Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
Semmi esetre sem beszélném le róla. Sőt! Kíváncsian várom a fejleményeket.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
törölt tag
Meg is van, még ennyiért sem vészes, valahogy mindig átsiklottam felette, de elba..ott egy megoldás, hogy nem anya csatit raktak rá, evvel én sem számoltam, csak amikor rá akartam dugni akkor néztem hogy mi a f.sz.
Ez is kell hozzá: (nem is értem, miért nem adják mellé)
Phobya 4pin PWM adapter 30cm APA- APA - fekete
5perc alatt csináltam hozzá.[ Szerkesztve ]
-
anubis6
aktív tag
Bármennyire is amatőr, nem kellene arcoskodni vele.. erre reagált, szerintem jogosan.. engem is felbaszott volna egy ilyen lekezelő válasz
A tanult kollégától se a megszokott stílus volt, mindig normális szokott lenni, nem véletlen járunk vissza ennyien, itt mindig inkább a hideg profizmus vár minkethttps://www.youtube.com/@anubiszthedj https://soundcloud.com/anubiszthedj
-
99.9%-ban nincs elmozdítva, fix. helyen van a gép.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
aleister
veterán
Kellemes Karit mindenkinek!
#77033 tibcsi0407:
Szerintem arra gondolt Ubi82, hogy így átszívod a "friss levegőt" a meleg radiátorokon, és bekerül a gépházba a forró levegő.
Épp ez az előnye a vizes rendszereknek a levegőssel szemben, hogy ott hiába tartják relatív hidegen a hűtendő komponenst, a gépház belsejét, és így a többi hűtendő cumót felmelegítik. Ezzel szemben a víznél kiviszed a meleget a radiátorokkal a ház szélére, majd kifújod onnét a ventivel.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
ilyen_85
senior tag
Bocs, én se tudtam, hogy ez kerülendő téma.
Egyébként nincs nekem aztán semmi bajom azzal, hogy év elején 1 hónapig "vártuk" a terméket, mert akkor is tőlük akartam venni. Most meg megrendeltem vasárnap és nem vehettem meg, mormota79 pedig megrendelte a következő nap és ő kapott.
A témát elengedtem
-
ilyen_85
senior tag
Ha esetleg bárkit is érdekel, én ezért vettem ezt a sokak által utált házat:
https://youtu.be/Ahkbz1DGLCw?t=801
Nem tűnt rossznak ez alapján, illetve mikor vettem még tervben sem volt a vízhűtés.
Ha már itt tartunk, ki milyen házat ajánlana vízhűtéshez, külső radiátorral, amiben elfér 2 gpu?
Tudom talán a milyen házat vegyek topicban kéne feltennem a kérdést, de nem biztos, hogy ott tudják mitől lesz jó egy ház vízhűtésre, ha rossz helyen kérdezem elnézést!
[ Szerkesztve ]
-
-
Dreamie
őstag
Köszönöm D5 nextet porgetem, csak a tapba van bekötve egyelőre csak járatom a kört. Viszont eddig működött a kijelzoje, most pedig már elsotetult... Másnál történt ilyen?
Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!!! Battle tag: Dreamie78#2957
-
tomcat78
őstag
Nekem a 86 ló után egy másik dimenzió volt. Alapvetően kanyarban éreztem mindig azt, hogy most lesz sok. Néhány kör után úgy másztam le róla, mint akin keresztül ment egy úthenger
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Most kicsit irigy vagyok.... Nekem még egy régi 600as Suzukim van. Még az olajhűtős gsxr blokkos.
Busát akartam, de rá kellett jöjjek, hogy nincs annyi rutinom motoron. Jártunk pályázni is, de be kellett lássam, hogy azzal fixen megdöglenék
Kamelot: A8 volt kis családunkba, szerettem. De egyenlőre elégedetlen ezzel sem vagyok azért Bár idénre még vannak terveim vele. Javarészt esztétika téren. Mármint rendbe rakni, nem csillió szárny meg a tököm tudja."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
proci985
MODERÁTOR
-
őstag
Semmi gond.
