- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli03
őstag
Ha 6-0-ra van particionálva a tablet, akkor hogyan tudok a legegyszerűbben memóriakártyát cserélni? Jó lenne, ha a programjaim, beállításaim, stb megmaradnának.
-
zoli03
őstag
Korábban is megtörtént már, de a héten vagy három alkalommal is: napközben használom a tabot, délután/este felrakom tölteni (sosem merül le teljesen), majd mikor leveszem a töltőről lefekvés előtt, ki van kapcsolva. Röviden nyomva a bekapcsológombot ugye nem történik semmi sem, hosszan se, csak nagyon hosszan nyomva (10-15s) kapcsol be. Ugyanúgy elindul, mintha mi sem történt volna. Teljesen véletlenszerűen csinálja, van, hogy mondjuk egymás után két alkalommal, aztán után nem. Ez mennyire normális?
-
zoli03
őstag
válasz
kalozhun100 #1290 üzenetére
Ha megnyomod erősebben, nem pattan be? Nekem is kiljebb volt, benyomtam, azóta ott is van (direkt megnéztem többször is).
-
zoli03
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1255 üzenetére
Nem ez az oka. Ha jól emlékszem, volt róla szó a fórumban, hogy hiába 2A-as a töltő, nem annyival tölti az akkut (nem is melegszik a töltő).
-
zoli03
őstag
válasz
Biluxzsolt #1226 üzenetére
Esett szó, többen is kérdezték, de választ nem kaptak. De nem tudom, minek rá fólia egyáltalán, én a telefonom se használok. Gondolom tokban van, ott meg nem lesz karcos.
-
zoli03
őstag
válasz
kalozhun100 #1171 üzenetére
Úgy nem próbáltad, hogy a képernyő automatikus forgatása le van tiltva?
-
zoli03
őstag
válasz
Ferenczi Áko #1138 üzenetére
Miért lennének kötelesek kicserélni?
-
zoli03
őstag
válasz
PiciDikenz #1073 üzenetére
Kérdezték már, akkor se tudta senki.
-
zoli03
őstag
Nekem is kiállt kicsit a kijelző, megnyomtam aztán be is pattant. De én észre vettem egyből, pár héttel vásárlás után tűnt fel.
-
zoli03
őstag
válasz
destroy_ #892 üzenetére
"Végülis a futártól sem vagy köteles átvenni a csomagot, amíg meg nem győződtél róla, hogy tényleg az van-e benne, aminek lennie kell."
Ilyet hol hallottál? Amíg nem fizetted ki, nem bonthatod ki. Ha megkéred a futárt, talán megvárja, míg kibontod, de csak miután kifizetted.
-
zoli03
őstag
válasz
Ferenczi Áko #755 üzenetére
Éjféltől biztos nem, mert reggeltől lesznek az akciók.
-
zoli03
őstag
válasz
szundybence #626 üzenetére
Ha 3 napon belül meghibásodik, akkor nem javítanak, hanem kicserélik.
-
zoli03
őstag
Csak én hallom úgy, vagy tényleg le vannak vágva a mélyhangok fülhallgatón?
-
zoli03
őstag
Felesleges méregetni, van kalkulátor, én ezzel szoktam számolgatni. A képarányt (16:10) meg a felbontásból (ha nem ismered az átlagos felbontásokhoz tartozó képarányt) egy pillanat alatt ki lehet számolni.
-
zoli03
őstag
NTFS-re formázott memóriakártyát hogyhogy nem ismeri fel? FAT 32-t igen, de így nem tudok 4 GB-nál nagyobb fájlt rámásolni.
-
zoli03
őstag
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #229 üzenetére
Annyit ment lejátszó, a bekapcsolt képernyő 1-2 perccel több.
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #218 üzenetére
Hát azt hittem hamarabb végez, 7 óra 28 percet ment és 51 %-ig merült le (minden körülmény ugyanaz volt, csak a hangerőben lehetett eltérés, de az is hasonló volt). Ha nagyon érdekel, akkor szerdán le tudom tesztelni végig, de holnapra fel kell töltenem.
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #216 üzenetére
Holnap délután/este lemérem.
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #214 üzenetére
Tényleg, te kérdezted
. WayteQ oldalán 5 órát írnak netezésre, videóra meg 4,5-öt. Szóval az 5 órát biztos bírja, de szerintem 6-ot is, ha videólejátszás közben többet bír, mint a gyárilag megadott érték.
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #210 üzenetére
Én itt írtam egy videólejátszási időt.
-
zoli03
őstag
Elindul rajta, de mást nem néztem meg rajta, nincs előfizetésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- GTA V
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Philips LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest