- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
TedThomas #1383 üzenetére
Köszönöm ezt találtam én is, de rá akartam kérdezni a 8q tulajok, szakértőktől is. Hátha csak én nem találok vmi egyszerű módot. Más ilyen appot nem láttam, ennek meg a 100 E letöltése és a 3,6-os értékelése nem azt mutatta hogy ez old meg egy ilyen tök általános problémát. Én azt hittem ezt tudja a droid magától, csak nem találom.
-
Bandit21
addikt
válasz
BeriHampeR #1384 üzenetére
Nincs miracastos kijelzőm, de én a beállítások - megjelenítés - képernyő tartalmának átküldése menün belül néznék szét.
-
Bandit21
addikt
És akkor az örök kérdés még mindig:
KI LEHET-E KAPCSOLNI A KÉSZÜLÉK KÉPERNYŐJÉT HDMI KÁBELEN TÖRTÉNŐ FILMNÉZÉS KÖZBEN?
-
Bandit21
addikt
válasz
direwolf #1380 üzenetére
Én úgy értettem, amit írt, hogy a fogyasztást a futó folyamatok energiaszükségletéből számítja, ami a nem megfelelelő power profile megírásnak köszönhetően ilyen gatya.
Ennél sokkal egyszerűbb lenne egy olyan progi, ahol minden készülékhez be lehetne állítani a V max és min értékeket és onnantól %-os csökkenést lehetne kimutatni.
-
Bandit21
addikt
válasz
direwolf #1378 üzenetére
Andoid assistant fennvan, azon meg tudom nézni, ha akarom, de épp ezt próbáltam (úgy tűnik nem érthetően, bocs) leírni, hogy ahogy én használom 2 nap alatt nem merül le, ilyen időközönként pedig nem felejtem el töltőre dugni sem, így mindegy hány %-ot is mutat igazából. Az androdid belső akku monitorja miért nem ezt a V értéket nézi?
-
Bandit21
addikt
Na az előző a tabról jött még, de közben lemerült. 5 órás képernyőidőt adott, ami szerintem jó, mivel az elenyésző mértékben volt nezetés, a többi vagy skycastle, vagy rr 3 játék, vagy 3dmark, vagy 720 p vedeónézés (igaz utóbbi hang nélkül de full fényerőn).
A patch előtti állapothoz képest az a változás, talán, hogy 30-0-ra nem egy szempillantás alatt, hanem kb 1 perc alatt merült le. Jött sorban a 30-as, 20-as 15-ös figyelmeztetés, utána pedig 1%-onként 0-ig.
Érdekes, hogy valahol 2-3 % között dughattam töltőre, és annak ellenére, hogy a töltést már jelezte, mégis lement egészen 0%-ig, tehát nem indult el rögtön fölfelé.
Jó lenne ha jól működne, de igazából úgy gondolom, hogy az akku kijelzés azoknál a készülékeknél fontos, amik könnyen megfektethetők 1 napon belül. Normál használat mellett, ez bírja akár 2-3 napig is (napi 1,5 óra képernyőidő vagy kicsit több szerintem egy átlagos napnak elmegy nekem, ebédidőben, munka közben fél óra net, este egy sorozat, meg fél óra játék mondjuk), így ha esténként töltőre dugom, vagy ha elfelejtem 2 naponta, akkor is elég a kraft. Az meg, hogy a második napon 40 vagy 20%-al kezdem tölteni mindegy.
-
Bandit21
addikt
-
-
Bandit21
addikt
Olyan, mintha hosszú készenlét után felejtené el a fogyasztást mérni. Karácsony óta esténként kikapcsoltam, tegnap előtt hagytam először éjjelre bekapcsolva és akkor jött elő az akku probléma. Most megint szépen megy le, már 50-en van most berakok 10 perc videót max fényerőn (de hang nélkül mert dolgozom) remélem lemegy 40 köré aztán délutánig nem nyúlok hozzá, és majd látom, h az újabb hosszú pihenő után megint előjön e a probléma, kap majd 10-20 perc rr 3-at, ha nem merül akkor ki-bekapcs és megnézem úgy is.
-
Bandit21
addikt
Az eddigi akku patch tapasztalataim, este rr3-al 86%-íg merítettem, majd egy óra netezéssel 75-íg utána videozással 66-ra. Kikapcs nélkül letettem reggelig, wifi off. 66-ról nem mozdult meg se 10 perc rr3 se ugyanennyi videózás után. Ekkor ki-bekapcs után 10 perc rr3 levitte 58-ra most netezéssel 53.
-
Bandit21
addikt
válasz
direwolf #1362 üzenetére
Az én tabom memoria elrendezéséhez nem lett hozzányúlva így az egyesről nem tudok beszámolni, nem lát plusz tárhelyet. Az én accountom is feledésbe ment (a Google play-es, oda bejelentkeztem, a g play ezután bjelentkezve vett eleve, előtte nem néztem) de ez nem nagy szám. A gmaps pedig eddig is fagyogatott. (Kérdezni is akartam már, másnak is van-e ilyen baja?) 20 min netezéssel mentem most le 86-rol 82%-rá előtte rr 3 futott.
-
Bandit21
addikt
válasz
kelzsoca #1359 üzenetére
Nekifutottam, most másodjára (a netes dolgot közben rendbetettem) már nem indult utána semmiféle plusz win-es illesztőprogram. Az adb-s illesztőprogramot már az első próbálkozás előtt is feltettem. Próbálom majd tesztelni, valahogy úgy kellene, hogy eljutni 60-50% közé, és ott meg 10%-okkal meríteni a tabot, közte kis kihagyásokkal fél óra mondjuk, hogy látszódjon a lépcső a grafikonon, és megnézni helyesen követi-e a belső figyelő.
Félve merem megkérdezni, mert akkora nagy a hallgatás a témában, vagy már rég válaszolt valaki és én vagyok a hülye, hogy nem veszem észre de van megoldás arra, hogy a hdmi kimenet használata közben kikapcsoljam a képernyőt?
-
Bandit21
addikt
Ezt a Pseudo interface dolgot válasszuk le a kérdésről mert a múltkor elkavartam a netbeállításaimat, és miután visszaszedegettem azokat, nem néztem rá az eszközkezelőre valószínűleg abból lett a baj, de rendbetettem.
A kérdés tehát: a fekete ablak lefutása után a win-ben induló illesztőprogram telepítés indulása, ill annak sikertelensége érinti-e a patchelést? (Lehet-e hogy épp az elbabrált netbeállítások miatt volt ez az egész, és ha most csinálnám újra nem lenne semmi illesztőprogram bénázás?)
-
Bandit21
addikt
válasz
kelzsoca #1355 üzenetére
Megpróbálkoztam a patch-el egy gyári állapotú készülékkel, a fekete ablak végigfutott, majd a végén egy illesztőprogramot kezdett a win telepíteni ami hibaüzenettel megállt. (alapból felismerte mint android phone-t) ez most is megvan, de mindezek után megjelent egy Teredo Tunnelin Pseudo Interface nevű vmi az eszközkezelőben, a hálózati kártyákon belül, ami sárga felkiáltójeles, viszont ha frissíteni próbálom azt mondja rá a win, hogy már a legfrissebb szoftvere van.
A tabon az usb hibakeresés engedélyezés fül csak a patch indítása után jött be, akkor nyomtam rá.
Ha a fekete ablakos dolog lefutott, akkor a patch sikeres lehetett? Meg tudom nézni vhogy a tab-on h sikerült-e a patch v csak várjam, h a merülést jól (v jobban) mutatja?
Ja és a HDMI kérdésre még mindig várnám bárki válaszát?
-
Bandit21
addikt
erre még mindig várnám a választ (ki lehet-e kapcsolni a képernyőt hdmi-n való videónézés közben)
Illetve csatlakozom az akku problémások táborához, kb 55%-ról esett 14, majd 4%-ra fél percen belül, előtte viszont tudom, rendes használatban volt ott, ahol egyenesen, csökkenés nélkül jelzi az akku állapotot, sok netezéssel, kis videózással, napi fél óra rr3-al több mint két nap nekem kiváló, de mostantól 2 naponta inkább töltőre teszem, főleg, ha tudom, használatban volt, de mégsem jelzi az esést az akku állapot.
Jobb lenne persze, ha jól mutatná, remélem lesz vmi megoldás rá idővel.
-
Bandit21
addikt
Tudja valaki mit kell tenni ahhoz h ha hdmi vel filmezek akkor kozben a Tab képernyője kikapcsoljon? Köszönöm, üdv.
-
Bandit21
addikt
-
Bandit21
addikt
válasz
kelzsoca #582 üzenetére
Nekem is elszállt az első bedugáskor a töltője, remélem a szegedi edigitalban holnap valami normális módon sikerül kicserélni. Csütörtökön vettem, nem volt időm használni, így nem is merült, (fullon vettem át) mostanra ment le 40% köré, gondoltam töltőre dugom, de nem világított, nem is jelezte, amikor kihúztam akkor meg szikrázott egyet, azóta inkább nem dugom össze vele.
Nem tudom nem-e már más által hibásan visszavittet kaptam, mert az otg kábel nem a zacskójában volt, de mivel olyat hoznak a raktárból amilyet akarnak, és más baja nincs, nem volt karcos még a külső fólia sem, ez nem zavar, de a tőltő nem ártana ha működne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest