- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
destroy_
csendes tag
OFF
Feltételeztem, hogy kifizetted már online.. De nem egy sérült terméket rendeltél.Gyors keresésre ilyet találtam csak:
"Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizd le!
A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre."Ha hiba lenne a képernyőn én nem venném át, mondván megsérült szállítás közben, küldjenek hibátlan példányt. Alá nem írom, anélkül úgysem adja át a csomagot.
De nem történt velem még ilyen, azért nagy a szám
/OFF -
direwolf
őstag
Nem fog.
@kelzsoca: ezt írtam, hogy be lehet állítani, és a tv ezt is fogja kiírni, de a kép egy felskálázott 1280x800, és a 16:10 képaránynak megfelelően ott vannak kétoldalt a fekete szélek. 16:9-es film lejátszásakor meg alul és felül is, ahogy a tablet képernyőjén.
Szét lehet húzni a tv-vel fullscreenre (torzítva) de ettől natív nem lesz. -
-
Úgy ahogy a windows sem kezeli alapesetben az ext fájlrendszereket, csak a saját, hozzá nőtt fájlrendszereket.
Ugyanígy a Linux alapú android is a saját fájlrendszereit ismeri alapesetben - ne tekints elvárásként az alap ntfs támogatásra.De megtanítható mindegyik a másik fájlrendszerének kezelésére.
Több megoldás is létezik:
- vannak külsős programok, amik exFAT-et kezelnek (én ezt nem próbáltam)
- ext2-re fomázott másodlagos partíció az SD kártyán, link2SD-vel csatolva is jó lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest