- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
thedarkfox
senior tag
válasz
cappa72 #2075 üzenetére
Üdv! Olyan kérdésem lenne pont a build.prop-al kapcsolatban, hogy esetleg erre a tabra a tabletUI nézetet nem lehet valahogy onnan rávarázsolni? Illetve a hangerőgombokat is kirakni. Próbáltamár szerkeszteni bele pár sort de az nemakar működni. Cappa72 esetleg kelzsoca, akárkibárki? (Jah 8x quad ról van szó de ott nincs senki
)
-
kalozhun100
őstag
válasz
cappa72 #1635 üzenetére
Nem tudom hogyan, de probáltam kirootolni, aztán ugye root installal nem ment mondom megprobálom uninstallal azt bejött valami recovery menü, de nem a gyári(gondolom az illető akitől vettem feltette rá) és ott rámentem a retartra és még a gépre volt dugva és ez a kép jött be.
még mindig rá van kötve gépre. valahogy nem lehet rebootolni? adb driver fent van.
-
btz
addikt
válasz
cappa72 #1619 üzenetére
Ok. De az én esetemben hagytam a gyári 3e-t, mondván jó az is nekem. Aztán megcsináltam a particionálást, a rootot (ami nem működött jól, épp ezért mentem vissza a 3e recoverybe wipelni, mert azt hittem az eltörli a rootot) innentől kezdve nem tudott bootolni sem a kelzsoca féle modot használni lehetőségem nem volt.
Mire lett volna még lehetőségem?
Van egy kínai factory mode is rajta, ekkor lett kapcsolat a PC és a Tablet között de a mod nem indult el akkor sem, gondolom az USB hibakeresés végett, de ezt a kínai menüben be tudtam volna valahol kapcsolni?
-
btz
addikt
válasz
cappa72 #1596 üzenetére
3-adjára bebootolt, de legalább 30 másodpercig kellett nyomni. Most olyan a helyzet, hogy nem mindig akar bebootolni. Néha megakad és a root sem működik. Rootos prognál azt írja, hogy a rendszergazda jog kérésre megtagadva. A superuser települt és rákérdezés van megadva
-
xtend
senior tag
válasz
cappa72 #1559 üzenetére
Szerintem ilyen összegeknél komoly embernél már egyértelmű, hogy először azért felhívom v. ráírok az adott cégre, hogy tényleg van-e náluk...legalább is nekem egyértelmű
De igazad van, hogy megosztottad ezt az infót....tessék vigyázni és nem csak ezzel a webshoppal, hanem úgy általában. Hallottam én már edigital-os vételről is, hogy nem teljesen a leírásnak megfelelő volt a termék, stb... -
trebore
csendes tag
válasz
cappa72 #1152 üzenetére
Az átparcuval és minden egyéb kérdéssel kapcsolatosan köszönöm a segítségeket, mégegyszer.
Igaz hogy a gyereknek lesz, de valahogy nem tudok leszakadni róla...
Na még egy egyéb kérdés: Ha pl. egy Igoprimo-t teszek rá, akkor azt a komlett mappát felmásolom a kártyára, de hogy kerül fel az indító ikonja a képernyőre ?
-
trebore
csendes tag
válasz
cappa72 #1148 üzenetére
igen, meg van azok feljöttek amiket írtál, megy is így a file átvitel.
most a tárhely adatok sorban:
Tárhely
összeshely 6,04 GB
Elérhető:5,71 GB
Alkalmazésok 315 MBSD kártya
Összes: 29,27 GB
Elérhető:29,27 GB
stb.ez jónak tűnik. Jó ??
a korábban bekepcsolt USB hibakeresőt kikapcsoljam ?
-
luckyman
aktív tag
Köszi szépen, de nem akarok bíbelődni az átalakítással, egyszerűen nem tudom, mitől van tele a 4 giga usb és mit takarítsak? Csak a kislányom használja, ő meg csak a play áruházból töltöget és telepít, tehát minden megy magától, nem választja a telepítés helyét. Erre van megoldás, vagy root kéne, esetleg gyári visszaállítás? Tanácstalan vagyok. Rajta van a skype is, anyám pc-én találkoztam hasonlóval, gondolom ott is a skype volt a felelős a rendszerpartíció telítődéséért. Lehet, hogy itt is?
-
thetan
aktív tag
Nem megy. Sőtt megcsináltam ezt is:
Go to system settings>> Accounts>>Google>>Remove your Gmail account (the account that is synched with Google Play Store)
Now from settings>>Apps>>All> Force stop, Clear data and cache for Google Play Store, Google Service Framework and Download Manager
Reboot your device.
Now again go to settings>> Accounts>>Google>>Add your Gmail account
Rerun Google Play Store and update or install your app.Nem volt jó., majd ezt is:
Reboot into recovery
Wipe cache partition
Go to Advanced >> Wipe Dalvik Cache
Now go back and Reboot system
Rerun Google Play Store and update or install your app.és még most sem jó
-
thetan
aktív tag
Igen. Csináltam egy rendszer mentést, majd restartoltam és minden pöpec!!
Most már fullos a kicsike! Na ezért a technikai segítségért vettem meg a wayteq-t amit Tőletek itt kapunk (alul látható hogy tele vagyok wayteq kütyükkel, de nem azért mert fan vagyok, hanem mert van segitség
)
Nagy köszönet a munkátokért!
-
thetan
aktív tag
Na ennek én is örülök hogy lesz, hiába telepítettem fel a Kelzsoca által javasolt alkalmazást, (előtte rootoltam is a készüléket) sehogyan nem telepít a külső SD kártyára. Egy komolyabb játék, és már tele a memória. Igy sajnos nagyon lecsökken a használati értéke.
Kár hogy alapból nem csinálják úgy, hogy a külső SD -re lehessen telepíteni.
Biztosan üzleti szempontok miatt, hogy a nagyobb belső tárhelyűeket jóval drágábban lehessen adni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged