Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz jones965 #67399 üzenetére
Nem termékcsoport, hanem anyag az ok. A réz drágul 20-50%-ot a vas 50-100-at. Egyetlen gazdaság van, amit nem hatott meg a koronavírus, a kínai. Ott most Dubai-t megszégyenítő gigaberuházások vannak, felszippantják a nyersanyagkészleteket ezzel borítva az aktuális kereslet-kínálat viszonyt és vele az egész piacot.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
jones965
Modder
válasz TESCO-Zsömle #67398 üzenetére
Az a baj, hogy ez nem csak erre a termékcsoportra igaz.
-
carr
őstag
válasz TESCO-Zsömle #67396 üzenetére
múlt héten vettem 1100 volt ami 800 szokott lenni. :/
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Vízhűtéssel kapcoslatban számoljatok idén 15-20% drágulással.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
senior tag
Hamarosan. Most nem tudok normális képeket csinálni.
Addig is itt már van egy fotó a jelenlegi belsőről: https://prohardver.hu/tema/vizhutes_topik_3/hsz_67293-67293.html
Az egészet egy Aquacomputer Airplex Evo hűti, ami az íróasztal aljára van rögzítve egy ilyen hevederrel.üdv.: Boldog Ferenc
-
senior tag
Fun fact:
Majdnem a legkisebb ATX házba építettem át a gépet (Phanteks P300A) és ideiglenesen kívül helyeztem el a tartályt.
Utólag tűnt fel, hogy így bizony nem tudom becsukni a ház oldalát, mert a rögzítő pánt belóg 4mm-t. :-D.
Pont az ilyen esetek miatt is van itthon 3D nyomtató. Szóval jött egy kis méregetés, tervezés, 1-2 teszt print és utána ez lett a végeredmény:Legfelül látható az eredeti túl hosszú pánt.
üdv.: Boldog Ferenc
-
carr
őstag
válasz korcsi #67219 üzenetére
Pont megfelel. Mikor sárga shell hűtőfolyafédkot használta, alkohollal, és desztvízzel, mindig maradt valami takarítanivaló. Nem vagyok az a nagy fancyboy hívő led strip meg hasonlók, de már leszoktam a sárga, zöld, kék, szirszar színezett mocskolódó fosokról. De ízlések, és pofonok.
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
perecKING
senior tag
válasz Pakmara #67388 üzenetére
jogos hidd el ha megnezed a gepem lathadod hogy nincs lehetoseg normalis le eresztesre, es egy bizonyos kor utan mar csurran cseppen
kisfiam olalkodott mellettem legutobb es kb 4dl xspc kerult az alaplapra es a videokartyara szereles kozben. masnap siman inditottam a gepet, persze ejjelre a radiatornak tamasztottam a hazat
nem bizonyit semmit csak lehet ennyin mulik 1db hardver és szerintem nem éri meg ezen.....[ Szerkesztve ]
-
mormota79
tag
válasz RockHaRD #67389 üzenetére
Bocs, innen.
De a másik radim onnan jön. Kiváncsi leszek. Amúgy nem tudom mi alapján súly, méret, alapján fogták meg. Nagyon sokmindent rendeltem már. 360 rendelésem volt már és bőven volt sokminden értékhatár felett de ez az első amit megfogak. Na még így is megéri azért. -
perecKING
senior tag
válasz korcsi #67383 üzenetére
nem... teljesen varok kicsit alt szetszedem a gepet ha le kell eresztenem addig szarad es inditas elott jaratom maxon a ventiket biztos ami biztos.
de a legelso vizezesemnel a kicsoppeno desztvizes kombo 1 nap szaritas utan kinyirta az alaplapom
azota csak ilyet hasznalok es nincs gond. bar mas biztosan jobban vigyaz -
Laraxior
titán
válasz perecKING #67382 üzenetére
Egyetlen egyszer folyt be a fullcover blokk és a VGA közé a víz, de megáll a blokkon, nem ment bele annyi, hogy elérje a VGA-t. Így nem lett baj.
Mindig törölközővel csinálom a leeresztést. Mondjuk nincs is külön leengedőm. Levágom simán az egyik csövet a csatiról és kifújom a rendszerből a vizet.
Egy-egy csepp szokott ide-oda kerülni, de feltöltéshez külön tápot használok, meg előtte azért átnézem a rendszert, mielőtt beindítom.
Igazából jobban bízok az alkoholban, mint az ilyen előre bekevert ismeretlen eredetű vackokban. Legalábbis a kocsmai pályafutásom is ezt igazolja*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
perecKING
senior tag
válasz Laraxior #67380 üzenetére
annyi ott az 1 vizleeresztesre juto kesek szama hogy mar eszembe sem jut irni miert nem hasznalsz elore bekevert szintelen nem vezeto folyadekot ami csak par ezres es nyugodtan ontheted a komponensekre(en minden leerestztesnel elarasztoma rendszert)
mondjuk az nem ilyen tiszta kb ugy nezet ki nalam leeresztes utan mint egy jobb vizelet mintaG^zC^mp€r
A hom kijelzos valtozat?[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
válasz Laraxior #67380 üzenetére
Cca. 1,5 éves a saját rendszeremben hasonló keverék (gyógyszertári víz és alkohol). Tervezem módosítani a kört, kiváncsi leszek nálam hogy néz majd ki leengedve. Majd teszek fel én is képet. Barrow és a Heatkiller blokkban semmi kárt nem tett (mondjuk nem is kevertem túl erősre ). Egyedül azért vettem gyári lötyit mert EK monoblock megy fel és parázok, hogy az mennyire bírná.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Leengedtem (megint) a vizet. Csak ráerőszakoltam a GPU blokkot a 2070Superre. Egy darabig biztosan megmarad, figyelembe véve a VGA árakat.
Minimum 4 éves a víz. Így néz ki: (desztillált víz és gyógyszertári alkohol)
Természetesen visszatöltöttem. Még egy jó darabig elmegy. Átszűrtem gézzel, mert pár apró vacak azért volt benne, bár a tartályban van szűrő, de azért ez-az csak átjut.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
aktív tag
válasz ericdrawen74 #67377 üzenetére
Nm örülök hogy segítettem illetve most már jó.
-
ericdrawen74
senior tag
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
RockHaRD
addikt
Ma megjött a tesztrendelésem Aliról. Bykski 3080/3090 FTW3 blokk. Simán rá volt írva, hogy 20$ értékű, és kihozták áfa-vám nélkül Bykski official store, merem ajánlani. Az a helyzet, hogy kb nehezebb, mint a gyári hűtő, szóval van benne anyag rendesen, abszolut minőséginek mondanám.
-
Atmil
aktív tag
válasz RockHaRD #67365 üzenetére
"Annál viszont azt hallottam, hogy az a hengeres szerszám, amivel a vágás után a külsejét, meg a belsejét lehet szépen sorjázni nem működik, tehát ott sima csiszolópapírral kell."
Először ezzel a hengeres tárggyal, kívűl - belül sorjázni [link], mert egy pici ék alakot kell formázni a csövön. Utána nedves csiszoló papírral lecsiszolni.
[ Szerkesztve ]
Üdv! Atmil.
-
perecKING
senior tag
válasz RockHaRD #67365 üzenetére
Azok a distrok jól néznek ki nagyon, de ha én ennyit kiadnék akkor csak d5
Egy akkora házban lehet a 16mm jobban mutat mint a vékonyabb csöveka sorjázó szerszám az tényleg nem sokat ért de azért használtam hogy a belsejét kicsit lepucoljam a csiszolás után, mert csak akkor lett sorjás a cső. Én a vágáshoz egy görgős réz csővágót használtam . nem lett sem sorjás sem kifejezetten éles, és ennél a fittingnél nincs is mit elvágnia.
Szerintema csiszolópapir minden képp kell, mert ha mondjuk 1mm-ert akarsz lecsipni akkor azt mással nehéz lenne. Én jó minőségü 120as papirt használtam vizesen (kb csak 2 tenyérnyi darab kell) nyolcasokat "rajzolva".
nem tudom van e erre igény de a "frosted" vagy satin kinézethez pedig ezt használtam
csak egy apró darab kell szálirányban(csövék végét kihagyni)bocs hirtelen nincs meg az összes karakter a 60%-os angol bill-en
-
stnorcy
aktív tag
Egyenlőre ilyen , de még nincs kész.
https://youtu.be/1FL2y0C_st4
[link]Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
stnorcy
aktív tag
Lehet hülye kérdés.
Az aquacomputer-t milyen programozási nyelvel lehet programozni?Itt egy kép erre gondolok.
Jelenleg eddig jutottam a kinézettel.
Ez majd egy 10"-os monitoron lesz külön.
A skálázás mozog ahogy az értékek változnak s a kis venti iconok is forognak ha aktiv az adott ventilátor.[ Szerkesztve ]
Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
RockHaRD
addikt
válasz perecKING #67363 üzenetére
Köszönöm szépen a tartalmas választ. Mivel distro plate lesz, ezért egy csövön csak 1 db 90-es hajlítás lesz max, majd az akkor kiderül még, hogy sablonnal vagy anélkül. Az anti-off fittingért külön köszönet, erre akkor figyelek. Igazából a vga, meg a proci 2-2 ki-be-menetén kívül sima fittingek kellenek majd, úgy számoltam. Szerintem inkább lenyelem a békát, és megveszem az EK G1 O11-be való disztróját (83k), abban benne van az EK DDC pumpája is, ha már hozzá adják, akkor csak bírja rendesen a terhelést. Maradok akkor a PETG csőnél. Annál viszont azt hallottam, hogy az a hengeres szerszám, amivel a vágás után a külsejét, meg a belsejét lehet szépen sorjázni nem működik, tehát ott sima csiszolópapírral kell.
-
stnorcy
aktív tag
Lehet hülye kérdés.
Az aquacomputer-t milyen programozási nyelvel lehet programozni?Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
perecKING
senior tag
válasz RockHaRD #67352 üzenetére
Bar en csak az elso mervev epitesemen vagyok tul de azert leirom.
A sablonok(bar nem tudom milyet lehet berelni) semmit sem ernek. En megvettem aztan rajottem hogy sablon nelkul sokkal de sokkal szebbet lehet hajlitani. Nem veletlenul az osszes "profi" lasd YT kezzel hajlit. Ja es ha tobb hajlitast szeretnel kozel egymashoz akkor a sablonnal lehetetlen. Nekem a 12mm es csohoz a tokeletes ivet egy Ikea gyerekszek adta de mindenkinek megvannak a praktikai...
Csak petg-vel probalkoznek mivel az bolondbiztos en nem reped mint az akril. Megint csak a YT-n lathato videokbol indulok ki.
12mm nekem a "nagy" itx hazban is epp csak elfogathato latvany, marmint a vastagsaga szemre. 14mm-bol biztosan nem lehet azokat a szuk iveket meghajtani.
Akrilt en csak 90° csatlakozokkal hadznalnek, akkor meg inkabb az uveg vagy a kromozott rez cso :)Ja es ajanlom figyelmedbe a bykski anti-off fittingeket. Tenyleg nagyon jo! Ezt nem fogja a nyomas sem ledobni es nincs 2-4o gyuru amivel szenvedni kell vagy megserul. 1db nagy szilikon gyuru amit raadasul nagyon konnyu hasznalni es nem is kell epites utan szivargastol tartani.
Mas gyartonak is van mar hasonlo 1db nagy gyurus megoldasa.
Ha visszalapozol lathatod hogy nem kellett sok cso, marmint metterre, viszont 2,5 metert vettem. De ha 5metert veszek akkor meg probalkoztam volna. Nem csak a hajlitasnal lehet elszurni. A vegen a meretrevagnasnal is el lehet szurni 1mm-el es akkor mar nem is all ugy lasd a kepeimnel a viszatero fuggoleges csovet.
mobilrol gyors -
senior tag
Pontosan.
Esetleg vált Aquaerora (akár kijelzővel, akár kijelző nélkül)Eddig azt láttam, hogy minden más probákozás hamvába hullt.
- Corsair Commander Pro: botrány a szoftver minősége, nagy a doboz. stb. (volt, eladtam..)
- EK Loop-Connect: szoftver téren csak igérgetés maradt, ahogy olvastam.
- Alphacoolnak volt még valami vezérlése, de most sehol nem látom.
- Lamptron CW611 és még van egy elődje is. Csak DC-t tud.üdv.: Boldog Ferenc
-
aktív tag
válasz ericdrawen74 #67356 üzenetére
Én maradok aquacomputer octonál, aki egyszer vesz egy ilyet, többet nem kezd se ilyennel se alaplapok gyári programjával.
-
ericdrawen74
senior tag
-
Laraxior
titán
válasz ericdrawen74 #67331 üzenetére
Én a ventiket kötöttem rá az alaplapra, és ugyanígy próbálgatom vezérelni hőmérséklet függvényében, de néha gondol egyet, és elfelejt mindent. Biosban is beállítottam, a SIV-vel is... Szóval érdekesen működik
(Ugyanígy Z390 Pro)[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
stnorcy
aktív tag
Üdv.
Nekem ilyen van.
Kérdésem az lenne hogy valaki akinek hasonló van esetleg tudna adni ötletet a programhoz?
Konkrétan hogy hogy lehet egyedi felületeket vagyis kinézetet adni, mert ami gyárilag benne van azok eléggé nem tetszenek.
Ez egy gyári felület:
Én valami ilyesmit szeretnék:
De sehogy sem sikerül ilyen kör alakú felület csinálása.
Köszönöm a válaszokat előre is.Iphone 13 Pro - Apple Watch SE (LTE)
-
RockHaRD
addikt
Merev csőből 10/12, vagy 10/14 szerintetek, és akril ,vagy petg? Első merevcsöves hűtés lesz, és a Merlintől kibérlem a szettet hozzá, tehát profi szerszám lesz hajlításhoz.
-
senior tag
-
senior tag
válasz HUN_Szuh #67303 üzenetére
Picit lassan jutottam el ide, de ezek a méretek:
A csavarok hivatalosan M3 és a Quadron lévő furatok 3.2mm-esek.
Ha nem használod majd a gumi szigetelést rögzítésnél, akkor legalább 3-3.5mm légrést tervezz a rögzítés és a pcb közé.
A képen látható 2.8mm csak akkor számít, ha ilyen "pines" felfogatást szeretnél.
Csináltam 3D nyomtatott tesztet is.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz abridabri #67345 üzenetére
Nyugodtan
Én a 2017ben 2012ben belerakott cucchoz adtam hozzá egy litert, mert VGA-t cseréltem és megjött az új külső tartály.Ha valami UV csillivili lenne akkor talán már lenne az alján kiválás...
De erről talán jones965 tudna mesélni[ Szerkesztve ]
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
ericdrawen74
senior tag
Megnéztem a linkelt irományt, úgy döntöttem, veszek egy másik vpp755-öt ezt pedig majd az alapján javítom és a fiókba kerül tartaléknak az mindig jól jön.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
veterán
Van egy flakon bontatlan Phobya ZeroClear lötyim, kb 2-3 éves . Fel merjem használni ? Felrázva is szép átlátszó, lerakódást nem látok benne.
-
ericdrawen74
senior tag
Csak a fordulatszám kijelző hibásodott meg, minden más ok.
-
aktív tag
válasz ericdrawen74 #67341 üzenetére
Akkor azzal a pumpával valami lett
-
ericdrawen74
senior tag
-
fox_mulder
tag
Ezzel a programmal sem tudod monitorozni, hogy mennyi a fordulat?
https://www.hwinfo.com/
Elvileg tudod induláskor is futni és ha nem megy a pumpa akár a gépet is le tudja állítani.Az igazság odaát van.''Na meg a pitbul is''
-
varmi2
nagyúr
-
aktív tag
-
Dr V
őstag
Biosban mutatja a fordulatszámot? SIV nálam elég felejtős, nincs vele jó tapasztalatom, így a biosban állítottam be mindent.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
varmi2
nagyúr
válasz RECSKA #67324 üzenetére
Megvettem azáról ezt az ek blockot, a led mentes verziót. Kiváncsi leszek a barrohoz képest mit tud, ha semmit, akkor tuladok rajta, és csak pár ezret vesztek vele, ha meg jobb lesz, akkor a barrow meny.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
ericdrawen74
senior tag
A vezérlés működik, úgy hogy nekem így most elég ennyi a pwm miatt nem veszek másik pumpát. Viszont a tranzisztorra ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz abridabri #67332 üzenetére
Másik csatin se mutatja akkor bizony valami gond lesz pumpával.
Ne legyen igazam, de azért nem mutatja mert 1x rosszul lett alaplapra dugva, 1 lábbal eltolódva, így +12 voltot kapott a tach (rpm) lámbra, amitől megsérült a pumpába az elektronika. Mutatom miről is beszélek : [link] - Már 1x volt itt valaki ilyen problémával. -
veterán
Erdekes nalam mutatta mindketto VPP755 fordulatszamat Asrock bios .
[ Szerkesztve ]
-
ericdrawen74
senior tag
válasz fboldog #67328 üzenetére
Köszönöm a bőséges dokumentumot.Ezeket már végigolvastam és mindent úgy is állítottam be. A Gigabyte z390 aorus pron a System 5 Pump csatlakozón a 4pin csatlakozó, molex a molexben, pumpa 5-ös fokozatra állítva, biosban pwm-en + beállítottam a diagramot is. A Gigabyte SIV programjában a kalibrálásnál felpörög a pumpa, ha beállítom a görbét, használja is csak fordulatszámot nem mutat.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
válasz fboldog #67328 üzenetére
Nekem ilyen pumpám van. De annyi különbséggel, hogy csak egy kék vezeték megy a pwm csatiba, még is tudja hogy mennyin forog a hwinfo progi. persze állítani nem lehet, csak az alján lévő tekerővel.
-
senior tag
válasz varmi2 #67326 üzenetére
ericdrawen74: a pumpa alapvető működéséhez nem kell csak a molex, a PWM jel a fordulat beállításához kell, ha az nincs maxon fog pörögni. (persze, ha állítod a pumpa alján lévő kapcsolóval, akkor PWM jel nélkül fix fordulat számra lehet beállítani.
Bővebben: https://www.alphacool.com/shop/pumps/alphacool-pumps/24121/alphacool-eispumpe-vpp755-single-edition-v.3?c=20559
5 adjustable steps
1. 2100 rpm 120l/h
2. 2700 rpm 140l/h
3. 3330 rpm 280l/h
4. 3950 rpm 320l/h
5. 4350 rpm 340l/h
http://www.alphacool.com/download/Eispumpe_VPP755_Manual.pdf
http://www.alphacool.com/download/ENG_1012423_VPP755.pdfvarmi2: azért kell két ér/kábel a fan csatlakozóhoz, mert a PWM jell, csak azt határozza meg, hogy hány százalékon pörögjön az adott eszköz. (mindegy, hogy ez most egy ventillátor, pumpa vagy épp sima DC motor), viszont ettől még nem fogod tudni, hogy az adott % milyen fordulatszámot eredményezett.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz varmi2 #67326 üzenetére
PWM-en van biosban. Közben átnéztem a pumpa és a lap leírásait is, de konkrétumok azokban sincsenek. Többet tudok meg tőletek.
-
varmi2
nagyúr
válasz ericdrawen74 #67325 üzenetére
A biosban pwm-re van állíta az a csatlakozó? Ha nem, akkor állítsd arra. Akkor mutatnia kellene a fordulatszámot. Bár nem egésszen értem, hogy minek vezet abba a csatiba 2 ér. Mikor egy is elég a pwm jel mutatásához, ahogy nálam is van.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz proci985 #67323 üzenetére
varmi2, proci985
Sikerült működésre bírnom a pumpát Sytem 5 Pump-on keresztül. Fordulatszámot ugyan nem mutat, de tesztnél a tartályban látszik, ahogy felkeveri a vizet.Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ericdrawen74 #67322 üzenetére
ja es a lapon a fan header amire rakotod az legyen PWM modra allitva
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ericdrawen74
senior tag
-
varmi2
nagyúr
válasz ericdrawen74 #67320 üzenetére
Nincs ezen mit magyarázni. A molex a molexre, a másik meg a pwm-es venti csatira. Ennyi.
-
ericdrawen74
senior tag
No, most ráérek Ezek itt a VPP755 pumpa csatlakozói. Jelenleg csak a molex van használatban, de ugye szeretném alaplapról vezérelni. Mit, hová csatlakoztassak? A molex a táp a 4pin a vezérlés? Valaki legyen kedves elmagyarázni.
-
proci985
MODERÁTOR
-
varmi2
nagyúr
Szerintetek ez jó lehet Ryzen 3xxx-hez?
-
MPowerPH
félisten
válasz fboldog #67312 üzenetére
Nem is neztem, hogy szallitanak EU -ba. Szimpatikus, mert jon vele egy backplate is. Csak ugy, mint az Alphacool -al.
Egyebkent ma neztem, a Aorus 1080Ti -n nem jet plate -es FC blokk van. Nem tudom ki gyartotta nekik, de ez nagyon bejott itt a GPU -n.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
senior tag
válasz MPowerPH #67302 üzenetére
Náluk láttam eddig a legtöbbet.
https://www.highflow.nl/watercooling/water-blocks/gpu-blocks/nvidia/?features_hash=2-17
Viszont, amit linkeltél blokk, csak "pre-orderes" a képeknél és nincs is jelenleg a HighFlow kinálatában. Bónusz, a BP oldalán is ma frissítették. (Last updated : 2021-01-18 15:20:03)
Ettől függetlenül egy levelet a HighFlownak simán megérhet, nekem volt olyan rendelésem, ahol nem volt annyi alkatrész Bitspowertől és autómatikusan rendeltek (kb. 4-5 nap volt).Amúgy van oka, hogy nem rendelsz közvetlenül a Bitspowertől? (szállítanak EU-ba.)
-
zolee0307
őstag
Nekem Arctic P12 van a radin, illetve használok Arctic P14-et is, a ventis topikban is ezt ajánlják, ár-érték vonatkozásában, de tényleg jók, halkak, széles tartományban lehet szabályozni, a pst verziónál összefűzhető több venti is.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
ericdrawen74
senior tag
válasz proci985 #67279 üzenetére
Csak ennyit talàltam a lap oldalàn: Kezeli a nagy áramfelvételű ventilátorokat túláramvédelemmel ellátott érintkezőin (akár 24W(2Ax12V)!
-
ericdrawen74
senior tag
válasz proci985 #67279 üzenetére
A headerrel és a 14w-tal kapcsolatban semilyen utalàst sem talàltam az alaplap leíràsàban.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz RockHaRD #67129 üzenetére
Én ilyet vettem, szerintem tökéletes, és szerintem ugyan ez a Ryzen blokk is, csak más borítással:
EK Water Blocks EK-Velocity AMD nikkel/plexiüveg - Processzor vízhűtés | Alza.hu
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
aktív tag
Sziasztok! Gépház csere lesz, kellenének új fehér ventik. push-ba lenne a legtöbb, most Noctua f12 van, de nagyon otvarulnézne ki a fehér házba a f*s barna venti
- Arctic bionix P120 [link]
- Arctic P12 PWM PST [link]
- Noiseblocker ITR-B12X-PS [link]
Ezekről van van valami vélemnény ? Megütik a Noctua f12 szintjét ? -
MPowerPH
félisten
Bitspower cuccokat EU -ban honnet lehet rendelni, tudja valaki? Pontosan ez az FC blokk erdekelne.
Don't Tread On Me
-
perecKING
senior tag
válasz fboldog #67300 üzenetére
koszi
ez most konkretan tokeletesen mukodik a szoftver nelkul is vagy megsem?
The software is not required for operation
though. All configuration parameters can be saved into the device's memory.
Please note: Depending on the type of product you are using, some features may
not be available for your device.
ha egyszer elmentem a profilt az eszkozre akkor a hoszenzor alpjan vezerli nekem a ventiket szoftver nelkul is? vagy ez a may not esete?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 10
- World of Tanks - MMO
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- BeQuiet Pure Loop 280 mm processzor vízhűtő Új 6hó jótállással!
- Thermalright Frozen Notte 360 ARGB vízhűtés 6hó jótállással!
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest