova-ra esett az én választásom is.
#507 Looserke
Ha heteken keresztül nem javul, csinálok egy ilyet. Tegnap megint lemerült, és érdekes módon most kb. 33%-ig nagyjából folyamatos volt a merülés. Először ~50%, másodjára ~41%, harmadszorra ~33%, ha így folytatódik, a hatodik lemerülés tényleg 0% körül lesz. :-) -
NomAAd5
csendes tag
Múlt héten vettem magunknak 2. tabletként egy 8Q-t. Sokkal jobb, mint amire számítottam, a sebessége nagyon tetszik. Sajnos vannak kisebb-nagyobb kellemetlenségek, amik beárnyékolják a kifogástalan felhasználói élményt.
1. Az akku merülése. Ha jól emlékszem most megy a 3. töltéssel, ami jó, viszont az a gond, amit már mások is írtak előttem, nekem is előjött, mind a kettő eddigi lemerülésnél: kb. 50% (jelzett?) töltöttségtől 2-3 perc alatt esik le merültségig. Csináltam képernyőmentést.
Ahogyan utaltam is, feltételezem, hogy a töltöttségi szint érzékelésével van galiba.2. Alkalmazások kihelyezése a főképernyőre (vagy mi a neve). Még nem sikerült pontosan átlátnom, hogy hogyan működik, mindenenesetre rendszerleállítás és elindítás után a főképernyőre kirakott alkalmazásindítók egy jó része eltűnik, csak néhányat hagy kint.
3. Bármilyen képet teszek be háttérnek a főképernyőre, a felső és az alsó kb. 5-ödét vagy 6-odát levágja és visszataszító módon ránagyít a képre.
Kérem nagy tisztelettel a hozzáértőket itt a fórumon, hogy ha van megoldásuk vagy javaslatuk a fenti gondjaimra, osszák meg velem és velünk. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Bittorrent topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Napelem
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest