- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dodgedart
csendes tag
-
kalozhun100
őstag
-
kalozhun100
őstag
-
btz
addikt
Ok. Én elhiszem neked hogy onnan megrendelni teljesen biztonságos, de te is hidd el hogy az a vámon lefoglalós szöveg amit írtál ezzel az idegen nyelvű boltal kiegészítve kételyt ébresztett bennem.
A hasonlattal arra akartam kilyukadni, hogy én is 48 órán belül válaszoltam neked és azt írok bele amit akarok, attól függetlenül, hogy nem úgy gondolom, csak hátha a 100ezredet lehúzhatom. Utána még hónapokig elhitetem veled hogy gurul feléd az Audi. -
ShadeX
tag
Kösz, már túl vagyok rajt. Mivel a javítás túl sokba került volna, egy WayteQ xTAB 8X Quad lett az utód. Némileg lassabb a GPU, de a jelenlegi hazai felhozatalból ez volt a legoptimálisabb választás.
Ha magamnak kellett volna, mindenképp kintről rendelek, de így az itthoni választékból szemezgethettem csak. -
ShadeX
tag
Sajnos igazad volt: 18K+ÁFA a javítás, szállítás saját költségből. Rákérdeztem, arra is, hogy módosul a garancia ez esetben. Nos, "a készülék garanciája megvonásra kerül. A cserélt kijelzőre 6 hónap garanciát vállal a forgalmazó", így elúszott a maradék tíz hónap gar. Ezekkel a paraméterekkel sajnos felejtős. Ha legalább a tab fennmaradó gariját nem nyelnék be...
Nézegettem az aktuális felhozatalt, hasonló paraméterekkel csak majd 40K körnékén találtam. A jelenlegi befutó a WayteQ xTAB-8X Quad lenne. Ha jól látom a plusz 3G, és a hiányzó HDMI kivételével szinte egy az egyben megfelel a WayteQ xTAB-8Q-nak. Ha ez mellett döntünk, valószínűleg megfogadjuk btz tanácsát is a biztosítással kapcsolatban, még egyszer ez nem hiányzik.
Kelzsoca: Nem használható véletlenül erre a típusra is az általad kidolgozott átpartícionálási módszer? Vagy nem tervezel esetleg hasonlót a 8X Quadra?
Közben felmerült a megsérült tab egy alternatív felhasználási módja: HDMI-n keresztül kidobni a képét egy monitorra vagy TV-re, és külső perifériákkal (bill, egér) még használható lenne androidos boxként. Sajnos a HDMI anno ki lett kapcsolva rajt, és most, hogy nem látom hova bökök a kijelzőn, képtelen vagyok visszakapcsolni. Nem tudtok rá valamilyen megoldást, hogy PC-ről engedélyezzem? Nincs valamilyen ini file, beállítás, stb. ami gépről módosítható lenne ez érdekében?
-
-
Mewryck
tag
-
affli
tag
Nem üthetted oda valahova, csak nem vetted észre? Vagy lehet, hogy azért, mert a melegből kivitted a hidegbe és nem bírta... Végül is már mindegy..
Nekem meg egy olyan probléma jött elő, ha játszok a Godus nevű játékkal és ki van küldve a hang a bluetooth hangszóróra, akkor nem kicsit szaggatnak a hangok.. eddig csak ennél a játéknál jött elő. Mintha nagyon lefogná a tabot a bluetooth.. nem tudom mitől lehet..
-
kelzsoca
félisten
-
direwolf
őstag
Én is az akku kijelzésre gondoltam, nem a teljesítményére. A hangszóróra is panaszkodtak páran. A kijelzőt meg ha jól emlékszem kelzsoca említette, hogy azért nem tud a Wayteq rendelni a jelen modellből, mert kijelzőt cseréltek. Úgy tűnik akkor mindenen változtattak amire volt panasz, és semmin ami jó. Példát vehetnének róluk a "nagyok"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest