- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz JSandor #65099 üzenetére
Érdemes megnézni még a caseking.de-t.
A caseking tulajdonában van az overclockers.co.uk. Aztán az Forint-Euró lehet egy fokkal jobb átváltásnál mint a Forint-Font.
Én a caseking-ről rendeltem tavaly június elején a radiátor, tartály+szivattyúkombón kívül mindent a vízhűtéshez:
EK Water Blocks EK-Supremacy EVO - Full Nickel CSQ
Art-Nr. WAEK-884
1 89,90 € 89,90 €
XSPC 5mm Adapter 2x G1/4 Zoll - matt-schwarz
Art-Nr. WASC-170
2 2,49 € 4,98 €
PHANTEKS Glacier T-Splitter Adapter G1/4 Zoll - schwarz
Art-Nr. WAPH-033
2 7,90 € 15,80 €
aqua computer Temperatursensor, G1/4, 60 cm
Art-Nr. WAZU-679
1 6,90 € 6,90 €
EK Water Blocks EK-AF Ball Valve (10mm) G1/4 Zoll Kugelhahn - Nickel, schwarz
Art-Nr. WAEK-1152
1 14,90 € 14,90 €
EK Water Blocks EK-Tube ZMT Schlauch 16/10 mm - mattschwarz, 1m
Art-Nr. WAEK-759
2 4,90 € 9,80 €
EK Water Blocks EK-STC Classic Fitting für Soft-Tubes, 16/10 mm, G1/4 Zoll - Black
Art-Nr. WAEK-1719
8 3,90 € 31,20 €
EK Water Blocks EK-CSQ Plug G1/4 Zoll - schwarz
Art-Nr. WAEK-1343
3 2,90 € 8,70 €Versandkosten: 13,99 € *
Gesamtkosten Netto: 166,45 €Gesamtkosten Brutto: 198,07 €
NB-eLoop Fan B14-PS Black Edition - 140mm PWM, 3 Stück
3 63,26 € 189,78 €[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
JSandor
tag
Sziasztok!
overclockers.co.uk oldalról szállítanak ide magyarországra ? Számolnak áfát, vámot és stb ?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Alwares #65096 üzenetére
lesz max 1-2 fok kulonbseg ami meresi hibahataron belul van.
lehet 10 fokot kulonbseg vizkoron belul, de ahhoz kell 800Wnyi holeadas csak a vizkorben, egymas utan kotott futo alkatreszekkel. ami pontosan a hedt + 2-4vga amit F e Z o is ir.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
F e Z o
veterán
válasz Alwares #65096 üzenetére
"első radiátor adja le a hőmennyiség nagyrészét"
Ez sem feltétlen igaz, mivel adott rendszerben közel mindenhol ugyanolyan hőmérsékletek vannak. +- 2-3 fok, s most ne menjünk bele hedt proci+ 2-4 vga esetébe...
Morámon 2 fok vízhőfok különbség van be és a kimenő ágon nézve proci, vga 350W-os terhelésénél.H2O über alles!
-
Alwares
aktív tag
Amúgy most hogy pár hónapja használom a vízhűtéses rendszerem, azért összegyűlt pár tapasztalat, amit a legtöbb videóban meg leírásban tökre figyelmen kívül hagynak.
Igen a loop-order valószínűleg tényleg nem számít a komponensek hőfoka szempontjából, viszont az hogy melyik radiátor fogja a legnagyobb hőt leadni egyszerűen nem hiszem el, hogy nem számít.
Jelenleg nekem így nézki a rendszer: pump-gpu-cpu-rad-rad
Ez azt eredményezi hogy az első radiátor adja le a hőmennyiség nagyrészért, ami ráadásul top radi, és így a gépház tetején ömlik ki a hő, ami melegben elég zavaró hogy fűti a lábamat rendesen, és nagyon kellemetlen.
A következő buildben megpróbálkozok majd a pump-gpu-rad-cpu-rad iránnyal, hátha kellemesebb eredményt kapok. -
Zsolteeka
tag
Annó volt itt szó róla hogy jó-e ha az egyik radi által már felmelegített levegőt áttoljuk a másikon vagy nem, most én leteszteltem ( mert unatkoztam ). Hozzátenném hogy ez az én esetemben ilyen, lehet hogy másnak tök más eredmény jön majd ki.
A konfig amivel csináltam a tesztet:
Deepcool Matrexx 70 ház ( 3d nyomtatott ráccsal az elején az üveglap helyett )
MSI Tomahawk B450
Ryzen 2700X - Syscooling cpu blokkal
Asus 1080Ti Turbo - Bykski FC blokkal
EKWB D5 PWM pumpa 75%os fordulatszámon
3x 360 27mm radi
6x Arctic P12@~1000RPM
1db Deepcool 12cm-s venti a ház hátuljánA teszt amit futtattam:
Unigine Heaven Benchmark 4.0 1920x1080 Extreme beállításLátható hogy a Front in - Top out az én esetemben hatékonyabb. A GPU tovább tudott 2025-re boostolni, alacsonyabb hőfokkal is üzemelt és a CPU is alacsonyabb hőfokot ért el. A Front in - Top in tesztet nem futtattam annyi ideig, mert már láttam ennyi idő után is hogy ez így nem lesz jó.
Szóval számomra marad a Front in - Top out
[ Szerkesztve ]
-
LGG555
aktív tag
Sziasztok! Van egy aquastream XT ultra átfolyásmérőm ami egy aquastream ultimate pumpához csatlakozik és az aquasuite szoftverben az átfolyásmérőnél van egy olyan opció hogy correction factor na oda fogalmam sincs mit kell beállítani, valakinek volt dolga ilyen mérővel?
Konfig:MSI MEG B550 UNIFY-X, Ryzen5 5600x, G.Skill 16GB 4000Mhz, Radeon VII, Seasonic Snow Silent 550w..
-
Atmil
aktív tag
válasz dvd_R+ #65072 üzenetére
Közbe elaludtam.
Látom a többiek már segítettek.
Az a játék, amit írtál, nagyon alacsony szintű gépet kér a gépigény szerint, bent sincs a te processzorod, hanem a 10750H van megnéztem a többi alkatrészeddel. 60+fps-t írt.Azért ha összerakod a gépet dobhatnál egy hőfokot, mondjuk prime95, vagy intel burn teszttel. Esetleg mindkettővel egyszerre.
Nekem 1x480-as és 1x240-es monsta van egy körbe van kötve cpu és vga.
Hardver az ryzen 1800x, 1080ti vga, 32giga ram.
Prime és intel burn teszt egyszerre elindítva 55 fokos processzor.Remélem jó lesz, amit választottál. Sok örömet hozzá.
Üdv! Atmil.
-
-
dvd_R+
őstag
Én most nézem és 3db 120cm venti van hozzá azt írja a net
Szerk: megnéztem egy unboxingot is, 2db 120mm van elöl és 1db 120mm hátul ha minden igaz..
a kit tuti hogy jó lesz a házba a kérdés a + radiátor , de néztem videót ahol 2db vastag radiátort tettek ebbe a házba és elfért, szóval nem hinném hogy gond lesz a slimmel, ha meg igen megszívtam
[ Szerkesztve ]
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
válasz Zsolteeka #65078 üzenetére
Rendben, átolvasom teljesen igazad van.. igazából azzal kellett volna kezdenem..
csak akkora lendülettel neki láttam hogy már meg is bántamÉs akkor ebbe benne van minden ami kell ugye ?
Kit, ház + ajandek aergb led csík, +1 radiator, hozzá a 2db fitting, leeresztő izé alkatrészei, + ajandek ekwb színező lötyi
-
dvd_R+
őstag
Értem köszönöm, a vga-s problémán gondolkoztam én is, ezért is választottam a slim radiátort felülre hogy legyen hely felfelé, minnél magasabbra teszem majd a pumpát hogy a vga elférjen
nem tudom hogyan tudnám megmérni szóval csak reménykedemA vga egyébként egy EVGA 2080 super FTW3
minden más méreteit tudod (ház, radiátor, ventillátorok a radiátorra,)
ja igen a 3db ek vardar venti lenne elől a 360-as radiátoron
és a házhoz kapott gyári rgb ventikből kerülne 2 felülre a 240-es radiátorra és 1db pedig a vga aláHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
hpé
tag
válasz dvd_R+ #65072 üzenetére
Ilyen fittingek lesznek a kitben is ebből kell még 2db.
Azt néztem hogy te kitedhez jár 2db 90fokos adaper is a 6db fittingen kívül.
Az lehet jól jöhet a radiátorok összekötésénél ha túl közelre esik egymáshoz.
Ahol gond lehet nálad - az én példámból kiindulva - hogy a vga kártya nem fért el a radiátorra felfogatott pumpától. Kellett vennem egy risert és fügőlegesen berakni a vga-t. 1-2 cm-en múlott. Jó lenne valahogy megmérned, hogy nálad nem lesz-e ilyen probléma.
A te házad kisebb is egy kicsit mint az én P600S-em.
A kithez kapott 2m cső elég lesz ha nem rontod el sehol a vágásokat. Nekem a vga-val együtt elég lett maradt úgy 15-20cm.[ Szerkesztve ]
-
Zsolteeka
tag
Közben ha már priviben fényképeznem kellett, akkor lőttem egy képet a mostani konfigomról. Annyi változott a legutsó kép óta hogy a syscooling pumpát lecseréltem egy D5-re és a videókártya már egy 1080Ti Bykski FC blokkal. Plusz elkészült az egyedi hátsó ház venti duct-om ami a VRMekre vezeti a hideg levegőt, terhelésen egyből 20-25fok minusz, még úgy is hogy a hátsó 12cm-s venti nem megy 800RPM fölé.
-
dvd_R+
őstag
Hát legutoljára az új cod battleroyale alatt teszteltem
igazából akkor már csak a 2db fitting kellene ami a + radiátorhoz kell amit hpé írt
milyen legyen a 2db fitting? be tudod esetleg linkelni ?elég lesz e a kitben kapott flexi cső ?
és a pumpa ami a kitben van elég a 2 radiatorhoz?[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
válasz dvd_R+ #65068 üzenetére
Ez így működhet?
Ha nem egyértelmű a rajz, amit fullra megértekAkkor itt a leírás hozzá
a front panelen lévő 360as radinak a 2 kimenete felül lenne, ott az egyik kimenet össze lenne kötve a fenti radiátorral, a fenti radiátor másik kimenete menne a CPU blokk-ba, a cpu blokk masik kimenete menne a pumpára, amire már felvan szerelve a T elosztós izé, és a pumpa másik kimenetébe lenne dugva még 1 felxibilis kábel ami a tartály mögött felmenne a front panelen lévő 360as radiátor másik kimenetébe
[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
Szia!
A jelenlegi vízhűtésemmel amiben 1db slim 360 radiátor van és a kiszemelt kithez képest még kisebb tartályal rendelkező tartályos talán gagyibb pumpával felszerelt hűtésemmel
egy nzxth440 házban aminek 0 az airflow-ja se elöl nem tud szívni levegőt és felül sem tudja nagyon kihajtani, hátul pedig nincs is venti ami szívná ki a levegőt
tehát egy ilyen házban 600 rpm-re leszabályzott ventikkel hogy tényleg semmi hang nelegyenIdle-ben most 4.8ghz oc-val 36-40 fokosak a cpu magok, terhelés alatt 50-60 fok
és a ventik nem pörögnek terhelés alatt sem 600rpm-nél többelSzóval nem hiszem hogy szükségem lenne a 2x 360-as radira, már az is előre lépés lesz hogy a jelenlegi slim 360-at lecserélem egy nem slim 360-ra
(azt hiszem)hpé
Ez a leeresztős story + 12.800 Ft-ba fog kerülniJelenleg így néz ki a rendelés, a házhoz kapok ajándék lianli rgb led szalagot vagy mit.. 15€ lenne külön az ára
a hűtéshez a kithez pedig kapok ajándékba [link] egy ilyetés mellé betettem a víz leeresztős story alkatrészeit, + egy slim radiátort
mielőtt kérditek hogy miért innen rendelem, itt a legolcsóbb, ekwb honlapjat is néztem, amazont is, magyar oldalakat , merlinhardvert
Kérdés hogy ezen kívűl még mi kell hogy össze tudjam rakni ?
Valamint elég lesz a kitben kapott flexibilis cső ?
a felixiblis cső méretéhez megfelelő viz leeresztő "izéket" választottam?
Illetve kifogja e akkor most hajtani a 2 radiátort az a pumpa ?[ Szerkesztve ]
-
Atmil
aktív tag
-
hpé
tag
válasz dvd_R+ #65064 üzenetére
Ha elfér vedd inkább a vastagabb 240-es radiátort: [link]
(Ha veszel plussz radiátort ne felejtsd el hogy kell plusz 2db fitting is)Ezek kellene a leeresztőhöz:
1db T elagazó
2db forgatható adapter
1db golyóscsap
1db záródugó -
dvd_R+
őstag
Gyártó oldal szerint elvileg elviszi..
ha van értelme a + radiátornak akkor ezt néztem ki: [link] 14.600 Ft lenne
Illetve a másik dolog hogy megtudnám oldani ennél a kitnél puha csövekkel a csapolós dugós részt? (remélem érted mire gondolok) [link]
Tehát hogy ha le szeretném engedni a vízet akkor csak elkelljen fordítani ezt az izét ne kelljen szenvedni vele..[ Szerkesztve ]
-
hpé
tag
válasz dvd_R+ #65062 üzenetére
Azt a kit-et én meggondolnám a pumpa miatt:
EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB
vs.
EK-XRES 140 Revo D5 PWM (incl. sleeved pump)
Csak egy adat amit a figyelmedbe ajánlok:
Maximum flow: 250L/h vs. 1500L/hnem tudom egyáltalán azt a plussz radiátort elviszi-e majd...
-
dvd_R+
őstag
ez lenne
10700K
MSI Z490 Unify
2x8GB TridentZ RGB
EVGA RTX 2080 SUPER FTW3
Seasonic Prime Ultra 650W Platinum
LIAN LI Lancool II MESHakkor a + radiátort ne vegyem? max akkor ha majd a vga-t is vízezem ?
[ Szerkesztve ]
-
dvd_R+
őstag
válasz F e Z o #65059 üzenetére
10700K , MSI Z490 Unify van jelenleg
illetve egy RTX 280 Super FTW3 Ultra gaming evgaviszont csak a procit vízezném továbbra is, vga-t egyenlőre nem
delid/relid nincs és nem is lesz azt hiszem, 4.8 - 5.1 GHz-en fog menni a 10700K (jelenleg 4.8-on megy) NZXT H440 és 600rpm ventik mellett így tudtam úgy undervoltageolni hogy ne legyen hangja a gépnek és a hőfokok is elfogadhatóak legyenekHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
dvd_R+
őstag
Húhh
Hibás nem lehetet, EKWB-től jött, kevés vizet tettem bele tesztelni és hibátlanul működött
lehet azért volt fura mert nem volt benne elég víz nem tudom..
Viszont ahogy fogtam a kezembe éreztem hogy rezonál gondolom ahogy a motor dolgozik, ahhoz képest az én jelenlegi pumpám nem csinal ló*szt se
Ezért írtam azt hogy hangos volt nekem..
videókat néztem elfér felülre a slim és a nem slim radiátor is a házbanAz a baj hogy most mégjobban nem tudom hogy mit szeretnék és mit nem, mint mielőtt kérdeztem
Szerk: vagyis közben rájöttem, mindenképp szeretnék RGB-t (habár nem fog szivárvány színen villogni 1-2 szín lesz beállítva)
D5 pumpa ha nem csinál pár fok különbséget akkor nem tartom számomra fontos tényezőnek, így szerintem marad a classic kit, viszont a kérdés hogy a + 240-es (slim) radiátor felülre érdemleges hőfok javulást fog e hozni? ha igen akkor már csak az a kérdés puha csöves megoldásként hogyan tudnám szépen kivitelezni az egészet?[ Szerkesztve ]
-
hpé
tag
válasz dvd_R+ #65050 üzenetére
Pont ilyen van mint amit te eladtál az általam is linkelt kitben, csak nem rgb-s. (Azzal szerintem valami nem stimmelt ami nálad volt.)
Nálam teljesen hangtalan leszabályozva (full fordulaton persze hogy nem halk, de rezegni nem rezeg egyátalán), az 500rpm-en forgó ventillátorok hangosabbak nála.
Azt mondják, hogy a D5 a pumpák királya, halk, nagy teljesítményű és tartós. Mondjuk nekem ez az első vízhűtésem de maximálisan elégedett vagyok vele. Nekem a fő szempont volt hogy halk legyen, terhelve is. -
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
válasz dvd_R+ #65046 üzenetére
Annyival még kiegészíteném hogy 120 - 125e ft a max keret, ha ennyiből jobbat össze lehet hozni mint a jelenlegim, akkor azt választanám, ha nem akkor szerintem a fent említett EK-Classic Kit P360 D-RGB [link] fog esni a választásom
Esetleg most még azon gondolkozom hogy kiegészítem +1db 240mm radiátorral a ház felső részére
Viszont ez esetben nem tudom hogy nézne ki a csövezés mert puha csöves rendszer lesz, nem érzem magam "késznek" még egy merev csöves rendszerhezSzóval Lian Li Lancool II Mesh + 120-125e ft vízhűtés ,
ha nincs jobb opció mint az általam kiválasztott kit és esetlegesen + radiátor felülre akkor pedig hogyan tudnám elpakolni és rnedezni a csöveket hogy az nézzen is ki valahogy?
-
senior tag
Régen valaki linkelt olyan német weblapot ahol ventilátorokat tesztelnek, CFM és zajszintre, stb. Jó lenne valami független forrás, mert a gyártók adatai számomra nem összemérhetőek.
Tudja valaki ehhez a linket?Vagy ha tudtok mondani egy jó tippet, hogy sima normál (35mm) vastagságú radiátort mivel lenne érdemes jól átszellőztetni, azt is köszönöm. 140mm-es ventilátort használok most a 280-as és 240-es radiátoron is.
Nb eloop 14 a kiszemelt, de még be akarom magamnak bizonyítani, hogy megéri a felárat egy BQ vagy bármi más márkás venti ellenében.
Van a rendszeremben 2db XSPC 140-es (DC vezérlés, 1500-as max fordulat, 75CFM), ami hangos de jó a légszállítása, valamint 2db Phanteks 140-es (DC, 1200RPM, 82CFM), amik halkabbak, viszont úgy érzem, hogy nem tudnak elég levegőt mozgatni, így a meleg a radiátoron marad. (vízhőfokot nem mérek, csak a fittingeken érzem, hogy meleg vagy forró)
-
dvd_R+
őstag
válasz varmi2 #65045 üzenetére
Értem, de ez a vízhűtés akkor is megy a gépházzal együtt..
Akkor úgy kérdezem hogy a jelenlegi vízhűtésem helyett szeretnék (muszáj) vennem újat, a kiszemelt vízhűtés ha jól értem az RGB-t leszámítva ugyan az, így az lenne a tiszteletbeli kérésem hogy ha tudtok segítsetek a jelenlegi hűtésemtől egy jobb hűtést választani
akár alkatrészenként is megfelelő nekem , 360mm radiatorral szeretném az újat is
és halk pumpával (a jelenlegim nagyon halk volt sosem hallottam a hangját) legalább ilyen halk legyen vagy halkabbHa üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
varmi2
nagyúr
válasz dvd_R+ #65044 üzenetére
De nem értem miért kell eladni a meglévőt? A radi nem romlik az évek alatt, meg a block sem. Csak vennél bele még egy radit, és kész az upgrade. Ez az új nem lesz jobb, mint az előző. Vízhűtést upgradelni nem úgy szoktunk, hogy eladom az egészet és veszek egy másikat, mert azzal nem érsz el semmit, hanem veszel bele még egy radit. Ha gyenge szivattyú, akkor lecseréled azt, ha van jobb cpu block, akkor azt kicseréled. Veszel jobb ventiket, ez a upgrade, nem hogy eladod az egészet, és veszel egy másikat, mewrt nem lesz jobb semmi.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
dvd_R+
őstag
-
dvd_R+
őstag
Sziasztok!
Pc ház & Vízhűtés csere előtt állok és a véleményetek, segítségeteket szeretném kérni.Jelenlegi Setup:
NZXT H440 Razer edition + EK-KIT S360 Vízem van [link]És amit szeretnék:
A ház amit igazából szeretnék nem létezik ,
A következő kettő közül szerettem volna az egyiket, de közel 2éve várok és nem jelent meg..Ezért muszáj voltam egy ideiglenes megoldást találnom amire lecserélném a jelenlegi házamat, így figyelembe vettem a jó szellőzést is mert a jelenlegi házamnál nyugodtan mondhatom hogy netto 0 airflow van ...
így a döntés Lian Li LANCOOL II Mesh (azt hiszem) és ebbe szeretnék majd egy a fent említett jelenlegi vízhűtésemtől jobbat választani.. Mivel annyira nem értek hozzá így nem egyenként vállogattam össze hanem láttam hogy vannak továbbra is az EK kínálatában komplett KIT-ek így ezt néztem ki EK-Classic Kit P360 D-RGB [link]
Kérdésem az lenne hogy ez a hűtés jó választás e? vagy inkább válogassam össze egyenként az alkatrészeket az EK honlapjáról ? Illetve ha jó ez a KIT, mivel/mennyivel jobb a jelenlegi kitemtől ?Válaszotokat előre is köszönöm
-
Akcok94
senior tag
válasz JSandor #65039 üzenetére
Szia,
Nekem van, eleinte voltak vele kisebb szoftveres problémák de nálam azok a újra telepítéseel megoldottak. RGB jól vezérli. ventilárokat, de csak 4 pineseket(ez nem tudom hogy másik szabályzókkal is így van-e), profilokat is lehet beállítani és vezérli is. nekem megérte csak kicsit nehézkes fel rakni az oldallapot mert túl sok kábel fut össze.
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
JSandor
tag
Sziasztok!
Valaki használ ilyen vezérlőt ? [link]
Régóta akarok egy ilyet, de sosincs készlet.
Vélemény ? akinek esetleg van ilyen. -
Zsolteeka
tag
EK D5 pumpának az RPM jele nem jelenik meg a lapomon. Se a CPU Fan se a PUMP fan headeren. De a fordulatszámát tudom változtatni PWM-en keresztül, csak ugye nem látom hogy mennyivel forog. Google keresés azt mondja hogy nem csak én vagyok az egyetlen, de megoldást nem láttam a problémára. A lapom egy ASUS B450 Tomahawk. Tudtok valami megoldásról?
-
odorgg
addikt
válasz MPowerPH #64763 üzenetére
A Barrow CPU blokk meg érkezett.
Jet plates igen. Alapjáraton zörög benn a jet plate, így nem kelt túl minőségi érzetet. Olaj, és egyéb szennyeződés is akadt benn, szóval egy takarítás ráfér beüzemelés előtt.Teljesítményre megfelel, 82 fok a 3600x prime alatt. Az előtte felgányolt (AM4 felfogató híján) Phobya UC-2LT 80 fokot tudott ugyanitt. Egyéb összehasonlítási alapom nincs.
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
Lann
tag
válasz capafog23 #65023 üzenetére
Nálam is volt ilyen cső, Masterkleer ClearFlex, a rendszerben tiszta Alphacool Ultra Pure, szintén pár hét után elhomályosodott. Előtte Mayhems Ultra Clear csövem volt, nem volt vele ilyen gond, persze 1 év után már az sem nézett ki gyárinak, picit fakó lett, de egyáltalán nem volt annyira ködös, mint a masterkleer (gyakorlatilag már frosted tube lett belőle). Jelenleg ek zmt csövem van, azzal nem lesz ilyen probléma
-
capafog23
őstag
Sziasztok,
Mi a véleményetek erről a ködösödésről?
[link]
Radik voltak tisztítva, ekwb cryofuel clear, masterkleer cső
1 hónaposÉn csőre gyanakszok vagy hogy nem lett teljesen tiszta a radi.
Gondolkozom hogy szétszedem az egészet radikat kipucolom, új cső, új folyadék (ehhez várok javaslatokat is) kinek milyen márkájú clear csővel van jó tapasztalata, gondolkozom még fehér csövön, illene a build be és nem látszana ha esetleg el is szineződne.
-
Zsolteeka
tag
/OFF
HEATKILLER® SW-X 60/80 szerű univerzális VRM bordát honnan érdemes rendelni, vagy esetleg nincs valakinek hasonló otthon amit nem használ? VGA VRM hűtésre kellene, hasonlóképpen mint a kollégának nem sokkal feljebb.
/ON
mehetnek tovább a macskák -
Zsolteeka
tag
Ma megjött az AM4es lefogató amit a kínaiak küldtek, ahogy mondtam nekik nagyon gyorsan, mer nem működik a gépem(3hét volt ) még jó hogy letöltöttem egy képet a webshopjukból és szemre rajzoltam egy lefogatót magamnak, amit aztán lézerrel kivágattam. A képek alapján egész jól sikerült a design, írjak nekik hogy klónozást vállalok?
-
Puma K
nagyúr
Micsoda cica lélektan folyik itt kérem szépen
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Akcok94
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #65007 üzenetére
Nálunk a kutya szerette, mikor télen megy a kandalló ő neki fekszik a vas ajtónak és ott fekszik, mikor én körülbelül a kandalló 1 méteres környezetében nem tudok meglenni.
Tévedni emberi dolog, de igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet.
-
mpierre
veterán
válasz TESCO-Zsömle #65007 üzenetére
Akkor a Párom macskája hibásan volt drótozva! Folyamatosan a herendi jegesmedve díszkerámiára tekeredett fel. El kellett hozni azt is, mert a nélkül nem lelt nyugalmat. Abban nem fűt semmi. Ami a poén soha nem törte össze, pedig konkrétan rátekeredett...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz RECSKA #64997 üzenetére
A macskák szeretik a meleget. Az első macskánk telente a kádban aludt/héderelt. Régi panel, a kád mellett/alatt van a fürdőszobai radiátor, ilyenkor a kád oldala simán 50°C.
RazoR: A fent melített dög imádta, mikor a drótkefe tépi a szája szélét. Mikor nem volt kefe/nem találta, akkor a kaktuszoknak dörgölődzött.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Laraxior
titán
Nekünk is 2 van... Jó ez a meleg nekik. Porszívózás meg felmosás után már egy órával az van, mintha nem csináltál volna semmit. Kb non-stop lehet a robotporszívót járatni.
Nálunk a laptopot szereti... meg a dobozokat ugye, de hát azt mindegyik.
Nah meg amikor készül valami a konyhában csirkecsöcsből... olyan énekkart még senki nem hallott, amit ezek levágnak
Hozzám pl nem jöhetnek be a szobába, nagyjából be is emelték.. de mégis a ventiknél mindig áll a szőr.[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger HEMI V8 ***
-
veterán
válasz LGG555 #65002 üzenetére
jah, a kis kocsog, mikor nem voltam itthon, rendetlenkedik. Mostmar hiszti van ha odapakolok...
Grozi : azert van... dragabb a kajaja, mint az enyem...
A kepen latszik amugy, hogy az oldalso uveglapok nem fekszenek fel a hazra. Ergo 2 centis res van ott. Ezert is sokkalnszellosebb ez a haz, mint az o11d volt. Csak azt nem ertem, minek van minden ventinel porszuro, ha ugyis az oldalan bedzsal a ganye??? Fck thermaltake...
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
LGG555
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...