Nézd össze a két képet...
Az egyik UV-RED a másik Clear címke volt.
Tök röhej, hogy amennyivel halványabb a clear / rózsaszín / a pirosnál, pont annyival fakult ki.
Hú ez most olyan furán hangzik....5 éves a rózsaszín pont annyit vesztett a színéből az Új rózsaszínhez képest, mint ami különbség van a clear és red között a képeken
“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” --- Grand Master Oogway
-
Laraxior
titán
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
proci985
MODERÁTOR
en tudok
Alwares: rendes hollandi csatinal ez nem lehet problema ha rendesen rajta van, nekem allt cifrabban primochill / primoflex 16/10es cso.
atepitesnel en azert ket 45fokost beiktatnek, de inkabb kinezet miatt.
Devid_81: soft tubet is meg lehet szepen oldani, csak altalaban a performance es a szerelhetoseg szokott a ket fo szempont lenni, bonyolultabb rendszernel ahol egy sima legtelenites is problema oda elhivatottsag is kell. pl harom blokk, egy radi a haz tetejen, egy az aljan, a pumpa es a tartaly kozepen kombo mar nagyon nehezen legtelenitheto, viszont multiGPUs rendszereknel ez bevett setup volt.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Laraxior
titán
Delideléskor hőlégfúvót javasoltak a srácok.
Csak megjegyzem, normális háztartásban, csavarhúzó, kalapács, WD40, szigetelőszalag és ennyi van. Ha valamit nem lehet ezekkel megjavítani, akkor azt lehet kidobni.
Ilyen extrém dolgok...[ Módosította: proci985 ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
MPowerPH
félisten
Regiek erre eskusznek. A mostani generacionak pedig ott a Loctite csomenettomito zsinor...
Egyebkent annyira nem gaz meg a koc, sokan arra eskusznek, foleg nagyobb meretu csocsatlakozasoknal... Pedig azzal a legnehezebb dolgozni. Viszont egyre ritkabb ez, most mar a roppantos es a push fit a meno, azokkal jobb legozni.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
tomcat78
őstag
Tudod Te mennyi gáz dolgot lehet látni az építőiparban, így a 21. században? Ez max elavult...
Képzeld el pl azt a tetőt, amit szilikonnal, dróttal, pvc csővel és purhabbal szervizeltek.... Na az tényleg kókányolás...."Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
TESCO-Zsömle
félisten
No offense, de nem a felhasznált anyagoktól lesz valami kókány, hanem attól, ha valaki nem tudja használni. A kender pont menettömítésre lett kitalálva, a szilikonzsír meg egy opció, ami még talán van is otthon és viszonylag tiszta is. Persze lehet alkalmazni helyette faggyút is, ha nincs szaglásod.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
A történet poénja, hogy pár éve mikor megvettem az R6-ot és idesírtam a gondjaimat vele kapcsolatban, mások is helyesen bólogattak és elsírták a maguk gondjait vagy konkrétan az R6-tal vagy úgy általában a mid-size vízhűtésesnek hirdetett házakkal kapcsolatban.
Tipik ,hogy mindig az a 2-3 centi hiányzik. Vízhűtéses ház, de egy full slim AIO radit nem tudsz a tetejébe csavarozni, hogy ne lógjon be az alaplap fölé, stb.
Na, akkor én ezeket csokorba szedtem és felvettem a kapcsolatot a Support-tal, akik voltak kedvesek engem továbbdobni a product design divízió vásárlói visszajelzésekkel foglalkozó emberéhez, aki egy heveny köszönöm keretében átvette a műszaki jellegű kritikacsokrot.
Két évvel késűbb itt az XL, ami alig nagyobb a sima R6-nál, talán olyan 5-6cm-rel hosszabb/mélyebb, úgy 8 centivel magasabb és 2 centivel szélesebb, cserébe még nagyobb modularitással és végre elfér mindenn. Ráadásu lanélküol, hogy egy ilyen 70x70x30-as szörnyeteggé hízta volna magát 150-300 ezer foritért...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
Bocsi, link lemaradt...
Introducing Define 7 and Define 7 XLSub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
-
KAMELOT
titán
Ha jól össze van szerelve akkor minek bántani. 1x cseréltem rotort mert elromlott, de akkor is csak a pumpát szedtem szét, persze vizet kiöntöttem.
Majd kis víz, tető nyitva, indítás és közben öntöttem hozzá, amíg elérte a megfelelő szintet és a bubik távoztak. kb. 3-5p lehetett.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
DonDennis
senior tag
Elvileg amiket beírtam adatok azok mind2 esetben 120mm eres ventikre vonatkoznak. Wing Boost 3 valamint a eLoop. Vagy mit néztem el?
"Why would I sit down? I'm always on my feet." - Dominick Cruz / "I can't read, can't write, can't do math... but I can compete" - Julian Edelman
-
ericdrawen74
senior tag
Az aio-n minden ok volt. + a fan1-en ugyan az a venti van, ami volt aio-nál is...
[ Szerkesztve ]
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
ericdrawen74
senior tag
Egyik reggel a vonaton rajzoltam a telefonomon, gondolhatod Viszont! van egy kis gondom. Az AIO hűtőm pwm szabályozása frankón ment a Giga szoftverrel az Alphacool-nál se a pumpára, se a ventire nem tudok beállítani semmit. 3-asra állítottam a pumpát összerakás előtt, mozog a víz a tartályban, tehát folyik, de pwm semmi.
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
tomcat78
őstag
-
Vartanus
őstag
Can I run 4-pin PWM fans on 3-pin fan headers?
PWM fans come with a 4-pin connectors for fully automatic speed control via your mainboard’s 4-pin PWM fan headers. Please note that 4-pin fans can also be connected to your mainboard’s 3-pin fan headers though. When connected to 3-pin fan headers, the fan will run at full speed (unless the mainboard supports voltage based speed control).
Ezt írja a Noctua a saját oldalán a FAQ részen. Akkor a Noctua ventiknél nem gond hogy PWM-et szabályoz az alaplap(vagy más) feszültség alapon?
A user manulban sem írja hogy nem ajánlott 3pinről feszültség szabályozása alaplap vagy 3rd party controlleren keresztül.
A PWM-es és attól mentes ventijeikben is a Smooth Commutation Drive (SCD) dolgozik.
Akkor most mi a helyzet? Ennek ellnére is PWM csere 3pin-re?
< AMD RYZEN™ POWERS. YOU DOMINATE. >
-
Joshi
titán
Köszi. Ilyen maszek PWM erősítőm van, anno többet is készített a kollégám. Akkor veszek olyan elosztót. THX.
-
proci985
MODERÁTOR
leszoritoerotol fuggoen nagyon sokat szamit a felfogatas.
anno az 1.2 kilos Thermalright IFX14nel konkretan fel fordulat a csavarokon 3 fokot jelentett, egyenletlenul meghuzott csavarok pedig kb 8at.
vizhuteses blokknal jellemzoen magok kozott van kulonbseg, de ez foleg a beepitett homerotol fugg, ami szeriatol fuggoen pl 50 fok alatt nem pontos (SB-Enel pl volt elteres, de ahogy latom a ryzen is varial viz alatt).
en rendelnek egy uj backplatet, tippre filleres tetel.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mackosajt
addikt
Engedtessék meg egy utolsó.
Miután a termék, amit rendeltem volna, aquatuning névre is hallgat, és jeleztem merlinnek, hogy ott biza van, és töröljék a rendelésem, ma reggeli beérkező üzenet:
"A terméket nem az Aquatuningtól rendelnénk, a rendelést a kérésnek megfelelően töröljük"Könyörgöm, hát akkor kitől? EK? Vagy kínai noname alliexpress, wish?
Vége
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest