- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
WayteQ xTAB-8Q
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSiki
tag
-
chiperke
csendes tag
Én a Moon + Reader Pro ebook olvasószoftvert használom. Sokat kipróbáltam, nekem ez vált be. Nyitja az EPUB, PDF, MOBI, Cbz, UMD, FB2, TXT, HTML, RAR, ZIP és OPDS fájlokat. Amit meg nem tud beolvasni, azt átkonvertálom a Calibre szoftverrel EPUB-ba.
Rengeteg beállítási lehetőség van a Moon +-ba a többihez képest. Pl. tudsz többféle papírhátteret adni, sötétíteni is, hogy ne bántsa a szemed az olvasás közben. Gyakorlatilag úgy működik ez a program, mint egy ebook olvasó készülék. Csak ajánlani tudom. -
kelzsoca
félisten
Első körben a Beállítások-Tartózkodási hely menüpontnál a jobb felső sarokban lévő csúszkát húzd el jobbra, majd a Mód menüpont esetén válaszd ki a nagyon pontos vagy a csak a készüléken menüpontot, értelemszerűen az utóbbi csak a gps-t fogja használni, a másik már wifi hálózatot is igénybe vehet helymeghatározásra.
Play áruházból töltsd le a GPS Status & Toolbox alkalmazást, majd indítsd el.
A kijelzőn fentről lefelé végezz egy lehúzást, ekkor előjön a kis menüsor, ahol a villáskulcs ikonra kattintva az a-gps kezelést válaszd ki, itt nyomj egy hideg indítást, illetve aktív netkapcsolat esetén letöltheted a gps adatokat is.
Természetesen mindenzt ha lehet ablaknál vagy szabad ég alatt kellene megtenni, az első pozícionálási idő akár 5-10 percet is igénybe vehet, természetesen ez a továbbiakban sokkal gyorsabb lesz.
-
zozoka79
tag
nekem is eltűntek bizonyos ikonok a gyári launchernél,de elvileg csak azok,amelyikek a memórikártyára vannak telepítve,korábban szó volt erről valamikor.most go launcher van,de nem szoktam sűrűn kapcsolgatni,most újraindítottam,és nem tűntek el ikonok.nekem is van benne egy 8gb-os sandisk.de a fene se emlékszik mely appokat rakosgattam át...
-
kelzsoca
félisten
Igen, nos lehet hogy a gyári indító (launcher) rakoncátlankodik, és ezért tűnnek el az ikonok a kezdőképernyőről.
A launcher vagy magyarul indító az amivel a legtöbbször találkozol, ő a kiindulási alap, rajta keresztül éred el a gyári illetve telepített alkalmazásokat, meg még pár dolgot.
Letölteni legegyszerűbben a Play áruházból tudsz, ehhez egy gmail-es email címre lesz szükséged, és már használhatod is az áruházat.
Népszerű indítók pl: NOVA launcher, Apex launcher
ui: adatvesztéssel nem jár a csere természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest