- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
tracky914
csendes tag
válasz
kelzsoca #468 üzenetére
Köszönöm.
Stock browsernek más a videólejátszó felülete, nem lóg bele az alsó navigációs sáv. Ma egész délelőtt a tablettel molyoltam, nem jöttem rá, miért nem szereti a Firefox a tabletet. Flash oda-vissza, de ha közvetlenül mp4 videót kell lejátszani, annyi.
Stock rom ki fog kerülni valamikor? Esetleg a hangosításra tudsz megoldást ajánlani?
-
tracky914
csendes tag
Valaki fel tudná nekem tölteni a stock browser apkt ? Letöröltem és kéne
-
tracky914
csendes tag
válasz
tracky914 #450 üzenetére
Feltettem a flasht, de nem minden oldalon működik, ahol erőltetik a html5-t, ott nem tudok mit csinálni. A videót elindítom és hibásan jeleníti meg, hang is elindul, aztán abbamarad és szétfagy az egész. Persze ez csak Firefox alatt, Chrome/Opera párosnál minden rendben, csak a lejátszósáv tűnik el, ha állítgatom a hangot.
Nincs valami program, amivel a hangszóró hangerejét tudom feljebb tornászni ? MTK-s programok nem támogatják a SoCt, így azokkal nem tudok javítani rajta.
Ma kipróbáltam a HDMI-t, tökéletesen működik.
-
tracky914
csendes tag
Sziasztok,
pár napja vettem meg első WayteQ termékemet, 8Q tablet személyében. Úgy összességében nagyon meg vagyok vele elégedve, de van pár zavaró tényező:
- Terméket védő fólia utána a kijelzővédő fóliát is le kellett szednem, ugyanis nem érzékelte az érintéseimet ezért úgy tűnt, mintha laggolna a gép. Ráadásul miután leszedtem a fóliát, sokkal élénkebb lett a kijelző.
- Erősebb hw ellenére nem annyira fluid a rendszer, mint a hasonló áru Lenovonál, viszont a játékok közben semmi akadást nem tapasztaltam.
- A legkisebb hangerő túl hangos, a legnagyobb hangerő túl halk. MTK-s alkalmazások nem ismerik a SoCt, így a hangszóró hangerejét nem tudtam feljebb venni (20-30% emelés már jó lenne).
- Firefox nem tudja lejátszani a videókat a böngészőben, mintha valami grafikus driver hiba lenne, Chrome/Operánál meg az a probléma, hogy ha elindítok egy videót, teljes képernyőre teszem és közben állítom a hangot, akkor az alsó háromgombos navigációsáv feljön és eltakarja a videólejátszó kezelőfelületét, így nem tudok benne tekerni, megállítani stb. Csak akkor lehet újra előcsalogatni, ha nyomok egy visszát és újra teljes képernyőre teszem. Ez nagyon zavaró. A legjobb az lenne, ha az indavideoo/vid.to stb. videókat a böngészőből egyenesen a Mx player nyitná meg, de Chromeban és az Operában nincs ilyen funkció, a Firefox meg behal, ha videót akarok megnyitni.Ezen hibák ellenére nagyon meg vagyok elégedve a tablettel, össze van rakva, szép a kijelzője, az akkumulátoros üzemideje is nagyon jó (nálam is előjött az akkumulátoros bug, ha elérem a 10%-ot, akkor fél percenkét merül 1%-ot, addig teljesen jól jelzi ki az értéket, de ez annyira nem zavaró), a 8' pedig tökéletes dokumentumok olvasásához. OTG-re bármit dugtam, mindent látott (netes sticket nem próbáltam). A root is gyerekjáték volt, hála Kelzsocának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest